P&ID-software

Met de P&ID-software van Lucidchart kunt u snel en gemakkelijk een P&ID-diagram van professionele kwaliteit maken. Met onze cloudgebaseerde tool kunnen bijdragers samenwerken aan gedetailleerde en nauwkeurige documenten.

a P&ID maken

99% van de Fortune 500 vertrouwt op Lucidchart om hun teams te helpen samenwerken.

https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-google-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-bmw-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-netflix-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-amazon-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-adobe-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-GE-bluesteel.png

Online P&ID

De P&ID-software van Lucidchart is een online P&ID-programma dat compatibel is met elk platform of apparaat. Bouw diagrammen vanaf elke PC, Linux of OS X-besturingssysteem.

a P&ID maken
P&ID-vormbibliotheek

P&ID-vormbibliotheek

Onze P&ID-bouwer biedt honderden vormen voor het bouwen van P&ID-diagrammen. Kies een vorm, sleep naar de juiste plaats en zet neer; zo eenvoudig is het. Bekijk ook eens de andere vormbibiliotheken in Lucidchart waarmee u vrijwel elk technisch diagram kunt bouwen.

Meer functies

P&ID-software voor samenwerking

Bespaar tijd en energie, en gebruik Lucidchart om uw diagram al in een vroeg stadium te schetsen. Werk met klanten, ingenieurs en designers samen in real-time, inclusief groepschat en opmerkingen.

Meer functies
Gratis P&ID-software

Gratis P&ID-software

Registreer voor een gratis account en begin meteen te werken met de gratis P&ID-software van Lucidchart. Als u extra functionaliteit nodig hebt, kunt u upgraden naar een van onze professionele accounts. Lucidchart biedt gratis premiumaccounts voor studenten en onderwijzers. Lees meer over P&ID in onze gratis gids.

Meer functies

P&ID's tekenen met Lucidchart

Met de professionele en gebruiksvriendelijke P&ID-software van Lucichart kan iedereen complexe P&ID-diagrammen tekenen.

 • Lucid Features

  Eenvoudig en efficiënt

  Onze ontwikkelaars voegden gedetailleerde diagramopties toe om snel en nauwkeurig te kunnen tekenen. En omdat de P&ID-symbolen van Lucidchart gebaseerd zijn op de ISA S5-normen, zijn uw P&ID's welkom in elke professionele context.

 • Lucid Features

  Visio import / export

  Gebruikt uw team nog steeds Microsoft Visio om Piping & Instrumentation Diagrams te maken? We bieden dezelfde vormen, maar met een veel kleiner prijskaartje. Importeer uw oude Visio-documenten in Lucidchart - u kunt ze meteen bewerken.

 • Lucid Features

  Volledig geïntegreerd

  Diagrammen maken past perfect in uw huidige werkstroom. Ludidchart is geïntegreerd met G Suite, Google Drive, JIRA, Atlassian, Jive en andere populaire productiviteitstools - u kunt dus meteen aan de slag.

 • Lucid Features

  Publiceren en delen

  Als uw P&ID-diagram klaar is, kunt u het in slechts een paar minuten exporteren. Gebruik een van de standaard opties voor downloaden - png, jpg, pdf, vdx - of sla het diagram op een beveiligde webpagina op. Uw diagram kan ook op elke HTML-website worden ingebed.

a P&ID maken