PINGDOM_CANARY_STRING

Sitemapgenerator

Lucidchart is een visuele werkruimte voor het maken van diagrammen, voor het visualiseren van gegevens en voor samenwerking om meer inzicht te bieden en innovatie te stimuleren. 

Een diagram maken
Bekijk de video
visuele Sitemapgenerator

Optimaliseer de structuur van je site met een sitemapgenerator

 • Sitemapgenerator

  Maak visuele sitemaps die de structuur van je website weergeven

  Een visuele sitemap kan een waardevolle basis vormen voor je website terwijl je de huidige of toekomstige eisen van je website analyseert, de paginahiërarchie bepaalt en het conversiepotentieel van uw site optimaliseert. Met onze visuele sitemapgenerator kun je de gebruikerservaring en de leesbaarheid van je website voor zoekmachines gemakkelijk in kaart brengen, begrijpen en verbeteren. Lucidchart-functies zoals hotspots en lagen maken het gemakkelijk om de huidige en toekomstige staat van je site te creëren, zodat je tekortkomingen kunt identificeren en structurele verbeteringen voor kunt stellen voordat het ontwikkelingswerk begint. 
   

 • Sitemapgenerator

  Stroomlijn het maken van sitemaps met geavanceerde tools

  Onze sitemapgenerator bevat intuïtieve functies die het proces stroomlijnen en heldere, professionele resultaten opleveren. Met sneltoetsen kun je gemakkelijk vertakkingen aan je sitemap toevoegen en voorwaardelijke opmaak helpt om je pagina's met kleuren te coderen en paginadiepte te tonen. Gebruik speciale vormen met paginasymbolen om je sitemap overzichtelijk aan anderen te presenteren. In Lucidchart kun je zelfs een sitemap genereren op basis van een tekstoverzicht. Je sitemap wordt automatisch aangepast naarmate die groter wordt. Zo kun je opmaakelementen of inhoud aan je sitemap toevoegen zonder dat het beeld rommelig of overvol wordt.

 • sitemaptool

  Presenteren en delen met belanghebbenden en klanten

  Met een sitemapbouwer kun he zonder omslachtige spreadsheets of technische overzichten de gewenste websitestructuur effectief presenteren. Verzamel in realtime feedback van bijdragers met behulp van @mention-meldingen, opmerkingen bij specifieke vormen, de chatfunctie in de editor en de handige machtigingscontrole. Gebruik de presentatiemodus om je voltooide sitemap aan belanghebbenden of klanten te presenteren, je sitemap in een verscheidenheid aan afbeeldingsbestanden te publiceren of je sitemap in te voegen in populaire apps zoals G Suite en Confluence.

 • visuele sitemapbouwer

  Verlies nooit je werk in de cloud

  Lucidchart werkt in de cloud en bied je altijd toegang tot de nieuwste versie van je sitemap, of je nu op je desktop, tablet of mobiele apparaat werkt. Elke bewerking en elke opmerking wordt in realtime bijgewerkt en vastgelegd in een volledige revisiegeschiedenis, zodat je kunt bijhouden wie welke wijzigingen heeft aangebracht. Met online sitemapsoftware hoef jij je nooit zorgen te maken over verloren werk en hoef je dus ook nooit opnieuw te beginnen, zelfs niet als je browser tijdens het bewerken crasht.
   

Een sitemap maken

1

Open de vormbibliotheek voor sitemaps of selecteer een sjabloon

Open de vormbibliotheek voor sitemaps en versleep vormen naar je canvas of selecteer een van onze sitemapsjablonen om snel aan de slag te gaan met je diagram.

2

Een overzicht van je sitestructuur maken

Als je een sitemapvorm toevoegt of selecteert, verschijnt er een pop-upmenu. Vanuit dit menu kun je de structuur van je sitemap schetsen of een sneltoets gebruiken om nieuwe vertakkingen toe te voegen.

3

Je lay-out naar wens aanpassen

Je kunt je sitemap gemakkelijk aanpassen door de pagina's binnen het overzicht te verslepen en neer te zetten. Je kunt ook toekomstige of gegroepeerde pagina's opgeven en kleurcoderingen op vormen gebruiken om paginadiepte of verschillende soorten inhoud weer te geven.

4

Samenwerken en controleren

Genereer links om je sitemap met bijdragers te delen en te controleren of de sitestructuur correct is. Iedereen die toegang tot je sitemap heeft, kan opmerkingen plaatsen in de editor.

5

Presenteren en delen

Gebruik de presentatiemodus om je sitemapstructuur te presenteren aan belanghebbenden en klanten. Je kunt je sitemap delen in verschillende bestandsindelingen en zelfs rechtstreeks invoegen in onze geïntegreerde apps.

Een sitemap maken

Veelgestelde vragen over onze mockup-software

Aan de slag met onze sitemapgenerator

visuele sitemapgenerator van Lucidchart

Gebruikt door miljoenen over de hele wereld

"Lucidchart maakt het gemakkelijk om snel en in gewone tekstindeling een sitemapstructuur te typen en die automatisch op te bouwen met gekoppelde symbolen."

Capterra rating

4,5/5 sterren 650+ recensies

Amazon logo
T-Mobile logo
DocuSign logo
NBC logo
Google logo
Redhat logo

Bekijk onze sitemapsjablonen

sitemapsjabloon

Eenvoudig sitemapsjabloon

Ontdek waarom 99% van de Fortune 500-bedrijven hun bedrijf veilig schalen met Lucidchart

Meer informatie
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.