PINGDOM_CANARY_STRING

Gantt Chart Maken Online

Lucidchart is een visuele werkruimte voor het maken van diagrammen, voor het visualiseren van gegevens en voor samenwerking om meer inzicht te bieden en innovatie te stimuleren. 

Gratis registreren
Bekijk de video
Gantt-diagram maker

Strokenplanning maken om zaken simpeler te maken, niet ingewikkelder

 • Projecten beheren met Gantt-diagrammen

  Beheer projecttijdlijnen effectief met Gantt-diagrammen

  Bundel alle taken en deadlines voor je volgende project in een enkel document met onze Gantt-diagram maker. Of je nu ondersteuning nodig hebt om middelen doeltreffend toe te wijzen, de coördinatie tussen verschillende teams te vereenvoudigen of meerdere deadlines te beheren, ons diagramplatform maakt het eenvoudig om alle aspecten van je project te visualiseren. Met Lucidchart kun je een Gantt-diagram maken en personaliseren om al je projecten op tijd en binnen het budget op te leveren.

 • Gantt-diagramsjablonen

  Selecteer een specifiek Gantt-diagramsjabloon in onze galerij

  Traditionele Gantt-diagrammen kunnen omslachtig en onoverzichtelijk lijken, maar met onze sjablonengalerij kun je gestructureerde diagrammen maken die je project van begin tot eind stroomlijnen. Selecteer een Gantt-diagram sjabloon in onze galerij om een gedetailleerd diagram op maat te maken dat precies aansluit bij je wensen. Vergeleken met andere Gantt-diagram oplossingen maakt Lucidchart het gemakkelijk om je diagram te wijzigen. Zo kun je zwembanen en andere vormen verslepen, opmaakopties gebruiken en kleuren aanpassen om belangrijke taken, teams en middelen te identificeren.

 • Samenwerken aan Gantt-diagrammen

  Snel samenwerken in apps die u al gebruikt

  Andere projectbeheer software maakt het bijwerken van en samenwerken aan Gantt-diagrammen moeilijk, maar onze Gantt-diagram software stimuleert samenwerking in real time zodat alle betrokken partijen hun input kunnen geven. Je kunt chatten, notities toevoegen of je diagram direct vanuit Lucidchart delen. Werk tegelijk met andere bijdragers aan hetzelfde document, waar en wanneer je maar wilt. Deel je werk via Slack, Confluence, Jira of andere samenwerkingsplatforms in de wetenschap dat je team altijd de beschikking heeft over de meest recente versie van je Gantt-diagram.

 • Gantt-diagrammen in G Suite

  Je Gantt-diagram delen in G Suite

  Onze krachtige integraties voor G Suite bieden extra flexibiliteit om je Gantt-diagram online te maken, bewerken en delen. Met onze integratie voor Google Drive kun je gebruikmaken van automatische synchronisatie en back-ups, waardoor je eenvoudig al je bestanden op een centrale locatie kunt opslaan, openen en bijwerken. Deel en presenteer je Lucidchart-documenten zonder moeite samen met andere belangrijke documentatie: met onze gratis uitbreidingen kun jij je Gantt-diagrammen rechtstreeks invoegen in Google Documenten, Presentatie en Spreadsheets.

 • Gantt-diagrammen in Microsoft Office

  Gebruik Word, Excel en PowerPoint voor krachtigere presentaties

  Maak boeiendere Word-documenten, PowerPoint-presentaties en spreadsheets met onze Microsoft-integraties voor Lucidchart. Voeg je Lucidchart-diagrammen in een Word-, Excel- of PowerPoint-bestand in om tekstdocumenten te illustreren, gegevens te ondersteunen met bijbehorend beeldmateriaal of om een interactief diagram toe te voegen aan een presentatie. Werk moeiteloos samen in Microsoft Teams door je diagram als tabblad in je teamkanaal in te voegen. Via een ingesloten editor kunnen jij en je team Gantt-diagram opbouwen en feedback geven zonder dat jullie Teams hoeven te verlaten.

Online een Gantt-diagram maken

1

De benodigde informatie voor je project verzamelen

Stel een lijst samen met tijdlijn informatie, belanghebbenden en middelen om je Gantt-diagram zo uitvoerig mogelijk te maken.

2

Selecteer een Gantt-diagram sjabloon of open een leeg canvas in onze editor.

Om het diagram proces te vereenvoudigen, kun je in onze galerij een Gantt-diagram sjabloon selecteren en het diagram aanpassen aan de wensen van je team.

3

Het sjabloon aan je wensen aanpassen

Voer de mijlpalen en deadlines van je project in en pas de individuele balken aan zodat ze visueel overeenkomen met de verwachte looptijd ervan.

4

Het diagram invoegen in een MS Office- of G Suite-document om te presenteren

Gebruik onze integraties om je Gantt-diagram gemakkelijk te exporteren naar Google Drive, Microsoft Office of Microsoft Teams om het te bewerken en te delen.

5

Samenwerken, analyseren, verbeteren en delen met je teamleden

Deel de meest recente versie van je diagram met belanghebbenden om potentiële pijnpunten te analyseren, updates door te voeren en de voortgang van je projecten op de voet op te volgen.

Een Gantt-grafiek maken

Veelgestelde vragen over onze Strokenplanning

Aan de slag met onze Gantt-diagram maker

aan de slag met Gantt-diagrammen

Gebruikt door miljoenen over de hele wereld

"Ik beveel Lucidchart van harte aan voor elk team dat behoefte heeft aan procesoptimalisatie, het in kaart brengen van infrastructuur, projectplanning et cetera. Het is een fantastisch hulpmiddel!"

Capterra rating

4,5/5 sterren 650+ recensies

Amazon logo
T-Mobile logo
DocuSign logo
NBC logo
Google logo
Redhat logo

Bekijk Gantt-diagram sjablonen

Eenvoudig Gantt-diagram

Eenvoudig Gantt-diagram

Ontdek waarom 99% van de Fortune 500-bedrijven hun bedrijf veilig schalen met Lucidchart

Meer informatie
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.