PINGDOM_CANARY_STRING

Lucidchart EDU Premium

Upgrade je klas, of de hele school naar 1 account en stimuleer visueel leren met stroomdiagrammen, grafische organigrammen en nog vele andere diagrammen.

Offerte aanvragenof bel +31-202-251-570

Bied leerlingen een stimulerende leeromgeving

Lucidchart EDU Premium biedt krachtige maar eenvoudige functionaliteiten die je werk gemakkelijker maken. Profiteer van de kracht van visueel leren met beveiliging op zakelijk niveau, meer opslagruimte en een toegewijd ondersteuningsteam.

Bied leerlingen een stimulerende leeromgeving
Strakke beheerinterface

Strakke beheerinterface

Organiseer gebruikers in teams en zorg voor een betere samenwerkingservaring met onze intuïtieve beheerinterface. Beheer al je gebruikers, integraties, privacyinstellingen en nog veel meer vanuit één centrale locatie. Je kunt zelfs teamsjablonen en afbeeldingsbibliotheken maken om je diagrammen aan te passen.

Lucidchart voor onderwijs

Volledig geïntegreerd

Je kunt alle Lucid-producten in je hele domein met Google integreren. Als je de Google Workspace voor onderwijs of Google Classroom al gebruikt, schakel Google SSO dan in om documenten te creëren en beheren vanuit een interface die je al kent.

Verbeterde veiligheid

Verbeterde veiligheid

EDU Premium bevat beveiligingsopties die we doorgaans alleen voor onze zakelijke klanten gebruiken. Houd toezicht op de verschillende vormen van samenwerking met geavanceerd delen en controle over publicaties, bescherm je documenten met wachtwoorden en beheer je SSO-integraties.

Verhoogde opslagcapaciteit

Meer opslag

EDU Premium biedt vier keer meer opslagcapaciteit dan een standaard EDU-account. Zo kun je dus meer opdrachten, meer afbeeldingen en meer video's opslaan.

Toegewijde ondersteuning

Toegewijde ondersteuning

Vertrouw op een vakkundige klantsuccesmanager die je helpt om Lucidchart zo goed mogelijk in je omgeving te implementeren en je ondersteuning biedt bij vragen of problemen.

Meer informatie? Praat met een vertegenwoordiger van Lucidchart.

Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.