PINGDOM_CANARY_STRING

Grafiekbouwer voor vraag en aanbod

Lucidchart is een visuele werkruimte voor het maken van diagrammen, voor het visualiseren van gegevens en voor samenwerking om meer inzicht te bieden en innovatie te stimuleren. 

Een diagram maken
Bekijk de video
grafiekbouwer voor vraag en aanbod

Breng uw gegevens duidelijk in beeld met onze voordelige diagrambouwer

 • grafiekbouwer voor vraag en aanbod

  Maak binnen enkele minuten vraag-en-aanboddiagrammen op basis van uw gegevens

  Verander ellenlange spreadsheets in effectieve vraag-en-aanboddiagrammen om uw gegevens te visualiseren, de verkopen van uw product bij te houden en snellere, beter gefundeerde besluiten over prijzen te nemen. Bespaar tijd en importeer uw datasets direct vanuit Excel-werkbladen, CSV-bestanden of Google Spreadsheets in Lucidchart. U kunt uw vraag-en-aanboddiagram genereren door gegevens over productiekosten, aantal leveranciers, smaak en voorkeuren van klanten, en verwachtingen over toekomstige prijzen aan elkaar te koppelen.
   

 • grafiekbouwer voor vraag en aanbod

  Veranderingen in realtime beheren en implementeren

  Onze vraag-en-aanboddiagrambouwer maakt het eenvoudig om uw datasets bij te werken, zodat u de veranderende behoeften van klanten kunt bijhouden en uw besluiten kunt baseren op de meest accurate informatie. Als u gegevens uit Google Spreadsheets importeert, kunt u gemakkelijk wijzigingen aanbrengen in uw spreadsheet, waarna onze vraag-en-aanboddiagrambouwer uw updates automatisch weergeeft. Importeer verschillende datasets in hetzelfde Lucidchart-document om gegevens uit meerdere bronnen te visualiseren zonder heen en weer te hoeven schakelen tussen spreadsheets. Geen datasets om te koppelen? U kunt ook aangepaste gegevensvelden maken en die gegevens aan uw diagram koppelen.
   

 • generator van vraag-en-aanboddiagrammen

  Samenwerken en uw documenten met elke gebruiker op elk apparaat delen

  Met onze samenwerkingsfuncties kunt u communiceren en uw inzichten delen met alle teamleden op desktop, mobiel, Mac of pc. Lucidchart werkt al uw wijzigingen in realtime bij, zodat uw hele team altijd de meest recente versie van uw vraag-en-aanboddiagram kan bekijken. Vestig de aandacht op specifieke gegevenspunten met @mention-meldingen. In de presentatiemodus kunt u niet alleen een visueel overzicht geven van de huidige status van vraag en aanbod, maar ook van toekomstige plannen en aanbevelingen.
   

 • Integratie met Lucidchart

  Integreer met uw favoriete apps om uw werk te stroomlijnen

  Deel uw diagrammen en andere visuals op de populairste platforms van nu. Neem uw vraag-en-aanboddiagram moeiteloos op in de apps die u en uw team elke dag gebruiken om gemakkelijk geraadpleegd te worden en feedback te verzamelen. Met gratis uitbreidingen en extensies kunt u uw werk moeiteloos overzetten van onze generator voor vraag-en-aanboddiagrammen naar een Word-document, een Google Spreadsheet, een Slack-chat of een wikipagina in Confluence.
   

Een vraag-en-aanboddiagram maken

1

Maak een spreadsheet

Maak een spreadsheetdocument aan en voeg de gegevens toe die nodig zijn om uw vraag-en-aanboddiagram te genereren. Maak verbinding met Google Spreadsheets voor live-updates of gebruik Excel- en CSV-bestanden.

2

Koppel uw spreadsheetgegevens in het gegevenspaneel van Lucidchart

Klik in Lucidchart op het gegevenspaneel aan de rechterkant en voeg een nieuwe dataset toe door het spreadsheetbestand te selecteren dat u hebt gemaakt.

3

Definieer uw diagram in het gegevenspaneel

Klik in het gegevenspaneel in Lucidchart op het pictogram 'Gegevens beheren' en selecteer het gewenste diagramtype. Kies in dit geval in het vervolgkeuzemenu een lijndiagram.

4

Plaats labels en pas de waarden van de assen aan om het genereren van uw diagram te voltooien

Geef als daarom gevraagd wordt de waarden en labels op die op de x- en y-as van uw diagram moeten worden weergegeven. Als dat is gebeurd, maakt Lucidchart een diagram voor u aan.

5

Beheren, opmaken en delen

Nadat uw diagram is gegenereerd, kunt u het zoals elke Lucidchart-vorm beheren. U kunt ook direct vanuit het gegevenspaneel wijzigingen aanbrengen in uw dataset.

Een diagram maken

Veelgestelde vragen over onze generator voor vraag-en-aanboddiagrammen

Aan de slag met onze vraag-en-aanboddiagrambouwer

lucidchart-diagrambouwer

Meer dan 15 miljoen gebruikers in 180 landen

"Lucidchart heeft me altijd de vormen en functies kunnen bieden die ik nodig heb om fantastisch uitziende diagrammen en grafieken te maken."

Capterra rating

4,5/5 sterren 650+ recensies

Amazon logo
T-Mobile logo
DocuSign logo
NBC logo
Google logo
Redhat logo

Bekijk voorbeelden van vraag-en-aanboddiagrammen

sjabloon voor vraag-en-aanboddiagram met gegevens

Sjabloon voor vraag-en-aanboddiagram met slimme tabellen

Ontdek waarom 99% van de Fortune 500-bedrijven hun bedrijf veilig schalen met Lucidchart

Meer informatie
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.