PINGDOM_CANARY_STRING

OmniGraffle-alternatief voor pc & Mac

Lucidchart is een robuust alternatief voor OmniGraffle en zeker het overwegen waard. Met de eenvoudige gebruikersinterface voelt u zich thuis in elke browser en elk besturingssysteem. U kunt uw Lucidchart-documenten gemakkelijk raadplegen vanop elke locatie, elk besturingssysteem en elk apparaat. En nog beter: u kunt gratis een account aanmaken!

Gratis registreren

Lucidchart draait in uw browser, en dus maakt het niet uit wat voor soort computer u gebruikt. Het werkt met Mac, pc en Linux!

OmniGraffle Lucidchart

Besturingssystemen

Mac MacWindowsLinux

Delen, chatten en in real-time samenwerken

(zonder bijkomende producten)

Controleer

Geen downloads of updates

(gebruikers hebben steeds de nieuwste versie)

Visio importeren en exporteren

(inclusief Visio-stencils)

vinkje Controleer

Webgebaseerde software

Controleer

Gratis licenties voor occasionele gebruikers

Controleer
Probeer het nu
Stroomdiagram

Snel en gemakkelijk aan de slag

Lucidchart is aanzienlijk gemakkelijker in gebruik dan Visio. U kunt meteen aan de slag met de diagramsoftware van Lucidchart.

Creëer uw diagrammen sneller, met minder muisklikken en minder moeite. Iedereen kan diagrammen bouwen - probeer het nu!

Meer functies

Platformoverschrijdende compatibiliteit

Bekijk en bewerk diagrammen op alle apparaten - zonder bijkomende kosten. Lucidchart werkt op Mac, pc en tablets zodat uw documenten altijd up-to-date en toegankelijk zijn. Probeer ook onze offline en iPad-apps.

Meer functies

Samenwerken in real-time

Ons programma is webgebaseerd, zodat u in real time kunt samenwerken met anderen overal ter wereld. U hoeft geen eindeloze e-mails meer heen en weer te sturen, of te stressen over eventuele corrupte bestanden. Uw werk wordt de klok rond veilig opgeslagen in onze beveiligde datacenters. We nemen elke paar minuten een momentopname van de gegevens, zodat uw bestanden steeds veilig zijn.

Meer functies

De hoogtepunten

De intuïtieve functies van Lucidchart zorgen ervoor dat diagrammen maken vanaf dag één gemakkelijk is. U bespaart niet alleen geld, de productiviteit krijgt een boost! Met gratis, Basis-, Pro- en Team-accounts is er voor iedereen steeds een passend plan.

 • Lucid Features

  Gemakkelijke diagrammen

  Diagrammen maken hoeft niet moeilijk te zijn. Lucidchart is onmiddellijk toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken, zonder leerproces. Geniet van de vele voordelen zoals thema-opmaak, aanpasbare sjablonen, drag-and-drop technologie om objecten gemakkelijk te verslepen en een strakke intuïtieve interface.
 • Lucid Features

  Visio-bestanden importeren

  Lucidchart is een van de weinige toepassingen die Microsoft Visio-documenten kunnen importeren. U kunt uw eigen werk ook downloaden als een Visio-bestand, zodat u het kunt delen met anderen die de overstap nog niet hebben gemaakt. Het is gemakkelijk om online met teamleden en anderen samen te werken.
 • Lucid Features

  Volledig geïntegreerd

  Dankzij de integraties wordt Lucidchart de perfecte oplossing voor uw team. Als u G Suite gebruikt, kunt u uw domein integreren met Lucidchart en uw team op die manier organiseren. We bieden ook een gemakkelijk te gebruiken venster voor teambeheer.
 • Lucid Features

  Eenvoudig delen

  Lucidchart draait volledig online, dus wordt delen een fluitje van een cent. U kunt een grappig stroomdiagram delen op sociale media, of een gevoelig document veilig via e-mail versturen. Bovendien kunt u uw diagrammen in een aantal verschillende afbeeldingsformaten downloaden, om ze zo te delen of af te drukken.
Probeer het nu
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.