PINGDOM_CANARY_STRING

Lucidchart voor LeanIX

Met deze direct beschikbare integratie kunt u de kracht van Lucidchart inzetten om de samenwerking te verbeteren en uw bedrijfsarchitectuur te visualiseren met LeanIX. Deze integratie is beschikbaar voor Team- en Ondernemingsaccounts.

Start vandaag een gratis proefperiode voor teams
Lucidchart-diagrammen insluiten in LeanIX

Lucidchart-diagrammen insluiten in LeanIX

Lucidchart is beschikbaar als derde diagramtype in LeanIX en helpt u bij het in kaart brengen van uw applicatiearchitectuur, bedrijfsarchitectuur, IT-processen, gegevensstromen en meer. En dat zonder uw primaire EA-tool te hoeven verlaten. Geen installatie vereist: als u inlogt, kunt u direct in LeanIX een nieuw Lucidchart-document aanmaken of uw documentenlijst openen om een bestaand diagram in te sluiten.

LeanIX-diagrammen omzetten naar Lucidchart-documenten

LeanIX-diagrammen omzetten naar Lucidchart-documenten

Profiteer van onze visuele werkruimte zonder dubbel werk te verrichten. Als u al een diagram heeft gemaakt met de basisfunctionaliteiten in LeanIX, kunt u het gemakkelijk in Lucidchart importeren om zo tijd en geld te besparen. Hier heeft u de keuze uit uitgebreide opmaakopties en geavanceerde functies om uw bestaande diagram verder te verfijnen. 

Toegang tot krachtige functies en honderden sjablonen

Toegang tot krachtige functies en honderden sjablonen

Lucidchart biedt krachtigere diagramfuncties dan LeanIX. In onze visuele werkruimte vindt u honderden vormbibliotheken en sjablonen om u te helpen bij het documenteren van de systemen, processen en stromen binnen uw bedrijfsarchitectuur. Maak gebruik van geavanceerde functies zoals lagen, gegevenskoppeling en voorwaardelijke opmaak om bruikbare inzichten te verzamelen.

Cross-functioneel samenwerken

Cross-functioneel samenwerken

Omdat Lucidchart een cloudgebaseerde oplossing is, kunnen enterprise-architecten moeiteloos samenwerken en waar nodig andere teams en belanghebbenden betrekken. Werk in real time samen aan proces- of systeemdiagrammen en gebruik vormspecifieke opmerkingen en @mentions om feedback te verzamelen. Met de presentatiemodus kan uw team hun documentatie snel omzetten naar een diapresentatie om toekomstige wijzigingen of plannen te communiceren.

Een betere beveiliging, documentcontrole of licentiebeheer nodig?

Neem contact met ons op voor een offerte.

Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.