Lucidchart voor Quip

Breng complexe processen, oplossingen en informatie over door professionele beelden en diagrammen toe te voegen aan Quip. Breng al uw ideeën bij elkaar en werk samen in een enkel, actief document.

Meer informatie
Connect your Lucidchart account

Uw Lucidchart-account koppelen

Als u Lucidchart al gebruikt, kunt u uw bestaande Lucidchart-account gemakkelijk koppelen aan Quip en uw eerder gemaakte diagrammen bekijken of insluiten. Gebruik de opdracht @Lucidchart Diagram om uw account te koppelen.

Diagram directly in Quip

Maak diagrammen rechtstreeks in Quip

U hoeft alleen @Lucidchart Diagram te typen om de ingesloten Lucidchart-editor te gebruiken. Het is gemakkelijk om aan de slag te gaan. Zelfs zonder in te loggen in Lucidchart kunt u vormen slepen en neerzetten, vormbibliotheken toevoegen en de opmaak wijzigen om diagrammen binnen de Quip-omgeving te maken. Voor geavanceerde diagramfuncties kunt u vanuit Quip de volledige Lucidchart-editor openen.

Integrate with ease

Gemakkelijk integreren

Sluit snel bestaande diagrammen in uw Quip-documenten in om de teamcommunicatie te vergemakkelijken. U kunt invloedskaarten combineren met uw Salesforce-gegevens en andere belangrijke informatie om uw verkoopteam op de hoogte te houden of gebruikersstroomdiagrammen, mockups en tijdlijnen opnemen om de taken van een productteam te coördineren.

Get started with templates

Aan de slag met sjablonen

Het begin is soms het moeilijkste gedeelte. Daarom hebben we sjablonen ontworpen waarmee u sneller en eenvoudiger diagrammen kunt maken. U hoeft niet met een leeg tekenvel te beginnen, maar selecteert een diagram uit de sjabloonkiezer in Quip en past dat naar wens aan.

De hoogtepunten

Het krachtige maar toch gebruiksvriendelijke Lucidchart is alles wat u nodig hebt om diagrammen te maken.

Visueel communiceren zonder problemen

Lucidchart biedt sleepfunctionaliteit, honderden sjablonen en vormbibliotheken en een uitgebreid Hulpcentrum, zodat u snel en gemakkelijk professionele diagrammen kunt maken. Probeer onze automatiseringsfuncties uit om efficiënt AWS-architectuurdiagrammen, UML-volgordediagrammen, organigrammen en ERD's te maken.

Delen met iedereen

Deel diagrammen met uw team en werk in real time samen, waar u zich ook fysiek bevindt. Behoud de controle over uw document door te kiezen of uw bijdragers uw werk kunnen bekijken, bewerken of van opmerkingen voorzien. Of maak van uw diagram een presentatie voor uw team.

Werken waar u wilt

Gebruik Lucidchart vanuit elke browser op elk apparaat: Mac, pc of Linux. Profiteer van onze integraties met toonaangevende platforms zoals G Suite, Atlassian en Microsoft Office, waardoor u Lucidchart binnen uw vertrouwde applicaties kunt gebruiken.

Maak van complexe dingen helder met Lucidchart + Quip

Meer informatie

Aan de slag

 • Prijzen
 • Individueel
 • Team
 • Enterprise
 • Contact met sales
PrivacyJuridischCookie privacy choicesCookiebeleid
 • linkedin
 • twitter
 • instagram
 • facebook
 • youtube
 • glassdoor
 • tiktok

© 2024 Lucid Software Inc.