PINGDOM_CANARY_STRING

Meer productiviteit. Leer uw team visueel te denken.

ProberenKopen
of neem contact op met onze verkoopafdeling: +1 (877) 210-9890
asana
google
amazon
microsoft
whole foods
general electric

Pearson

Met Lucidchart kunnen teams nauwkeuriger en efficiënter uitbeelden waar ze aan werken en kunnen teams over de hele wereld eenvoudig communiceren en informatie overbrengen. Lucidchart verricht wonderen: onze processen kunnen niet meer zonder.

- DocuSign

Continue samenwerkingNaadloos geïntegreerdEenvoudig Visio importeren en exporterenVeilig teammanagement

Continue samenwerking

Werk niet alleen. Met een betaald teamaccount kunt u met meerdere mensen tegelijk aan een document werken. Iedereen kan onze groepschat en reacties gebruiken om meteen feedback te geven. Gebruik de revisiegeschiedenis om de ontwikkeling van uw project te volgen. En u hoeft zich geen zorgen te maken over de compatibiliteit van de besturingssystemen van de teamleden. Lucidchart werkt op pc, Mac en Linux zodat iedereen mee kan doen.

Naadloos geïntegreerd

Lucidchart werkt waar u werkt. Met een teamaccount heeft u de volledige toegang tot de naadloze integratie van Lucidchart met andere productiviteitstools, waaronder G Suite (Google Apps), Microsoft Office 365, Slack, Confluence, Jira Software, HipChat, Box, Dropbox en AWS. Onze integraties zijn gemakkelijk in te stellen en eenvoudig te gebruiken, zodat u meteen met Lucidchart kunt beginnen.

Eenvoudig Visio importeren en exporteren

Verspil uw tijd niet met het reproduceren van Visio-diagrammen in Lucidchart. Met één klik importeert u elk Visio-bestand (.vdx, .vsd of .vsdx) om dit te bewerken in Lucidchart. Het is snel en eenvoudig: daarom hebben onze gebruikers al 2 miljoen Visio-bestanden geïmporteerd! Als uw collega's nog steeds Visio gebruiken, kunt u uw eigen Lucidchart-diagrammen zelfs exporteren als Visio-bestanden.

 

Veilig teammanagement

Met onze beheerconsole kunt u eenvoudig licenties, beveiligingsopties en documenten op uw teamaccount beheren. Voeg gebruikers toe en kies hun rol, en maak daarna groepen en subgroepen om eenvoudig documenten te delen met een hele groep. Beveilig uw account met de aanpasbare opties voor aanmelden, publiceren en delen voor uw teamleden. U hoeft zich geen zorgen te maken over het bijhouden van gebruikers. Daarnaast behoudt u de volledige controle over uw diagrammen en wie er toegang toe heeft.

Wilt u uw accounts beveiligen met de domeinvergrendeling en integraties voor eenmalige aanmelding van Lucidchart? Meer informatie vindt u hier.

+1 (877) 210-9890

Klaar om uw teamaccount in te stellen?

Meld u vandaag nog aan, zodat uw team aan de slag kan met de professionele diagrammen van Lucidchart.

Kopen
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.