Program för arbetsflödesscheman

Lucidchart är en visuell arbetsyta som kombinerar diagram, datavisualisering och samarbete för bättre förståelse och större innovation.

Gör ett diagram
Se videon

Effektivisera processerna med vårt onlineprogram för arbetsflöden

 • Visualize workflows and improve your business operations

  Visualisera arbetsflöden och förbättra den löpande verksamheten

  Genom att fastställa ett affärsarbetsflöde säkerställer du att dina viktigaste processer genomförs på rätt sätt – varje gång. Ett arbetsflödesschema ger en visuell representation av teamets processer, inklusive en uppdelning av individuella uppgifter och ägande. Med vårt program för kartläggning av arbetsflöden kan du enkelt skapa, underhålla och dela arbetsflöden för att förbättra nuvarande affärsverksamhet, minska driftskostnaderna och identifiera flaskhalsar och förbättringsområden.

 • Explore our templates to format and customize your workflow diagram

  Utforska våra mallar för att formatera och anpassa ditt arbetsflödesschema

  Vår intuitiva programvara gör det enkelt att skapa ditt arbetsflöde online, men om du vill ha lite inspiration kan du kolla in vårt omfattande mallbibliotek som inkluderar arbetsflöden för innehållsmarknadsföring, supportprocesser, ledning med mera. Om du börjar med en mall kan du anpassa linjer, former och typsnitt med vårt lättanvända gränssnitt. Anpassa ditt diagram ytterligare med hjälp av simbanor och andra behållare för att utse de ansvariga för varje uppgift eller fas av arbetsflödet.
   

 • Collaborate on your workflow whenever, wherever

  Samarbeta om arbetsflödet, när och var som helst

  Till skillnad från andra verktyg för arbetsflödesdesign främjar realtidssamarbetet i Lucidchart acceptans och feedback från andra intressenter. Kommentarer och redigeringar uppdateras automatiskt, så versionskontroll är aldrig ett problem när du samarbetar med andra om samma dokument. Vår programvara för arbetsflödesscheman ligger i molnet och fungerar likadant på Mac och PC, så du kan samarbeta med alla dina teammedlemmar oavsett var de befinner sig eller vilken typ av enhet de använder. 
   

 • Present and share your workflow diagram

  Presentera och dela ditt arbetsflödesschema

  Vårt presentationsläge i redigeraren hjälper dig att presentera ditt arbetsflödesschema med en professionell finish. Med bara några klick kan du skapa en interaktiv presentation för att säkerställa att teamet hålls uppdaterat, hålla en översiktlig presentation för chefer eller fokusera på specifika uppgifter eller idéer tillsammans med enskilda teammedlemmar. Med vårt onlineprogram för arbetsflöde kan du enkelt dela en liveversion av ditt dokument via e-post eller automatiskt generera en länk, så att du kan skicka eller bädda in ditt diagram var du än behöver det.
   

 • Use Lucidchart integrations to stay connected to your work and your team

  Använd Lucidcharts integrationer för att hålla kontakten med ditt arbete och ditt team

  Lucidcharts kraftfulla integrationer hjälper dig att utnyttja apparna och programmen som ditt team redan har investerat i för att komma åt, redigera och dela dina diagram. Använd våra tillägg för Google Kalkylark, Google Presentationer och Google Dokument för att importera dina diagram från vår arbetsflödesgenerator direkt till dina Google-dokument. Microsoft-användare kan dra nytta av våra kostnadsfria tillägg för Microsoft Office för att infoga arbetsflödesscheman i texttunga Word-dokument, Excel-kalkylblad och PowerPoint-presentationer.

Hur man skapar ett arbetsflödesschema online

 1. Bestäm målgruppen för arbetsflödesschemat och det tillstånd som du vill visa

  Bestäm vem ditt arbetsflödesschema är avsett för och vilket tillstånd det ska avbilda. Du kan välja att avbilda din nuvarande arbetsflödesprocess och/eller en möjlig framtida process.

 2. Definiera start- och slutpunkter

  Starta arbetsflödet genom att lägga till en startsymbol på en tom arbetsyta, eller anpassa startpunkten i en av Lucidcharts diagrammallar för arbetsflöden.

 3. Lägg till steg och koppla ihop former

  Lägg till en symbol för varje steg och använd en linje för att koppla den till föregående form. Pilspetsen på linjen anger riktningen för arbetsflödet.

 4. Formatera ditt arbetsflödesschema som ett sista steg

  Använd villkorlig formatering för att färgkoda steg eller former, och lägg sedan till banor och behållare för att gruppera relaterade steg. Anpassa typsnitt, linjer, färger med mera med hjälp av egenskapsfältet.

 5. Samarbeta, analysera, förbättra och dela

  Samarbeta med andra i realtid för att hålla er synkroniserade och använd sedan presentationsläget för att visa upp arbetsflödet. Använd en av våra Lucidchart-integrationer för att publicera arbetet.

Gör ett arbetsflödesschema

Vanliga frågor om vårt program för arbetsflödesdiagram

Rosters that can be made with Lucidchart

Lucidchartで楽々プロジェクト管理

Med miljoner användare över hela världen

”Lucidchart är det bästa onlineverktyget för att skapa diagram och arbetsflöden.”

Capterra rating

4,5 av 5 stjärnor i över 650 recensioner

 • Amazon logo
 • Bridgestone logo
 • Siemens logo
 • NBC logo
 • Google logo
 • Hybecorp logo

Bläddra bland mallar för arbetsflödesschema

Mall för affärsprocessflöde

Flöde över användarresan

Mall för diagram över kontoägande

Diagram över arbetsflöde inom marknadsföring

Handledning för e-postflöde

processmall för onboarding av nyanställda

Bearbeta och kvalificera potentiella kunder

Supportflöde

Flödesschema för rekryteringsprocessen

Se varför 99% av Fortune 500-företag säkert skalar sina företag med Lucidchart

Läs mer

Komma igång

 • Priser
 • Individ
 • Team
 • Större företag
 • Kontakta säljare
SekretessRättsligSekretessval för cookiesCookiepolicy
 • linkedin
 • twitter
 • instagram
 • facebook
 • youtube
 • glassdoor
 • tiktok

© 2024 Lucid Software Inc.