Eenvoudige adminstratie

Dankzij de eenvoudige beheerinterface is het gemakkelijk om machtigingen te bepalen en nieuwe accounts automatisch in te stellen. U kunt zelfs alle gebruikers onder een enkele masteraccount samenbrengen om het beheer van documenten te vereenvoudigen. Zo verdwijnen belangrijke documenten niet met de gebruikers die ze aanmaakten. U kunt ook alleen-lezenlicenties toekennen aan elk lid van uw organisatie.

Veilig & betrouwbaar

Admins hoeven zich geen zorgen te maken over beveiliging, met de mogelijkheid om delen per domein te beperken, en SSO-authenticatie te vereisen via Google, OneLogin, Okta, of Ping. Bovendien worden alle documenten opgeslagen en versleuteld op servers die bijna geen downtime kennen. Vragen of opmerkingen? Neem contact op met uw persoonlijke accountmanager.

Gemakkelijk voor iedereen

Lucidchart is de krachtigste diagramapp op het web, en heeft voor ieder wat wils. Nieuwe gebruikers kunnen dankzij de eenvoudige drag-and-drop-interface in enkele minuten mindmaps of stroomschema's maken, en professionals ontwerpen zonder moeite complexe schetsen en netwerkdiagrammen - allemaal met een betaalbaar softwarepakket dat toegankelijk is vanaf elk apparaat en elk besturingssysteem.

Werken waar u wilt

Lucidchart integreert een brede waaier apps en platformen, waardoor het gemakkelijk is om elke werkstroom visueel te versterken. Voeg Ludidchart om te beginnen toe aan uw G Suite for Work-domein en importeer bestaande MS Visio-bestanden. Vervolgens kunt u de add-ons voor Slack, Confluence en JIRA verkennen, net als de iOS-app.

Ondernemingsfuncties

Toegang tot snelle ondersteuning

Neem op ieder tijdstip en vanaf iedere locatie contact op met de ondersteuning. We staan altijd klaar om te helpen!

Automatische provisioning voor gebruikers

Automatisch uitgeven en intrekken van licenties op basis van de voorkeuren die u bij uw SAML-provider hebt ingesteld.

Pearson

“De eerste impuls voor Lucidchart kwam vanuit de gebruikersgemeenschap.”

Pearson zette de flexibiliteit van Lucid-technologie in om een breed samenwerkingsplatform op te zetten. Werknemers dragen hieraan bij door Lucidchart te gebruiken om belangrijke grafieken te creëren, delen en publiceren.

+1 (877) 210-9890

Een offerte nodig voor een bedrijfsaccount?

Bel ons vandaag nog op en ontdek waarom miljoenen gebruikers op Lucidchart vertrouwen voor professionele diagrammen.

Vraag een offerte aan Vraag een demo aan