Workflow maken

Lucidchart is een visuele werkruimte voor het maken van diagrammen, voor het visualiseren van gegevens en voor samenwerking om meer inzicht te bieden en innovatie te stimuleren.

Een diagram maken
Bekijk de video

Stroomlijn processen met onze online workflow tool

 • Visualize workflows and improve your business operations

  Visualiseer workflows en verbeter je bedrijfsvoering

  Door een bedrijfsproces uit te werken tot een workflow, weet je zeker dat je belangrijkste processen keer op keer op de juiste manier worden uitgevoerd. Een workflow diagram bevat een visuele weergave van de processen die je team moet doorlopen, inclusief een onderverdeling van alle individuele taken en verantwoordelijkheden. Met onze software voor het in kaart brengen van bedrijfsprocessen kun je eenvoudig workflows maken, bijhouden en delen om je huidige bedrijfsactiviteiten te verbeteren, de operationele uitgaven te verminderen en hiaten en verbeterpunten in kaart te brengen.

 • Explore our templates to format and customize your workflow diagram

  Verken onze sjablonen om je workflow diagram in te delen en op je proces af te stemmen

  Met onze intuïtieve software kun je gemakkelijk online workflows maken. Als je inspiratie nodig hebt, dan kun je terecht in onze uitgebreide sjabloonbibliotheek met voorbeelden voor o.a. contentmarketing flows, workflows voor ondersteuningsprocessen, productieprocessen en meer. Begin met een sjabloon en pas daar de lijnen, vormen en lettertypen van aan via onze gebruiksvriendelijke interface. Werk je diagram verder uit door zwembanen en andere containers toe te voegen om verantwoordelijke personen voor elke taak of fase in het proces aan te wijzen.
   

 • Collaborate on your workflow whenever, wherever

  Werk altijd en overal samen aan je workflow

  In tegenstelling tot andere tools voor het maken van workflows bevordert de realtime samenwerking in Lucidchart directe ondersteuning en feedback van belanghebbenden. Opmerkingen en bewerkingen worden automatisch bijgewerkt, zodat versiecontrole nooit een probleem is als je met anderen samenwerkt aan hetzelfde document. Onze software voor processchema's bevindt zich in de cloud en werkt net zo goed op een Mac als op een pc, zodat je met al je teamleden kunt samenwerken, waar en op welk apparaat ze maar werken. 
   

 • Present and share your workflow diagram

  Processchema's presenteren en delen

  De presentatiemodus in onze editor helpt je om je processchema te presenteren met een professionele afwerking. Maak met een paar muisklikken een interactieve presentatie om te zorgen dat je teamleden allemaal dezelfde visie delen, om een algemeen overzicht aan directieleden te presenteren of om u met enkele afzonderlijke teamleden te richten op specifieke taken of ideeën. Met onze online software voor het maken van workflow kun je gemakkelijk een liveversie van je document via e-mail delen of automatisch een gepubliceerde koppeling genereren, zodat jij het diagram kunt verzenden of insluiten wanneer je maar wilt.
   

 • Use Lucidchart integrations to stay connected to your work and your team

  Gebruik Lucidchart integraties om verbonden te blijven met je werk en team

  Dankzij de krachtige integraties van Lucidchart kun je de apps, waarin je team al geïnvesteerd heeft, blijven gebruiken om je diagrammen te openen, bewerken en delen. Gebruik onze uitbreidingen voor Google Sheets, Google Slides en Google Docs om je diagrammen rechtstreeks vanuit onze diagrambouwer te importeren in je Google-documenten. Microsoft-gebruikers kunnen onze gratis uitbreidingen voor Microsoft Office gebruiken om processchema's in te voegen in grote Word-documenten met veel tekst, Excel-werkbladen en PowerPoint-presentaties.

Online een workflow diagram maken

 1. Bepaal de doelgroep voor dit processchema en de staat die je wilt weergeven

  Weet voor wie je processchema is bedoeld en houd rekening met de staat die het processchema moet weergeven. Je kunt ervoor kiezen om je huidige proces en/of potentiële toekomstige processen af te beelden.

 2. Bepaal de begin en eind punten

  Begin de workflow door een startsymbool op een leeg tekenvel te plaatsen of het startpunt aan te passen in een processchema sjabloon van Lucidchart.

 3. Voeg stappen toe en verbind vormen

  Voeg een symbool toe voor elke stap en gebruik een lijn om verbinding te maken met de vorige vorm. De pijl van elke lijn moet de richting van het proces weergeven.

 4. Voltooi ten slotte de opmaak van je processchema

  Gebruik voorwaardelijke opmaak om stappen of vormen een kleur te geven en voeg banen en containers toe om stappen die bij elkaar horen te groeperen. Pas lettertypes, lijnen, kleuren en meer aan via de balk met eigenschappen.

 5. Samenwerken, analyseren, perfectioneren en delen

  Werk in realtime samen met anderen zodat iedereen over dezelfde informatie beschikt en gebruik de presentatie modus om je proces te presenteren. Gebruik een van onze Lucidchart integraties om uw werk te publiceren.

Een workflow diagram maken

Veelgestelde vragen over onze software voor workflow diagrammen

Planningen maken in Lucidchart

Lucidchartで楽々プロジェクト管理

Gebruikt door miljoenen over de hele wereld

„Lucidchart is het beste programma om online diagrammen en workflows te maken.”

Capterra rating

4,5/5 sterren 650+ recensies

 • Amazon logo
 • Bridgestone logo
 • Siemens logo
 • NBC logo
 • Google logo
 • Hybecorp logo

Bladeren door sjablonen van workflow diagrammen

Sjabloon bedrijfsprocesbechsrijving

User journey flow voorbeeld

Sjabloon voor account ownership diagram

Diagram marketing workflow

Tutorial e-mailstroom

Sjabloon voor inwerkproces medewerkers

Leads verwerken en kwalificeren

Ondersteuningsproces

Stroomdiagram wervingsproces

Ontdek waarom 99% van de Fortune 500-bedrijven hun bedrijf veilig schalen met Lucidchart

Meer informatie

Aan de slag

 • Prijzen
 • Individueel
 • Team
 • Enterprise
 • Contact met sales
PrivacyJuridischPrivacykeuzes voor cookiesCookiebeleid
 • linkedin
 • twitter
 • instagram
 • facebook
 • youtube
 • glassdoor
 • tiktok

© 2024 Lucid Software Inc.