PINGDOM_CANARY_STRING

Project management software

Lucidchart is een visuele werkruimte voor het maken van diagrammen, voor het visualiseren van gegevens en voor samenwerking om meer inzicht te bieden en innovatie te stimuleren. 

Offerte aanvragenVraag een demo aan
Bekijk de video
Project management software

Centraliseer en volg je project management processen

 • project management software

  Visualiseer en creëer het ideale projectteam

  Onze project management software bied je de hulpmiddelen om je project te plannen, lang voordat jij je eerste deadline instelt. Met de functies voor het importeren van organigrammen en groepsweergave van Lucidchart kun je gemakkelijk filteren via het organigram van je organisatie en naar werknemers zoeken op functie, beschikbaarheid of vaardigheden om te zien welke teamleden waardevol zijn voor uw project. Sleep vervolgens beschikbare werknemers naar individuele rollen om het ideale scrumteam of team van experts samen te stellen.

 • Project management tools

  Taken, rollen en verantwoordelijkheden bepalen

  Nadat je hebt bepaald wie deel uitmaken van je projectteam, kun je beginnen met het toewijzen van rollen, taken, workflows en afhankelijkheden. Gebruik een van onze project management sjablonen om snel workflow diagrammen, tijdlijnen, Gantt-diagrammen, scrum boards, kanban borden en andere documenten te maken. Met onze visuele software kun je ervoor zorgen dat teamleden en andere stakeholders de volledige reikwijdte van je project kunnen visualiseren en dat iedereen altijd op één lijn zit.
   

 • project management processen

  Voortgang, vervaldatums en mijlpalen bijhouden

  Gebruik Lucidchart om een enkele, gemakkelijk toegankelijke bron van informatie voor uw hele team te maken voor het bijhouden van individuele taken, het communiceren van statusupdates en het bekijken van andere projectinformatie. Met onze intuïtieve project management tools maak je gemakkelijk een overzicht van belangrijke mijlpalen en vervaldatums, maar ook van taken voor specifieke bijdragers. Voor de duidelijkheid en om de communicatie tijdens je projecten te bevorderen, kun je links opnemen naar andere documenten over vereiste taken, notities en deadlines, zodat niets over het hoofd gezien wordt. 
   

 • visuele project management software

  Communiceren en samenwerken met verschillende afdelingen

  Projectmanagers kunnen de samenwerkingstools van Lucidchart gebruiken om de status van taken, tijdlijnen en afhankelijkheden van de verschillende teams en afdelingen te communiceren. Functies zoals opmerkingen voor specifieke vormen, @mention-meldingen, chatten in de editor, instelbare machtigingen, samenwerkingscursors en revisiegeschiedenis maken moeiteloze samenwerking aan projecten mogelijk. In Lucidchart kun je met meerdere bijdragers tegelijk aan hetzelfde document werken. Doordat alle wijzigingen en opmerkingen in realtime worden bijgewerkt, hebben jij en je team altijd toegang tot de nieuwste versie van je visuele project management whiteboard.

 • presenteren en delen in Lucidchart

  Presenteer en deel je visuele projectbeelden om betere inzichten te verkrijgen

  Bij grootschalige projecten kan communicatie lastig zijn. Met onze project planning kun jij je workflow of projecttijdlijn duidelijk presenteren, zodat teamleden, klanten en leidinggevenden elk aspect van je project kunnen begrijpen. In de presentatiemodus van onze editor kun je gemakkelijk specifieke taken en mijlpalen in je tijdlijn selecteren en uitlichten, waardoor zelfs de meest complexe projecten eenvoudiger worden. Lucidchart kan je presentatie ook omzetten in een begrijpelijke, effectieve diavoorstelling die je kunt exporteren naar Google Spreadsheets of insluiten in PowerPoint.
   

 • Integratie met Lucidchart

  Integreer met populaire apps om je projectplanning te stroomlijnen

  Bekijk de visuele beelden en communiceer actuele informatie over uw projecten via dezelfde platforms die uw team elke dag gebruikt. Onze project plannings software biedt krachtige integraties met meer dan twintig toonaangevende applicaties, zodat u de visuele beelden van uw project direct kunt invoegen in platforms zoals G Suite, Microsoft Office, Confluence, Jira, Slack en GitHub. Lucidchart integreert ook met Zapier, waardoor je belangrijke projectstatistieken kunt volgen door gegevens van meer dan duizend apps rechtstreeks naar Lucidchart te verzenden.
   

Veelgestelde vragen over onze project management software

Aan de slag met onze visuele project management software

Gebruikt door miljoenen over de hele wereld

Ik ben al sinds lange tijd een trouwe gebruiker. Lucidchart is een goed ontworpen, goed doordacht product waarmee we supergemakkelijk projecten kunnen visualiseren en procesdiagrammen kunnen maken. Van harte aanbevolen.

Capterra rating

4,5/5 sterren 650+ recensies

Amazon logo
T-Mobile logo
DocuSign logo
NBC logo
Google logo
Redhat logo

Bekijk onze projectbeheersjablonen

sjabloon projectvoortgangsdashboard

Sjabloon projectvoortgangsdashboard

Ontdek waarom 99% van de Fortune 500-bedrijven hun bedrijf veilig schalen met Lucidchart

Meer informatie
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.