PINGDOM_CANARY_STRING

PERT-diagramgenerator

Lucidchart is een visuele werkruimte voor het maken van diagrammen, voor het visualiseren van gegevens en voor samenwerking om meer inzicht te bieden en innovatie te stimuleren. 

Gratis registreren
Bekijk de video
pert-diagramgenerator

Plan en organiseer projecten sneller met onze PERT-diagramsoftware

 • Software voor PERT-diagrammen

  Voorspel en communiceer de omvang van uw project

  Een PERT-diagram is gebaseerd op de Project Evaluation Review Technique. Deze projectmanagementtool wordt gebruikt om belangrijke mijlpalen en de algemene tijdlijn van een project te visualiseren. PERT-diagrammen geven projectmanagers een realistisch beeld van de duur van de verschillende fasen van hun project, inclusief de geschatte kortste, langste en meest waarschijnlijke tijdlijn van elke fase. Met onze intuïtieve PERT-diagrambouwer maakt u overzichtelijke beelden waarmee u de taken binnen uw project kunt plannen en coördineren om optimale resultaten te behalen.

 • Sjablonen voor PERT-schema's

  Maak een keuze uit honderden projectbeheersjablonen

  In Lucidchart kunt u gemakkelijk een volledig nieuw PERT-diagram maken dankzij onze intuïtieve interface met slepen en neerzetten. Maar als u een beetje hulp nodig hebt bij uw eerste PERT-diagram of als u inspiratie zoekt om projecten beter te beheren, vindt u in onze sjablonengalerij honderden voorbeelden waar u direct mee aan de slag kunt. Als uw project evolueert, biedt onze PERT-diagrambouwer ook sjablonen en tools waarmee u uw oorspronkelijke PERT-diagrammen kunt omzetten in bijvoorbeeld Gantt-diagrammen, Kanban-borden, stroomdiagrammen en scrumborden.

 • pert-diagrambouwer

  Bespaar tijd met gebruiksvriendelijke diagram- en opmaaktools

  PERT-diagrammen moeten u tijd besparen en niet meer tijd kosten. Met onze gebruiksvriendelijke PERT-diagramsoftware kunt u snel en gemakkelijk uw projectbeheer visualiseren. Door vormen te verslepen en gebruik te maken van dynamische vormbibliotheken en tijdbesparende opmaaktools, bouwt u in slechts enkele minuten effectieve, professionele PERT- en andere projectbeheerdiagrammen. Als u aangepaste gegevens toevoegt of gegevens uit een spreadsheetbestand koppelt, kunt u bovendien formules toepassen om tijdlijnen en uitkomsten te berekenen.

 • Integratie met Lucidchart

  Gebruik krachtige integraties om samenwerking en duidelijkheid te bevorderen

  Onze PERT-diagramgenerator is volledig geïntegreerd met de applicaties die u en uw team al kennen en gebruiken, zoals G Suite, Microsoft Office, Confluence, Slack en meer. Dankzij krachtige integraties kunt u uw PERT-diagram en andere beelden direct invoegen in het platform van uw voorkeur, zodat ze beter zichtbaar worden en u moeiteloos kunt samenwerken. Als uw hele team op één lijn zit, weet u zeker dat iedereen de tijdslimieten, beschikbare middelen en potentiële risico's van uw project kent.

Een PERT-diagram maken

1

Activiteiten en mijlpalen van uw project identificeren

Maak een lijst van alle taken die nodig zijn om uw project te voltooien en de daarbij behorende datums. Deze afzonderlijke taken zijn uw activiteiten en de einddatums op uw lijst worden mijlpalen genoemd.

2

Uw activiteiten op volgorde zetten aan de hand van uw mijlpalen

Voeg knooppunten toe voor elk van uw mijlpalen in uw PERT-diagram. Van daaruit geeft u met pijlen de activiteiten aan die vóór de volgende mijlpaal voltooid moeten worden.

3

De benodigde tijd voor elke activiteit schatten

Nadat al uw activiteiten aan mijlpalen zijn gekoppeld, geeft u voor elke activiteit (pijl) aan hoeveel tijd nodig is om die activiteit te voltooien. Dit wordt meestal aangegeven in aantal dagen.

4

Tijdlijnen interpreteren en het kritieke pad bepalen

Na het vastleggen van de mijlpalen en activiteitspijlen bepaalt u de vroegste, uiterste en meest realistische voltooiingsdatum voor elke mijlpaal en geeft u het kritieke pad aan dat resulteert in de voltooiingsdatum van het hele project.

5

Zo nodig bijwerken en delen met belanghebbenden

Nu de tijdlijnen en voltooiingsdatums in uw PERT-diagram zijn vastgelegd, kunt u die met teamgenoten en belanghebbenden van het project delen en de voortgang tot aan de voltooiing van het project volgen.

Een PERT-diagram maken

Veelgestelde vragen over onze PERT-diagrambouwer

Aan de slag met onze PERT-diagrambouwer

pert-diagramgenerator van lucidchart

Meer dan 15 miljoen gebruikers in 180 landen

Lucidchart is een goed ontworpen, goed doordacht product waarmee we supergemakkelijk projecten kunnen visualiseren en procesdiagrammen kunnen maken. Van harte aanbevolen.

Capterra rating

4,5/5 sterren 650+ recensies

Amazon logo
T-Mobile logo
DocuSign logo
NBC logo
Google logo
Redhat logo

Blader door onze sjablonen voor PERT-diagrammen

sjabloon voor pert-diagram

Leeg sjabloon voor PERT-diagram

Ontdek waarom 99% van de Fortune 500-bedrijven hun bedrijf veilig schalen met Lucidchart

Meer informatie
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.