Alternativ till Visio

Lucidchart erbjuder kraftfull funktionalitet helt utan Visios branta inlärningskurva, vilket gör det enklare att skapa även mycket komplexa diagram. Eftersom plattformen ligger i molnet kan du dela diagram med kollegor och samarbeta i realtid, oavsett var ni befinner er. Övergången till Lucidchart är smidig tack vare vår Visio®-import och -export.

Kontakta säljare

Lätt att använda

Lucidchart är ett kraftfullt Visio®-alternativ som gör det möjligt för vem som helst i din organisation att snabbt och enkelt bygga både enkla och komplexa diagram online genom plattformens intuitiva drag-och-släpp-gränssnitt. Dessutom kan administratörer enkelt hantera licenstilldelning, fakturering och autentisering för hela organisationen. När du gör diagram i Lucidchart kan du lägga mer tid på att innovera och mindre på att skapa.

Läs mer om Visio®-alternativet

Import och export för Visio

Gå över till Lucidchart utan att tappa farten – importera alla Visio-dokument och fortsätt att skapa diagram där du slutade. Har ni medarbetare som fortfarande använder Visio®? Exportera Lucidchart-diagram som Visio®-filer för att dela med dem tills du kan få hela företaget att byta.

Läs mer om Visio®-import och -export

Samarbete

Samarbeta i realtid med hela teamet oavsett fysisk plats. Även om ni jobbar på distans eller om medarbetarna är utspridda över hela världen ser Lucidchart till att alla är samordnade och kan samarbeta snabbare. Med Lucidchart kan hela organisationen få begränsad åtkomst, så att alla kommer åt viktig dokumentation.
 

Läs mer om Visio®-visaren

Visio® för Mac och PC

Lucidchart är helt webbaserat vilket innebär att det inte behövs några installationer, nerladdningar eller uppdateringar och att det inte blir några problem med kompatibiliteten. Arbeta i vilken webbläsare som helst från valfri enhet. Du får samma funktionalitet som i ett skrivbordsverktyg, men det är tillgängligt överallt. Lucidchart fungerar dessutom tillsammans med de verktyg som ni redan använder, tack vare våra integrationer med populära plattformar som Google Workspace, Microsoft Office, Salesforce, Atlassian med flera.

Läs mer om Visio för Mac

Bättre tillsammans

Genom att använda Lucidchart tillsammans med Lucidspark, en virtuell whiteboard, blir samarbetsmöjligheterna oändliga. Lucids visuella samarbetssvit hjälper team att se och bygga framtiden, från idé till verklighet. Användare kan smidigt överföra sitt arbete mellan våra produkter, administratörer får centraliserad kontohantering och inköpare kan effektivt tillgodose behoven för många olika produkter under ett och samma tak.

Läs mer om Lucids visuella samarbetssvit
Samarbetsfunktionen sparar tid för vårt företag. När vi använde Visio® mejlade vi hela tiden diagram fram och tillbaka – då är det lätt att tappa bort sig. Nu kommunicerar vi mer effektivt och sparar massor av tid.
- Alberto Calva - go-to-market-ansvarig på Western Union

Resurser

Därför är Lucidchart perfekt som ersättning för Visio

Lucidchart jämfört med Visio

Byt till Lucidchart utan att tappa farten

Läs mer

Komma igång

 • Priser
 • Individ
 • Team
 • Större företag
 • Kontakta säljare
SekretessRättsligSekretessval för cookiesCookiepolicy
 • linkedin
 • twitter
 • instagram
 • facebook
 • youtube
 • glassdoor
 • tiktok

© 2024 Lucid Software Inc.