Lucidchart-integrationer

Koppla Lucidchart till alla de branschledande appar du vill.

Registrera dig gratis

Google

Hantera ditt Lucidchart-team via Google Workspace och upptäck kraftfulla integrationer med Dokument, Drive och Kalkylark.

Learn more

Atlassian

Skapa visuell kontext genom att lägga till diagram till Confluence-wikis eller Jira-ärenden.

Learn more

Microsoft

Skapa sammanhang för dina diagram när du integrerar med Microsoft Word, Excel och PowerPoint. Administratörer kan ge sina team omedelbar åtkomst med hjälp av centraliserad distribution.

Learn more

Salesforce

Importera automatiskt dina Salesforce-kontakter till Lucidchart och dra och släpp dem på arbetsytan för att bygga effektiva kontokartor – som använder det officiella Salesforce-formbiblioteket – och hitta den bästa vägen till försäljning.

Learn more

Slack

Få dokumentnotiser, hantera dokumentbehörigheter och använd Slack-genvägar för att påbörja nya Lucidchart-diagram.

Learn more

AWS

Visualisera automatiskt din molnarkitektur på några minuter. Lucidscale hjälper dig att bättre förstå och optimera din infrastruktur.

Learn more

Azure

Lucidscale visualiserar automatiskt din Azure-arkitektur på några minuter. Organisera och filtrera information om virtuella datorer, MySQL, lagring, taggar med mera.

Learn more

GCP

Lucidscale visualiserar automatiskt din GCP-arkitektur på några minuter. Organisera och filtrera information om projekt, beräkningsinstanser, BigQuery, etiketter med mera.

Learn more

Zapier-app

Övervaka processer, försäljning, Jira-ärenden eller andra mätetal inifrån Lucidchart genom att skapa zaps som skickar data från fler än 1 000 appar till Lucidchart.

Learn more

BambooHR

Importera dina BambooHR-data och skapa professionella organisationsdiagram för att synliggöra nya rapporteringsstrukturer eller planera för nya medarbetare och projekt.

Learn more

Quip

Bädda in befintliga Lucidchart-diagram i dina Quip-dokument – eller skapa ett diagram direkt i Quip med vår inbäddade redigerare – för att skapa tydlighet och samarbete i alla projekt.

Learn more

ServiceNow

Generera diagram automatiskt från dina ServiceNow-data så att du kan visualisera din programportfölj och få insikter som bidrar till optimering.

Learn more

Partnerbyggda integrationer

LeanIX

Företagsarkitekter kan förbättra den strategiska IT-planeringen genom att visualisera konkret lösningsarkitektur. Bädda helt enkelt in Lucidchart-diagram i LeanIX, eller konvertera LeanIX-diagram till Lucidchart-dokument.

Learn more

Asana

Bädda sömlöst in diagram, flödesscheman, wireframes med mera i Asana-projekt.

AuditBoard

Förvandla långa beskrivningar till enkla flödesdiagram. Med det här tillägget kan du bädda in Lucidchart-diagram tillsammans med din övriga dokumentation i AuditBoard.

Learn more

Vidstep

Förenkla tillväxten och effektiviteten i hela din verksamhet. Designa dina arbetsflöden i Lucidchart och klicka på valfritt steg för mer information om hur uppgiften slutförs i Vidstep.

Learn more

UVExplorer

När du upptäcker nätverksenheter och skapar en nätverkskarta i UVexplorer kan du enkelt redigera och dela dina nätverkskartor med Lucidchart.

Learn more

Zoho Connect

Synkronisera Lucidchart och Zoho Connect för att lägga upp dina diagram direkt i nätverket eller på gruppväggen, eller börja samarbeta med gruppmedlemmar om ett nytt diagram.

Learn more

Nuclino

Dela kunskaper med ditt team genom att bädda in Lucidchart-diagram i Nuclino. Skapa bara en offentlig länk för ditt diagram och klistra in den i redigeraren för ett Nuclino-objekt.

Learn more

Dropbox Paper

Dropbox Paper skapar automatiskt en förhandsgranskning av ditt Lucidchart-diagram, direkt i Paper-dokumentet, när du klistrar in en publiceringslänk.

Learn more

CloudApp

Spela in, infoga och spela upp videor i dina Lucidchart-dokument. Ge ditt team sammanhang och vägledning under asynkront samarbete.

Learn more

Loom

Spela enkelt in din skärm eller kamera. Bädda sedan in inspelningen direkt i ditt Lucidchart-dokument för att ge asynkrona medarbetare ytterligare sammanhang.

Learn more

Import och export

Import och export för Visio

Gå över till molnet utan att förlora befintliga diagram. Lucidchart erbjuder mängdimport av Visio-filer, ett gratisprogram för Visio-visning i Google Chrome och till och med Visio-export för dem som inte har bytt.

Learn more

Draw.io-import (beta)

Med vår draw.io-import kan du dra fördel av automatiseringen, integrationerna och den avancerade säkerheten du får med Lucidchart. Importera enkelt dina diagram och börja redigera.

Learn more

OmniGraffle-import

Till skillnad från OmniGraffle fungerar Lucidchart på PC, Mac och Linux. Konvertera dina OmniGraffle-filer så att du kan samarbeta om diagram med andra oavsett operativsystem.

Learn more

Gliffy-import

Byter du från Gliffy? Lucidchart gör processen enkel – vårt verktyg för massimport av Gliffy-filer konverterar alla diagram i ett Confluence-utrymme på en gång.

Learn more

Quickbase-export

Nu är det ännu enklare att samarbeta med ditt team. Skapa databasdiagram (ERD:er) som en visuell utgångspunkt för databasdesign och exportera sedan ditt ERD till Quickbase för att låsa upp hela potentialen hos din digitala verksamhet.


Enkel inloggning (SSO) och allokering

Autentisera med SSO och SAML

Lucidchart stöder säker användarautentisering och auktorisering genom alla identitetsleverantörer som använder SAML, däribland Google, Okta, OneLogin, Ping, ADFS, Centrify och Shibboleth.

Learn more

Automatiserad kontotilldelning

Med SCIM kan du automatiskt tilldela Lucidchart-licenser (med redigerings- eller visningsbehörighet) när någon gör ändringar inom din identitetsleverantör. Integrera med valfri SCIM-leverantör, exempelvis Okta, OneLogin eller Azure.

Learn more

Mobilappar

iOS-app

Arbeta med diagram var du än är med våra kraftfulla iPad- och iPhone-appar. De intuitiva kontrollerna hjälper dig att visa, skapa, redigera och kommentera dina Lucidchart-dokument.

Learn more

Android-app

Få tillgång till dina Lucidchart-dokument när du behöver dem. Android-användare kan skapa nya diagram eller visa och redigera befintliga diagram för att visualisera processer, idéer och system när som helst, var som helst.

Learn more

Maximera produktiviteten med integrationer för dina favoritappar

Kontakta säljare

Komma igång

  • Priser
  • Individ
  • Team
  • Större företag
  • Kontakta säljare
SekretessRättsligSekretessval för cookiesCookiepolicy

© 2024 Lucid Software Inc.