Gratis Visio Alternatief Online

Duizenden bedrijven hebben een upgrade naar LucidChart uitgevoerd. Het is een verbetering ten aanzien van Visio, zonder het hoge prijskaartje en steile leercurve.
Gratis registreren

Eenvoudiger te gebruiken

Lucidchart is aanzienlijk gemakkelijker te gebruiken dan Visio. Er is geen leercurve met Lucidchart's stroomdiagramsoftware. Maak uw diagrammen in een kortere tijd, met minder klikken, en zonder gedoe. Iedereen kan diagrammen - Aan de slag!

Visio Lucidchart

Besturingssystemen

Windows MacWindowsLinux

Delen, chatten, en real-time samenwerken

(zonder extra producten)

check

Geen downloads of updates

(zodat gebruikers altijd beschikken over de meest recente versie)

Visio importeren & exporteren

(waaronder Visio stencils)

half check check

Web-gebaseerde software

check

Gratis licenties voor lite gebruikers

check

Real-time samenwerking

Werk tegelijk met collega's en klanten aan uw diagrammen en voorkom grote e-mailbijlages. Met LucidChart’s revisiegeschiedenis kunt u terugkeren naar eerdere versies als u niet tevreden bent over recente wijzigingen.

Web-gebaseerde software

Doorvoering binnen uw organisatie is snel en eenvoudig – er is geen download of installatie voor nodig. Alle documenten worden opgeslagen in meerdere datacenters om ervoor te zorgen dat u nooit uw waardevolle werk zult verliezen.

Eenvoudig diagrammen maken

Het maken van diagrammen moet niet moeilijk zijn. LucidChart snijdt door de leercurve om een product te leveren dat direct toegankelijk is. Geniet van de voordelen van de themalay-outs, aanpasbare sjablonen, sleep-en-plaats-technologie en een schone, intuïtieve interface.

Visio Compatibel

Importeer een Visio-bestand (.vsdx, VSD, vs .vsdx) met één muisklik. Als het eenmaal is geüpload, kunt u het bestand bekijken en bewerken met onze tools die eenvoudig te gebruiken zijn. Gebruikers kunnen zelfs documenten exporteren naar Visio-indeling. Wij bieden bovendien een gratis Visio Viewer Chrome Extensie!

Volledig geïntegreerd

Onze talrijke integraties maken LucidChart de perfecte oplossing voor uw team. Als u gebruik maakt van Google Apps, kunt u uw domein integreren met LucidChart en uw team vanaf daar organiseren. Wij bieden ook een eenvoudig te gebruiken team administratiepanel.

Eenvoudig delen

Aangezien LucidChart op het web wordt gehost is delen zo veel makkelijker. Plaats een grappige stroomdiagram op sociale media, of deel gevoelige documenten veilig via e-mail. U kunt ook uw schema's downloaden in verschillende beeldformaten om online te delen of af te drukken.