Software voor Value Stream Mapping (VSM)

Werk samen met uw team om doeltreffende value stream maps (of waardestroomanalyses) te creëren, met de tool van Lucidchart.

een waardestroomkaart maken

99% van de Fortune 500 vertrouwt op Lucidchart om hun teams te helpen samenwerken.

https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-google-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-bmw-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-netflix-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-amazon-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-adobe-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-GE-bluesteel.png

VSM-software

Lucidchart biedt alle nodige symbolen,vormen en sjablonen voor het in kaart brengen van value streams (waardestromen). Versleep de elementen die u nodig hebt naar het doek om uw value stream map te bouwen. Ontdek alles over VSM met onze gids.

een waardestroomkaart maken
Value Stream Mapping-software

Tools voor VSM en meer

Als u op zoek bent naar tools om lean manufacturing in de praktijk te brengen, dan is Lucidchart precies wat u zoekt. Ontdek onze sjablonen en vormen voor lean manufacturing-diagrammen, stroomdiagrammen, mindmaps en nog veel meer.

Meer functies

Online value stream mapping

Lucidchart draait volledig in de cloud, voor naadloze samenwerking. Meerdere gebruikers kunnen hetzelfde document tegelijkertijd in real time bekijken en bewerken, maar ook met elkaar chatten en opmerkingen posten.

Meer functies

Gemakkelijker dan Visio

Value stream mapping in Visio is omslachtig. Met de sneltoetsen, interactieve elementen en intuïtieve ontwerpmogelijkheden van Lucidchart kunt u nu veel sneller een uitgebreide value stream map samenstellen.

Meer functies

Tools en functies voor Value Stream Mapping (VSM)

Onze VSM-software biedt geavanceerde functies die u kunt gebruiken om de meest uitdagende value stream mapping-projecten tot een goed einde te brengen.

 • Lucid Features

  Draagbare planning

  Lucidchart is cloudgebaseerd, dus kunt u uw diagrammen vanop uw telefoon, tablet, laptop en desktopcomputer raadplegen. Perfect voor wanneer u de stand van zaken gaat onderzoeken.
 • Lucid Features

  Gratis VSM-tool

  Ga meteen aan de slag met onze gratis value stream mapping-software, die elke vorm van Kanban tot Kaizen voorhanden heeft. Later kunt u upgraden naar een voordelige Pro- of Teamaccount voor onbeperkte integraties en importeren en exporteren voor Visio.
 • Lucid Features

  Volledig geïntegreerd

  Lucidchart werkt met belangrijke productiviteitstools zoals G Suite, Confluence en JIRA, zodat u steeds op schema blijft. Integreer uw value stream maps nu beter dan ooit in uw werkstromen.
 • Lucid Features

  Delen

  Wanneer uw value stream map helemaal klaar is, kunt u deze als pdf publiceren of op een wiki, bedrijfswebsite of blog insluiten. Het ingesloten diagram wordt automatisch bijgewerkt als u het in Lucidchart wijzigt. Deel het op sociale media om het extra in de kijker te zetten.
een waardestroomkaart maken