PINGDOM_CANARY_STRING

Verbeter je bedrijfsprocessen

Lees hoe je eenvoudig bestaande bedrijfsprocessen kunt analyseren en verbeteren met Lucidchart.

Neem contact op met sales
browserbarhttps://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/pages/chart/solutions/new-process-improvement/visually-outline-your-as-is-process@2x.png
browserbarhttps://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/pages/chart/solutions/new-process-improvement/build-your-to-be-process-daigram@2x.png
browserbarhttps://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/pages/chart/solutions/new-process-improvement/share-and-gather-feedback@2x.png
browserbarhttps://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/pages/chart/solutions/new-process-improvement/communicate-change@2x.png
Offerte aanvragen
browserbarVisualiseer je huidige proces

Gebruik Lucidchart om bestaande bedrijfsprocessen in kaart te brengen. Je kunt het diagram gebruiken om het huidige proces te verifiëren onder het personeel of de betrokken teams.

browserbarBouw een diagram van je toekomstige proces

Analyseer je huidige diagram om duidelijker punten van wrijving, afval of zwakte te bepalen en aan te pakken. Gebruik lagen in Lucidchart om wijzigingen van je bestaande diagram door te voeren om te je toekomstige proces op te bouwen.

browserbarDeel en verzamel feedback

Deel overal en altijd je nieuwe procesbeschrijvingen met cruciale stakeholders. Of je nu in prestatiemodus staat of documenten deelt en erop reageert, je kunt altijd snel goedkeuring of feedback krijgen en de verbetering van implementaties in een stroomversnelling brengen.

browserbarCommuniceer verandering

Houd je nieuwe procesdiagrammen op één centrale plek in Lucidchart. Je kunt je documenten eenvoudig delen om personeel in te lichten over updates en tegelijkertijd training geven aan nieuw personeel met toegankelijke, verteerbare visuals.

Casestudy Pearson

Zie hoe Pearson op Lucidchart vertrouwt voor samenwerking, het in kaart brengen van processen en systemen, het noteren van ideeën en het vragen om feedback.

On-demand webinar: Het toepassen van prestatie-indicatoren op bedrijfsprocessen

Jogee Varughese bespreekt hoe gegevens kunnen worden gebruikt om te meten hoe goed je bedrijfsprocessen presteren en hoe prioriteit moet worden gegeven aan welke bedrijfsprocessen moeten worden geoptimaliseerd.

Modellingsmethodes voor bedrijfsprocessen

Lees hoe BPM je bedrijfsinitiatieven voor groei en succes op de lange termijn kan ondersteunen.

Dat is het mooie aan Lucidchart - je kunt het voor zoveel dingen gebruiken. Het is het Zwitserse zakmes voor het maken van diagrammen. Iedereen kan het wel ergens voor gebruiken.

Ben Carter, productmanager eindgebruiker oplossingen bij Pearson

Communiceer altijd en overal met uw team. Meld u nu aan voor een gratis proefperiode.

Gratis registreren
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.