Online mockup maken

Lucidchart is een visuele werkruimte voor het maken van diagrammen, voor het visualiseren van gegevens en voor samenwerking om meer inzicht te bieden en innovatie te stimuleren.

Een diagram maken
Bekijk de video

Een mockup tool om snel en eenvoudig websites te testen

 • Design mockups to visualize and improve your user flow

  Maak mockups om je gebruikersstroom te visualiseren en te verbeteren

  Mockups zijn cruciaal bij het ontwerpen van je software of website om inzicht te bieden in het totaalplaatje. Door mockups te maken en voortdurend je ontwerpen te testen, kunnen jij en je bijdragers gebruikersstromen in kaart brengen en beoordelen, ontwerpen evalueren voordat ze geïmplementeerd worden en weloverwogen besluiten nemen voordat je kostbare tijd en energie investeert in het uiteindelijke ontwerp. Met onze mockup-software kunnen ontwerpers gemakkelijk multifunctionele mockups voor software en websites maken, hoe eenvoudig of complex het ontwerp ook is.
   

 • Create and collaborate with team members in real time

  In real time met teamleden creëren en samenwerken

  Onze intuïtieve functies zijn ideaal om snel en gemakkelijk prototypes te testen, of je nu alleen of samen met anderen mockups ontwerpt. Je mockup verschijnt even snel op het canvas als je deze kunt bedenken, door vormen te verslepen of te selecteren met auto-prompt en gebruik te maken van slimme opmaakfuncties om objecten in je mockup te creëren, op te maken en onderling te verbinden. Dankzij realtime samenwerking kun je samen met webontwikkelaars, marketingmanagers en andere stakeholders aan dezelfde mockup werken, revisies bekijken, notities achterlaten en onmiddellijk feedback krijgen op je UI-mockup.
   

 • Select templates and shapes for customized mockups

  Selecteer sjablonen en vormen voor aangepaste mockups of wireframes

  De sjablonengalerij en de vormbibliotheken van Lucidchart bevatten een grote verscheidenheid aan sjablonen en vormen waarmee jij je mockup of wireframe kunt ontwerpen. Of je nu werkt aan de user flow van een mobiele app of de wireframe van een startpagina vanaf je desktop wilt vereenvoudigen, met onze mockup-sjablonen kun je gemakkelijk aan de slag. In onze speciale vormbibliotheken vind je vormen zoals containers voor mobiele apparaten, tablets of desktopapparaten en UI-elementen zoals knoppen en menu's. Maar je kunt ook je eigen vormen en elementen importeren.
   

 • Present and share your work for universal understanding

  Presenteer en deel je werk om betere inzichten te verkrijgen

  Met onze mockup generator kun jij je mockup presenteren en delen met productmanagers, UX-ontwerpers, webontwikkelaars en andere belanghebbenden, zodat zij je concepten en ontwerpen kunnen visualiseren en begrijpen. Maak een interactieve presentatie met hotspots en lagen om eenvoudig de functionaliteit van een app of andere software te demonstreren zodra je ontwerpen zijn geïmplementeerd. Met Lucidchart kun jij je mockup ook exporteren naar verschillende bestandstypen of je werk rechtstreeks invoegen met behulp van onze integraties voor apps zoals G Suite, Microsoft Office, Jira, Slack en meer.
   

Een mockup maken

 1. Open een nieuw document of een mockup-sjabloon

  Open een leeg canvas en versleep vormen om zelf je eigen mockup te maken, of selecteer een mockup-sjabloon of wireframe in onze sjablonengalerij om snel aan de slag te gaan.

 2. Open vormbibliotheken voor UI- en iOS-mockups

  Gebruikers van Pro-, Team- en Ondernemingsaccounts kunnen vormbibliotheken voor UI-, iOS- en Android-mockups openen voor een grote verscheidenheid aan specifieke vormen voor UX-/UI-ontwerp.

 3. Voeg elementen toe en importeer indien nodig extra vormen/afbeeldingen

  Alle gebruikers kunnen extra elementen zoals eigen afbeeldingen en extra vormen importeren om verschillende elementen in je mockup beter te illustreren.

 4. Werk samen met anderen om je ontwerp te voltooien

  Plaats je elementen en afbeeldingen op de gewenste locatie. Als je klaar bent, loop dan samen met je team door je mockup om te controleren of de ontworpen user flow goed functioneert.

 5. Presenteren en delen

  Gebruik de presentatiemodus om je mockup als dia's weer te geven, zodat je publiek je voorgestelde ontwerp beter kan begrijpen. Je kunt je mockup ook naar verschillende bestandsindelingen exporteren of invoegen in een van onze geïntegreerde apps.

Een mockup maken

Veelgestelde vragen over onze mockup-software

Planningen maken in Lucidchart

Lucidchartで楽々プロジェクト管理

Gebruikt door miljoenen over de hele wereld

"Ik gebruik Lucidchart als basis voor online samenwerking bij het ontwikkelen van datamodellen en UI-mockups om te delen met klanten. Het is heel handig om een meervoudige bewerkingsomgeving te hebben waarin we aan verschillende delen tegelijk kunnen werken."

Capterra rating

4,5/5 sterren 650+ recensies

 • Amazon logo
 • Bridgestone logo
 • Siemens logo
 • NBC logo
 • Google logo
 • Hybecorp logo

Ontdek onze sjablonen

Eenvoudig wireframe

Sjabloon taakstroom wachtwoordherstel

Sjabloon mockup inlogpagina

Sjabloon mockup Instagramprofiel

Sjabloon iPad-mockup

Sjabloon iPhone-mockup

Sjabloon mockup e-commerce-gebruikersstoom

Sjabloon mockup categoriepagina e-commerce

Sjabloon mockup mobiele e-commerce

Ontdek waarom 99% van de Fortune 500-bedrijven hun bedrijf veilig schalen met Lucidchart

Meer informatie

Aan de slag

 • Prijzen
 • Individueel
 • Team
 • Enterprise
 • Contact met sales
PrivacyJuridischPrivacykeuzes voor cookiesCookiebeleid
 • linkedin
 • twitter
 • instagram
 • facebook
 • youtube
 • glassdoor
 • tiktok

© 2024 Lucid Software Inc.