PINGDOM_CANARY_STRING

Gantt Chart Maken Online

Lucidchart is een visuele werkruimte voor het maken van diagrammen, voor het visualiseren van gegevens en voor samenwerking om meer inzicht te bieden en innovatie te stimuleren. 

Gratis registreren
Bekijk de video
Gantt-diagrambouwer

Strokenplanning maken om zaken simpeler te maken, niet ingewikkelder

 • Projecten beheren met Gantt-diagrammen

  Beheer projecttijdlijnen effectief met Gantt-diagrammen

  Bundel alle taken en deadlines voor uw volgende project in een enkel document met onze Gantt-diagrambouwer. Of u nu ondersteuning nodig hebt om middelen doeltreffend toe te wijzen, de coördinatie tussen verschillende teams te vereenvoudigen of meerdere deadlines te beheren, ons diagramplatform maakt het eenvoudig om alle aspecten van uw project te visualiseren. Met Lucidchart kunt u een Gantt-diagram maken en personaliseren om al uw projecten op tijd en binnen het budget op te leveren.

 • Gantt-diagramsjablonen

  Selecteer een specifiek Gantt-diagramsjabloon in onze galerij

  Traditionele Gantt-diagrammen kunnen omslachtig en onoverzichtelijk lijken, maar met onze sjablonengalerij kunt u gestructureerde diagrammen maken die uw project van begin tot eind stroomlijnen. Selecteer een Gantt-diagramsjabloon in onze galerij om een gedetailleerd diagram op maat te maken dat precies aansluit bij uw wensen. Vergeleken met andere Gantt-diagramoplossingen maakt Lucidchart het gemakkelijk om uw diagram te wijzigen. Zo kunt u zwembanen en andere vormen verslepen, opmaakopties gebruiken en kleuren aanpassen om belangrijke taken, teams en middelen te identificeren.

 • Samenwerken aan Gantt-diagrammen

  Snel samenwerken in apps die u al gebruikt

  Andere projectbeheersoftware maakt het bijwerken van en samenwerken aan Gantt-diagrammen moeilijk, maar onze Gantt-diagramsoftware stimuleert samenwerking in real time zodat alle betrokken partijen hun input kunnen geven. U kunt chatten, notities toevoegen of uw diagram direct vanuit Lucidchart delen. Werk tegelijk met andere bijdragers aan hetzelfde document, waar en wanneer u maar wilt. Deel uw werk via Slack, Confluence, Jira of andere samenwerkingsplatforms in de wetenschap dat uw team altijd de beschikking heeft over de meest recente versie van uw Gantt-diagram.

 • Gantt-diagrammen in G Suite

  Uw Gantt-diagram delen in G Suite

  Onze krachtige integraties voor G Suite bieden extra flexibiliteit om uw Gantt-diagram online te maken, bewerken en delen. Met onze integratie voor Google Drive kunt u gebruikmaken van automatische synchronisatie en back-ups, waardoor u eenvoudig al uw bestanden op een centrale locatie kunt opslaan, openen en bijwerken. Deel en presenteer uw Lucidchart-documenten zonder moeite samen met andere belangrijke documentatie: met onze gratis uitbreidingen kunt u uw Gantt-diagrammen rechtstreeks invoegen in Google Documenten, Presentatie en Spreadsheets.

 • Gantt-diagrammen in Microsoft Office

  Gebruik Word, Excel en PowerPoint voor krachtigere presentaties

  Maak boeiendere Word-documenten, PowerPoint-presentaties en spreadsheets met onze Microsoft-integraties voor Lucidchart. Voeg uw Lucidchart-diagrammen in een Word-, Excel- of PowerPoint-bestand in om tekstdocumenten te illustreren, gegevens te ondersteunen met bijbehorend beeldmateriaal of om een interactief diagram toe te voegen aan een presentatie. Werk moeiteloos samen in Microsoft Teams door uw diagram als tabblad in uw teamkanaal in te voegen. Via een ingesloten editor kunnen u en uw team uw Gantt-diagram opbouwen en feedback geven zonder dat u Teams hoeft te verlaten.

Online een Gantt-diagram maken

1

De benodigde informatie voor uw project verzamelen

Stel een lijst samen met tijdlijninformatie, belanghebbenden en middelen om uw Gantt-diagram zo uitvoerig mogelijk te maken.

2

Selecteer een Gantt-diagramsjabloon of open een leeg tekenvel in onze editor.

Om het diagramproces te vereenvoudigen, kunt u in onze galerij een Gantt-diagramsjabloon selecteren en uw diagram aanpassen aan de wensen van uw team.

3

Het sjabloon aan uw wensen aanpassen

Voer de mijlpalen en deadlines van uw project in en pas de individuele balken aan zodat ze visueel overeenkomen met de verwachte looptijd ervan.

4

Het diagram invoegen in een MS Office- of G Suite-document om te presenteren

Gebruik onze integraties om uw Gantt-diagram gemakkelijk te exporteren naar Google Drive, Microsoft Office of Microsoft Teams om het te bewerken en te delen.

5

Samenwerken, analyseren, verbeteren en delen met uw teamleden

Deel de meest recente versie van uw diagram met belanghebbenden om potentiële pijnpunten te analyseren, updates door te voeren en de voortgang van uw projecten op de voet op te volgen.

Een Gantt-grafiek maken

Veelgestelde vragen over onze Strokenplanning

Aan de slag met onze Gantt-diagrambouwer

aan de slag met Gantt-diagrammen

Meer dan 15 miljoen gebruikers in 180 landen

"Ik beveel Lucidchart van harte aan voor elk team dat behoefte heeft aan procesoptimalisatie, het in kaart brengen van infrastructuur, projectplanning et cetera. Het is een fantastisch hulpmiddel!"

Capterra rating

4,5/5 sterren 650+ recensies

Amazon logo
T-Mobile logo
DocuSign logo
NBC logo
Google logo
Redhat logo

Bekijk Gantt-diagramsjablonen

Eenvoudig Gantt-diagram

Eenvoudig Gantt-diagram

Ontdek waarom 99% van de Fortune 500-bedrijven hun bedrijf veilig schalen met Lucidchart

Meer informatie
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.