Online Gantt Charts Maken

Lucidchart is een visuele werkruimte voor het maken van diagrammen, voor het visualiseren van gegevens en voor samenwerking om meer inzicht te bieden en innovatie te stimuleren.

Een diagram maken
Bekijk de video
Gantt charts maken

Strokenplanning maken om projecten simpeler te maken, niet ingewikkelder

 • Projecten beheren met Gantt Charts

  Beheer project tijdlijnen effectief met Gantt Charts

  Bundel alle taken en deadlines voor je volgende project in een enkel document met onze Gantt Chart maker. Of je nu ondersteuning nodig hebt om middelen doeltreffend toe te wijzen, de coördinatie tussen verschillende teams te vereenvoudigen of meerdere deadlines te beheren, ons diagram platform maakt het eenvoudig om alle aspecten van je project te visualiseren. Met Lucidchart kun je een Gantt Chart maken en personaliseren om al je projecten op tijd en binnen het budget op te leveren.

 • Gantt diagram sjablonen

  Selecteer een specifiek sjabloon voor je Gant diagram in onze galerij

  Traditionele Gantt diagrammen kunnen omslachtig en onoverzichtelijk lijken, maar met onze sjablonengalerij kun je gestructureerde diagrammen maken die je project van begin tot eind stroomlijnen. Selecteer een Gantt diagram sjabloon in onze galerij om een gedetailleerd diagram op maat te maken dat precies aansluit bij je wensen. Vergeleken met andere Gantt diagram oplossingen maakt Lucidchart het gemakkelijk om je diagram te wijzigen. Zo kun je zwembanen en andere vormen verslepen, opmaakopties gebruiken en kleuren aanpassen om belangrijke taken, teams en middelen te identificeren.

 • Samenwerken aan Gantt Charts

  Snel samenwerken in apps die je al gebruikt

  Andere project beheer software maakt het bijwerken van en samenwerken aan Gantt projecten moeilijk, maar onze Gantt Chart software stimuleert samenwerking in real time zodat alle betrokken partijen hun input kunnen geven. Je kunt chatten, notities toevoegen of je project direct vanuit Lucidchart delen. Werk tegelijk met andere bijdragers aan hetzelfde project, waar en wanneer je maar wilt. Deel je werk via Slack, Confluence, Jira of andere samenwerkingsplatforms in de wetenschap dat je team altijd de beschikking heeft over de meest recente versie van je Gantt Chart.

 • Gantt Charts in G Suite

  Je Gantt Chart delen in G Suite

  Onze krachtige integraties voor G Suite bieden extra flexibiliteit om je Gantt Chart online te maken, bewerken en delen. Met onze integratie voor Google Drive kun je gebruikmaken van automatische synchronisatie en back-ups, waardoor je eenvoudig al je bestanden op een centrale locatie kunt opslaan, openen en bijwerken. Deel en presenteer je Lucidchart-documenten zonder moeite samen met andere belangrijke documentatie: met onze gratis uitbreidingen kun jij je Gantt Charts rechtstreeks invoegen in Google Documenten, Presentatie en Spreadsheets.

 • Gantt diagram in Microsoft Office

  Gebruik Word, Excel en PowerPoint voor krachtigere presentaties

  Maak boeiendere Word-documenten, PowerPoint-presentaties en spreadsheets met onze Microsoft-integraties voor Lucidchart. Voeg je Lucidchart-diagrammen in een Word-, Excel- of PowerPoint-bestand in om tekstdocumenten te illustreren, gegevens te ondersteunen met bijbehorend beeldmateriaal of om een interactief diagram toe te voegen aan een presentatie. Werk moeiteloos samen in Microsoft Teams door je diagram als tabblad in je teamkanaal in te voegen. Via een ingesloten editor kunnen jij en je team Gantt diagram opbouwen en feedback geven zonder dat jullie Teams hoeven te verlaten.

Online een Gantt Chart maken

 1. De benodigde informatie voor je project verzamelen

  Stel een lijst samen met tijdlijn informatie, belanghebbenden en middelen om je Gantt Chart zo uitvoerig mogelijk te maken.

 2. Selecteer een sjabloon voor Gant diagrammen of open een leeg canvas in onze editor.

  Om het diagram proces te vereenvoudigen, kun je in onze galerij een sjabloon voor Gantt diagrammen selecteren en het diagram aanpassen aan de wensen van je team.

 3. Het sjabloon aan je wensen aanpassen

  Voer de mijlpalen en deadlines van je project in en pas de individuele balken aan zodat ze visueel overeenkomen met de verwachte looptijd ervan.

 4. Het diagram invoegen in een MS Office- of G Suite-document om te presenteren

  Gebruik onze integraties om je Gantt Chart gemakkelijk te exporteren naar Google Drive, Microsoft Office of Microsoft Teams om het te bewerken en te delen.

 5. Samenwerken, analyseren, verbeteren en delen met je teamleden

  Deel de meest recente versie van je diagram met belanghebbenden om potentiële pijnpunten te analyseren, updates door te voeren en de voortgang van je projecten op de voet op te volgen.

Een Gantt Chart maken

Veelgestelde vragen over onze Strokenplanning tool

Aan de slag met onze Gantt Chart maker

aan de slag met Gantt Charts

Gebruikt door miljoenen over de hele wereld

"Ik beveel Lucidchart van harte aan voor elk team dat behoefte heeft aan procesoptimalisatie, het in kaart brengen van infrastructuur, projectplanning et cetera. Het is een fantastisch hulpmiddel!"

Capterra rating

4,5/5 sterren 650+ recensies

 • Amazon logo
 • Bridgestone logo
 • Siemens logo
 • NBC logo
 • Google logo
 • PUBG Mobile logo

Bekijk Gantt diagram sjablonen

Eenvoudig Gantt Diagram

Eenvoudig Gantt Diagram

Ontdek waarom 99% van de Fortune 500-bedrijven hun bedrijf veilig schalen met Lucidchart

Meer informatie

Aan de slag

 • Prijzen
 • Individueel
 • Team
 • Enterprise
 • Contact met sales
PrivacyJuridischCookies
 • linkedin
 • twitter
 • instagram
 • facebook
 • youtube
 • glassdoor

© 2023 Lucid Software Inc.