PINGDOM_CANARY_STRING

Visualiseer en optimaliseer je netwerk

Ontdek hoe je met Lucidchart je infrastructuur kunt bouwen, optimaliseren en onderhouden.

Offerte aanvragenDemo aanvragen
browserbarhttps://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/pages/chart/solutions/new-network-engineering/visualize-your-network-infrastructure@2x-v2.png
browserbarhttps://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/pages/chart/solutions/new-network-engineering/improve-troubleshooting-processes@2x.png
browserbarhttps://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/pages/chart/solutions/new-network-engineering/keep-your-organization-secure-and-compliant@2x.png
browserbarhttps://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/pages/chart/solutions/new-network-engineering/create-a-central-repository-for-documentation@2x-v2.png
Offerte aanvragen
browserbarVisualiseer je netwerkinfrastructuur

In Lucidchart kun je gemakkelijk de huidige staat van je netwerk visualiseren en je toekomstige staat plannen. Met onze importfunctie voor Visio stencils en uitgebreide vormbibliotheken, zoals die voor Cisco netwerken en serverracks, kun je gedetailleerde visuals maken om je netwerk te ontwerpen en te documenteren.

browserbarVerbeter processen voor probleemoplossing

Als je netwerk uitvalt, kan je organisatie haar doelen niet bereiken. Visualiseer je fysieke netwerk om weer te geven waar de oorzaak van het probleem kan liggen en om mogelijke oplossingen te identificeren. Diagrammen helpen bij het weergeven van wifidekking kaarten, de locatie van telefoons, computers en andere apparaten, een lay-out van het server rack enzovoort.

browserbarZorg dat je organisatie veilig en compliant blijft

Maak diagrammen om te zorgen dat je netwerk voldoet aan PCI, ISO, SOC 2, AVG en andere beveiligingsnormen en deel deze beelden vervolgens met andere belanghebbenden als bewijs van de conformiteit.

browserbarMaak een centrale opslagplaats voor documentatie

Bij het inwerken van nieuwe medewerkers of het overplaatsen van bestaande medewerkers naar andere teams kun je visuals gebruiken om hen inzicht te bieden in je netwerk en je systemen. Bouw fysieke en logische netwerkdiagrammen in Lucidchart om sneller duidelijkheid te scheppen.

Vervanging voor Visio

Microsoft mag dan een Visio-platform voor het web ontwikkeld hebben, maar Visio Online biedt nog altijd niet dezelfde samenwerkingsmogelijkheden en continue innovatie als Lucidchart.

Visualiseer je AWS architectuur met Lucidchart

Ontdek samen met Collin Mangum en Jerry Hargrove hoe Jerry Lucidchart gebruikt om AWS-architecturen te ontwerpen en ideeën duidelijk te communiceren. Er is een beperkt aantal plekken, dus reserveer vandaag nog!

Ik gebruik Lucidchart om een netwerkdiagram te maken om de indeling van elk kantoor te ontdekken, ontwerpen en documenteren voor snellere planning en ondersteuning. Dankzij de integratie met Confluence kunnen we netwerkdiagrammen gemakkelijk insluiten in de wiki van elk kantoor.

Trevor Bryant, Senior Network Engineer van LogMeIn

Communiceer altijd en overal met uw team. Meld u nu aan voor een gratis proefperiode.

Gratis registreren
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.