PINGDOM_CANARY_STRING

Lucidchart voor AuditBoard

Vereenvoudig SOX, compliance en interne controle. Met onze AuditBoard-integratie zet u langdradige teksten om in toegankelijke stroomdiagrammen die u gewoon kunt invoegen bij de rest van uw auditdocumentatie.

Neem contact met ons op
Gemakkelijk stroomdiagrammen insluiten

Gemakkelijk stroomdiagrammen insluiten

Combineer Lucidchart-diagrammen met uw bestaande documentatie. Met onze integratie kunt u Lucidchart-documenten openen en bewerken vanuit de AuditBoard-omgeving. Als u wijzigingen aanbrengt in Lucidchart, worden uw ingesloten diagrammen bijgewerkt wanneer u de pagina vernieuwt. Zo heeft u altijd de meest actuele versie van uw processen binnen handbereik.

Importeren vanuit Visio

Importeren vanuit Visio in een handomdraai

Maakt u stroomdiagrammen in Visio? Gebruik dan ons cloudgebaseerde samenwerkingsplatform zonder dat uw eerdere werk verloren gaat. Met onze integratie kunt u uw Visio-bestanden importeren en ze met een enkele klik in de AuditBoard-app omzetten naar Lucidchart-documenten.

Stroomdiagrammen bouwen

Sneller stroomdiagrammen bouwen

We horen het keer op keer: onze klanten geven de voorkeur aan Lucidchart vanwege het gebruiksgemak. Om aan de slag te gaan hoeft u alleen maar een sjabloon te openen en de vormen die u nodig heeft naar het tekenvel te slepen. In Lucidchart kunt u uw workflows bewerken om controlepunten te benadrukken of onderdelen van het proces aan te stippen die aangepast moeten worden.

Samenwerken

Samenwerken met proceseigenaren

U bent misschien verantwoordelijk voor het documenteren van processen, maar dat betekent niet dat u ze dagelijks gebruikt. Met de intuïtieve interface en samenwerkingsfuncties van Lucidchart kunt u snel feedback krijgen op uw stroomdiagrammen of proceseigenaren vragen om deze zelf te maken om het proces zo snel en nauwkeurig mogelijk vast te leggen.

+1 (877) 210 9890

Geïnteresseerd in Lucidchart voor uw bedrijf?

Bel ons vandaag nog en ontdek waarom miljoenen gebruikers op Lucidchart vertrouwen voor professionele diagrammen.

Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.