Integratie tussen Lucidchart en Quickbase

Breng je ideeën in de praktijk met lucidchart en Quickbase

Leestijd: ongeveer 2 min

Onderwerpen:

  Lucidchart is de intelligente diagramtoepassing waarmee teams complexiteit kunnen verhelderen om duidelijk te maken wat er gebouwd moet worden, van het eerste idee tot het eindproduct. Zoals aangekondigd op de gebruikersconferentie van Quickbase, Empower, zetten we nu de volgende stap in de vorm van een samenwerking met Quickbase. 

  Het Quickbase-platform biedt realtime inzichten en automatisering om complexe processen en uiteenlopende systemen samen te brengen. 

  Met de combinatie van Lucidchart en Quickbase kunnen teams moeiteloos samenwerken en op één lijn blijven bij het visualiseren en realiseren van complexe ideeën. Maak databasediagrammen (ERD) in Lucidchart als visueel startpunt voor het ontwerpen van je database en exporteer je ERD naar Quickbase om het potentieel van digitalisering te ontgrendelen. 

  Quickbase integrations: waarom gaat Lucidchart samenwerken met Quickbase? 

  Onze samenwerking met Quickbase is op een organische manier voortgekomen uit de behoeften van onze gebruikers, die Lucidchart en Quickbase al lange tijd combineren voor hun planningen, kaarten, ideeën en iteraties. We willen het nog eenvoudiger maken om deze taken in Lucidchart en Quickbase uit te voeren. 

  We werken samen aan platformoverschrijdende integraties die Lucidchart-diagrammen kunnen omzetten in volledig operationele zakelijke applicaties in Quickbase.

  Voordelen van een samenwerking tussen Lucidchart en Quickbase 

  Deze samenwerking biedt gebruikers de volgende mogelijkheden: 

  • Sneller waarde creëren: De visualisatiefuncties bieden duidelijkheid en het vermogen om beslissingen te stroomlijnen, zodat je sneller nieuwe oplossingen kunt ontwikkelen.
  • Gemakkelijker samenwerken: Het visualiseren van processen, vereisten en potentiële workflows zorgt voor betere communicatie en samenwerking met stakeholders.
  • Applicaties bouwen waar gebruikers blij mee zijn: Feedback van gebruikers is gedurende de hele levenscyclus van de applicatie sneller en gemakkelijker te implementeren.

  De beste manieren om Lucidchart en Quickbase te combineren

  Lucidchart biedt een ideale manier om je ideeën te plannen en te organiseren voordat je je gegevens in Quickbase zet. Hieronder volgen een aantal van de beste manieren om Lucidchart te gebruiken voordat je Quickbase in duikt:

  • Databasediagrammen (ERD) maken als visueel startpunt voor het ontwerpen van de database
  • Diagrammen van de bedrijfs- en softwarearchitectuur maken om weer te geven hoe systemen met elkaar verbonden zijn, zodat je kunt samenwerken en overeenstemming kunt bereiken met meerdere teams
  • Gegevensstroomkaarten maken om volledig te begrijpen hoe gegevens zich door systemen bewegen 
  • Automatisch visualisaties maken zoals organigrammen, groepsweergaven, gegevensoverlays en alles ertussenin

  In Lucidchart kun je op een efficiënte manier een datamodel visualiseren. Dit model kun je vervolgens direct omzetten in een Quickbase-app zonder dat je weer van voren af aan moet beginnen. 

  Met deze samenwerking willen we onze gebruikers de mogelijkheid bieden om hun ideeën op een efficiëntere, noodloze manier in de praktijk te brengen.

  Heb je een Lucidchart-diagram dat je wilt omzetten in een Quickbase-app?

  Ga aan de slag met ondersteuning van een Quickbase-expert.

  Over Lucidchart

  Lucidchart, een slimme diagramapplicatie in de cloud, is een kernonderdeel van Lucid Software's pakket voor visuele samenwerking. Met deze intuïtieve cloudgebaseerde oplossing kunnen teams in realtime samenwerken om flowcharts, mockups, UML-diagrammen, kaarten van customer journeys en meer te maken. Lucidchart stuwt teams vooruit om sneller aan de toekomst te bouwen. Lucid is trots op zijn diensten aan belangrijke bedrijven over de hele wereld, waaronder klanten als Google, GE en NBC Universal, en 99% van de Fortune 500. Lucid werkt samen met brancheleiders, waaronder Google, Atlassian en Microsoft. Sinds de oprichting heeft Lucid talrijke onderscheidingen ontvangen voor zijn producten, bedrijfsvoering en werkcultuur. Ga voor meer informatie naar lucidchart.com.

  Begin vandaag nog met diagrammen maken met Lucidchart - probeer het gratis!

  Meld je gratis aan

  of verdergaan met

  Inloggen met GoogleInloggenInloggen met MicrosoftInloggenInloggen met SlackInloggen

  Door te registreren ga je akkoord met onze Servicevoorwaarden en bevestig je dat je ons Privacybeleid gelezen hebt en begrijpt.

  Aan de slag

  • Prijzen
  • Individueel
  • Team
  • Enterprise
  • Contact met sales
  PrivacyJuridisch

  © 2024 Lucid Software Inc.