PINGDOM_CANARY_STRING

Lucidchart met Slack integreren

Slack

Behoud het overzicht over uw documenten en stroomlijn de samenwerking met de Slack-integratie van Lucidchart.

Toevoegen aan Slack
Voorbeeld Slack

Gemakkelijk installeren en bijwerken

Klik hierboven op de knop Toevoegen aan Slack om deze integratie te installeren of bij te werken. U moet inloggen of een Lucidchart-account aanmaken. Vervolgens wordt u door Slack gevraagd om de door de app gevraagde machtigingen te accepteren. 

Slack

Breng projecten verder met Slack-meldingen

Ontvang onmiddellijk meldingen voor uw Lucidchart-documenten in Slack. Ontvang meldingen over nieuwe opmerkingen, gedeelde items en documentverzoeken.

Berichten plaatsen in Slack

Eenvoudig delen met documentmachtigingen in Slack

Bespaar tijd door documentmachtigingen in Slack te beheren, zodat u Lucidchart niet hoeft te openen. Als u een Lucidchart-documentlink in Slack plakt, kunt u toestemming geven om het document te bekijken, erop te reageren of te bewerken voordat u uw chatbericht verzendt. 

Lucidchart-integratie met Slack

Snel afstemmen met Slack-shortcuts

Maak een nieuw Lucidchart-document aan met de globale shortcut van Slack of de opdracht /lucidchart en deel dit met een kanaal om de samenwerking te verbeteren.

Delen met Slack vanuit Lucidchart

Deel uw diagram in openbare Slack-kanalen of met individuele Slack-gebruikers vanuit het dialoogvenster Delen van Lucidchart.

Open en bekijk een voorbeeld van Lucidchart-documenten in Slack

Wanneer u of een collega een Lucidchart-documentlink deelt, ontvangt u een miniatuurvoorbeeld van het document en wordt de link omgezet in een document dat u via Slack kunt zoeken en openen. 

Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.