Build a floor plan
Diagram

Sjablonen voor ontruimingsplattegronden

What are your floor plan needs?

I'm new to floor plans and want to learn more.

Ieder sjabloon voor een plattegrond in Lucidchart is een geweldig hulpmiddel voor noodplannen. Met een zeer uitgebreide bibliotheek met vormen en pictogrammen, inclusief de optie om uw eigen vormen en pictogrammen toe te voegen, kunt u een eenvoudig, duidelijk evacuatieplan maken, voor elke ruimte.

Dit artikel leest u in 1 minuten

Want to make a floor plan of your own? Try Lucidchart. It's quick, easy, and completely free.

Make a floor plan

Noodplannen voor thuis

Het is voor ieder huishouden belangrijk om een noodplan te hebben. Maar veel plattegronden zijn moeilijk te gebruiken en niet erg intuïtief. Daarnaast beschikken ze niet over ingebouwde functies voor noodplannen. Met Lucidchart kunt u iedere vorm toevoegen of aangepaste afbeeldingen gebruiken die u zelf uploadt. Een fluitje van een cent!

Diagrammen maken gaat snel en eenvoudig met Lucidchart. Start vandaag nog een gratis proefperiode en u kunt meteen beginnen met het maken en delen van diagrammen.

Make a floor plan

Noodplannen voor op kantoor

Heeft u een noodplan nodig voor uw kantoor? Lucidchart biedt ook gratis plattegronden voor kantoren aan. U vindt hier vormen voor muren, bureaus, ramen, deuren en meer. Voeg tekst en lijnen toe aan uw plattegronden om een vluchtroute of andere belangrijke details aan te geven, zoals waar brandblussers of zaklampen zich bevinden.

Andere hulpmiddelen voor ontruimingsplattegronden

Als u bezig bent met noodplannen wilt u vast meer dan een noodplattegrond vastleggen. Gelukkig heeft Lucidchart ook geweldige gratis sjablonen voor stroomdiagrammen waarmee u perfect de noodresponsprocessen of evacuatieprocedures kunt beschrijven. Maak er één en wees voorbereid op iedere situatie.


Extra bronnen

  • Symbolen plattegronden
  • Wat is een plattegrond?

Want to make a floor plan of your own? Try Lucidchart. It's quick, easy, and completely free.