PINGDOM_CANARY_STRING

Lucidchart voor AuditBoard

Vereenvoudig SOX, compliance en interne controle. Met onze AuditBoard-integratie zet je langdradige teksten om in toegankelijke stroomdiagrammen die je gewoon kunt invoegen bij de rest van je auditdocumentatie.

Neem contact met ons op
Gemakkelijk stroomdiagrammen insluiten

Gemakkelijk stroomdiagrammen insluiten

Combineer Lucidchart-diagrammen met je bestaande documentatie. Met onze integratie kun je Lucidchart-documenten openen en bewerken vanuit de AuditBoard-omgeving. Als je wijzigingen aanbrengt in Lucidchart, worden je ingesloten diagrammen bijgewerkt wanneer je de pagina vernieuwt. Zo heb je altijd de meest actuele versie van je processen binnen handbereik.

Importeren vanuit Visio

Importeren vanuit Visio in een handomdraai

Maak je stroomdiagrammen in Visio? Gebruik dan ons cloud-based samenwerkingsplatform zonder dat je eerdere werk verloren gaat. Met onze integratie kun jij je Visio-bestanden importeren en ze met een enkele klik in de AuditBoard-app omzetten naar Lucidchart-documenten.

Stroomdiagrammen bouwen

Sneller stroomdiagrammen bouwen

We horen het keer op keer: onze klanten geven de voorkeur aan Lucidchart vanwege het gebruiksgemak. Om aan de slag te gaan hoef je alleen maar een sjabloon te openen en de vormen die je nodig heb naar het canvas te slepen. In Lucidchart kun jij je workflows bewerken om controlepunten te benadrukken of onderdelen van het proces aan te stippen die aangepast moeten worden.

Samenwerken

Samenwerken met proceseigenaren

Je bent misschien verantwoordelijk voor het documenteren van processen, maar dat betekent niet dat je ze dagelijks gebruikt. Met de intuïtieve interface en samenwerkingsfuncties van Lucidchart kun je snel feedback krijgen op je stroomdiagrammen of proceseigenaren vragen om deze zelf te maken om het proces zo snel en nauwkeurig mogelijk vast te leggen.

+1 (877) 210 9890

Geïnteresseerd in Lucidchart voor uw bedrijf?

Bel ons vandaag nog en ontdek waarom miljoenen gebruikers op Lucidchart vertrouwen voor professionele diagrammen.

Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.