Visuele sitemapbouwer

Met de sitemapbouwer van Lucidchart krijgt u een gebruiksvriendelijke interface om uw sitemaps te tekenen, te bewerken en te delen. Werk gemakkelijk samen met teamleden om de structuur van uw website uit te tekenen.

Een diagram maken

99% van de Fortune 500 vertrouwt op Lucidchart om hun teams te helpen samenwerken.

https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-google-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-bmw-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-netflix-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-amazon-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-adobe-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-GE-bluesteel.png

Volledige vormbibliotheek voor sitemaps

Lucidchart biedt alle sjablonen en voorbeelden die u nodig hebt om aan de slag te gaan, plus een complete vormbibliotheek om uw eigen stempel op elke visuele sitemap te drukken.

Een diagram maken
Sitemapsjablonen

Sitemaps en meer

Lucidchart vormt de perfecte basis voor het hele planningsproces voor een website, van mindmaps tot visuele sitemaps en wireframes. Maar denk zeker ook aan stroomdiagrammen, mockups, plattegronden en andere populaire vormbibliotheken.

Meer functies

Samenwerken met de snelheid van Lucid

Definieer duidelijk de projecteisen door samen met klanten aan sitemaps te werken. Dankzij de samenwerkingsmogelijkheden van Lucidchart kunt u met uw hele team in real time aan visuele sitemaps bouwen. Probeer de ingebouwde chatfunctie uit om mogelijke wijzigingen te bespreken.

Meer functies

Eenvoudig en gemakkelijk in gebruik

Lucidchart werd ontworpen om u de functies en krachtige mogelijkheden te geven die u nodig hebt, zonder dat er ingewikkelde software aan te pas komt. Start gewoon de editor op en begin vandaag nog te tekenen!

Meer functies

DE HOOGTEPUNTEN

Met de slimme functies van Lucidchart maakt u keer op keer professionele diagrammen, zoals u ze wilt.

 • Lucid Features

  Gewoon krachtig

  Lucidchart is intuïtief maar toch krachtig. Met onze technologie kunt u vormen gewoon verslepen en aanpassen zoals u wilt. U kunt zelfs gemakkelijk meer geavanceerde elementen toevoegen, zoals interactieve links tussen pagina's.
 • Lucid Features

  Visio import / export

  Niemand doet graag dubbel werk. Met Lucidchart is dat helemaal niet nodig. We ondersteunen het importeren en exporteren van Visio-bestanden zodat u ook met uw oude diagrammen kunt werken. Zo kunt u gemakkelijk samenwerken met collega's die Lucidchart nog niet gebruiken.
 • Lucid Features

  Volledig geïntegreerd

  Lucidchart brengt het hele planningsproces voor een website samen met krachtige sitemapsoftware. U kunt ook synchroon werken met de beste tools op het web, dankzij onze volledige integratie met G Suite.
 • Lucid Features

  Publiceren en presenteren

  Als uw sitemapontwerp klaar is, kunt u Lucidchart gebruiken om het snel in verschillende formaten te publiceren en te delen. Creëer een downloadbaar bestand of probeer de handige presentatiemodus van Lucidchart uit om uw werk aan uw team te tonen.
Een diagram maken