PINGDOM_CANARY_STRING

Sitemapbouwer

Lucidchart is een visuele werkruimte voor het maken van diagrammen, voor het visualiseren van gegevens en voor samenwerking om meer inzicht te bieden en innovatie te stimuleren. 

Een diagram maken
Bekijk de video
visuele sitemapbouwer

Optimaliseer de structuur van uw site met een sitemapbouwer

 • sitemapbouwer

  Maak visuele sitemaps die de structuur van uw website weergeven

  Een visuele sitemap kan een waardevolle basis vormen voor uw website terwijl u de huidige of toekomstige eisen van uw website analyseert, de paginahiërarchie bepaalt en het conversiepotentieel van uw site optimaliseert. Met onze visuele sitemapgenerator kunt u de gebruikerservaring en de leesbaarheid van uw website voor zoekmachines gemakkelijk in kaart brengen, begrijpen en verbeteren. Lucidchart-functies zoals hotspots en lagen maken het gemakkelijk om de huidige en toekomstige staat van uw site te creëren, zodat u tekortkomingen kunt identificeren en structurele verbeteringen voor kunt stellen voordat het ontwikkelingswerk begint. 
   

 • Sitemapbouwer

  Stroomlijn het maken van sitemaps met geavanceerde tools

  Onze sitemapgenerator bevat intuïtieve functies die het proces stroomlijnen en heldere, professionele resultaten opleveren. Met sneltoetsen kunt u gemakkelijk vertakkingen aan uw sitemap toevoegen en voorwaardelijke opmaak helpt om uw pagina's met kleuren te coderen en paginadiepte te tonen. Gebruik speciale vormen met paginasymbolen om uw sitemap overzichtelijk aan anderen te presenteren. In Lucidchart kunt u zelfs een sitemap genereren op basis van een tekstoverzicht. Uw sitemap wordt automatisch aangepast naarmate die groter wordt. Zo kunt u opmaakelementen of inhoud aan uw sitemap toevoegen zonder dat het beeld rommelig of overvol wordt.

 • sitemaptool

  Presenteren en delen met belanghebbenden en klanten

  Met een sitemapbouwer kunt u zonder omslachtige spreadsheets of technische overzichten de gewenste websitestructuur effectief presenteren. Verzamel in realtime feedback van bijdragers met behulp van @mention-meldingen, opmerkingen bij specifieke vormen, de chatfunctie in de editor en de handige machtigingscontrole. Gebruik de presentatiemodus om uw voltooide sitemap aan belanghebbenden of klanten te presenteren, uw sitemap in een verscheidenheid aan afbeeldingsbestanden te publiceren of uw sitemap in te voegen in populaire apps zoals G Suite en Confluence.

 • visuele sitemapbouwer

  Verlies nooit uw werk in de cloud

  Lucidchart werkt in de cloud en biedt u altijd toegang tot de nieuwste versie van uw sitemap, of u nu op uw desktop, tablet of mobiele apparaat werkt. Elke bewerking en elke opmerking wordt in realtime bijgewerkt en vastgelegd in een volledige revisiegeschiedenis, zodat u kunt bijhouden wie welke wijzigingen heeft aangebracht. Met online sitemapsoftware hoeft u zich nooit zorgen te maken over verloren werk en hoeft u dus ook nooit opnieuw te beginnen, zelfs niet als uw browser tijdens het bewerken crasht.
   

Een sitemap maken

1

Open de vormbibliotheek voor sitemaps of selecteer een sjabloon

Open de vormbibliotheek voor sitemaps en versleep vormen naar uw tekenvel of selecteer een van onze sitemapsjablonen om snel aan de slag te gaan met uw diagram.

2

Een overzicht van uw sitestructuur maken

Als u een sitemapvorm toevoegt of selecteert, verschijnt er een pop-upmenu. Vanuit dit menu kunt u de structuur van uw sitemap schetsen of een sneltoets gebruiken om nieuwe vertakkingen toe te voegen.

3

Uw lay-out naar wens aanpassen

U kunt uw sitemap gemakkelijk aanpassen door de pagina's binnen het overzicht te verslepen en neer te zetten. U kunt ook toekomstige of gegroepeerde pagina's opgeven en kleurcoderingen op vormen gebruiken om paginadiepte of verschillende soorten inhoud weer te geven.

4

Samenwerken en controleren

Genereer links om uw sitemap met bijdragers te delen en te controleren of de sitestructuur correct is. Iedereen die toegang tot uw sitemap heeft, kan opmerkingen plaatsen in de editor.

5

Presenteren en delen

Gebruik de presentatiemodus om uw sitemapstructuur te presenteren aan belanghebbenden en klanten. U kunt uw sitemap delen in verschillende bestandsindelingen en zelfs rechtstreeks invoegen in onze geïntegreerde apps.

Een sitemap maken

Veelgestelde vragen over onze mockup-software

Aan de slag met onze sitemapgenerator

visuele sitemapgenerator van Lucidchart

Meer dan 15 miljoen gebruikers in 180 landen

"Lucidchart maakt het gemakkelijk om snel en in gewone tekstindeling een sitemapstructuur te typen en die automatisch op te bouwen met gekoppelde symbolen."

Capterra rating

4,5/5 sterren 650+ recensies

Amazon logo
T-Mobile logo
DocuSign logo
NBC logo
Google logo
Redhat logo

Bekijk onze sitemapsjablonen

sitemapsjabloon

Eenvoudig sitemapsjabloon

Ontdek waarom 99% van de Fortune 500-bedrijven hun bedrijf veilig schalen met Lucidchart

Meer informatie
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.