Sjablonen voor PERT-schema's

Wat zijn je behoeften op het gebied van PERT diagrammen?

Ik heb nog geen ervaring met PERT-diagrammen en wil graag meer informatie.

Ik wil mijn eigen PERT-diagram maken in Lucidchart.

Ik wil een PERT-diagram maken op basis van een Lucidchart-sjabloon.


Als u op zoek bent naar een duidelijke gids voor PERT-diagrammen, dan bent u hier op de juiste plaats. Ontdek waar PERT-schema's voornamelijk voor dienen, en maak er vervolgens zelf een met een aanpasbaar sjabloon van Lucidchart—een programma om diagrammen te maken dat zowel eenvoudig als innovatief is.

Dit artikel leest u in 2 minuten

Wil jij je eigen PERT diagram maken? Probeer Lucidchart. Het is snel, simpel en compleet gratis!

Een PERT-diagram maken

Wat is een PERT-diagram?

PERT-diagrammen zijn populaire tools voor projectmanagement. Program Evaluation Review Technique, of PERT, wordt al sinds de jaren 50 gebruikt, met name in de gebieden bedrijfsbeheer en kwaliteitscontrole. PERT-diagrammen zijn eigenlijk grafische voorstellingen van projecttaken en hun schema. U kunt een PERT-diagram een hele opdracht lang gebruiken, of alleen voor de meest cruciale delen van een project. Mijlpalen in het project worden meestal weergegeven door cirkels, rechthoeken of tabellen.

Sjablonen voor PERT-diagrammen in Lucidchart

Lucidchart is een gratis online diagramtool, perfect om PERT-diagrammen te maken. Kies een van de onderstaande voorbeelden om aan de slag te gaan! Onze app is volledig cloudgebaseerd en biedt voorgemaakte vormen om het u gemakkelijk te maken. Met slecht een paar muisklikken kunt u kleur toevoegen, lijnstijlen wijzigen, afbeeldingen importeren en zelfs koppelingen maken naar externe pagina's. Bovendien kunt u in real time samenwerken met de rest van uw team, en gemakkelijk uw vooruitgang in kaart brengen. Probeer de onderstaande voorbeelden en sjablonen om in enkele minuten een PERT-diagram te maken.

 

Eenvoudig PERT-sjabloon

Met dit sjabloon kunt u eenvoudig de verschillende onderdelen van een proces organiseren. Breng uw afdelingen of werkstations in kaart en gebruik het sjabloon om na te gaan of er zich in uw proces geen onnodige vertragingen voordoen. Probeer het nu in Lucidchart.

Eenvoudig PERT-sjabloon

Geavanceerd PERT-sjabloon

Gebruik dit sjabloon als u een meer uitgebreid PERT-diagram wilt maken voor uw analyse. Plaats in elke PERT-vorm de begin- en de einddatum om uw proces transparanter te maken en beter te organiseren. Bekijk het sjabloon in Lucidchart en ga meteen aan de slag!

Geavanceerd PERT-sjabloon

PERT-sjabloon met zwembanen

Door uw PERT-diagram in zwembanen te verdelen, kunt u eenvoudig de verschillende stappen met hun belangrijkste elementen visualiseren. Klik hier en begin met dit sjabloon in uw eigen browser.

PERT-sjabloon met zwembanen

 


Extra bronnen

Lucidchart is snel, gemakkelijk in gebruik en toegankelijk vanaf elk platform of apparaat. Als u een PERT-diagram gemaakt hebt, kunt u dit gemakkelijk delen—publiceer het als afbeelding, pdf of URL.

Wil jij je eigen PERT diagram maken? Probeer Lucidchart. Het is snel, simpel en compleet gratis!

Aan de slag

 • Prijzen
 • Individueel
 • Team
 • Enterprise
 • Contact met sales
PrivacyJuridischCookie-instellingenCookiebeleid
 • linkedin
 • twitter
 • instagram
 • facebook
 • youtube
 • glassdoor
 • tiktok

© 2024 Lucid Software Inc.