PINGDOM_CANARY_STRING

Uw plattegrondsoftware

Lucidchart is een visuele werkruimte voor het maken van diagrammen, voor het visualiseren van gegevens en voor samenwerking om meer inzicht te bieden en innovatie te stimuleren. 

Gratis registreren
Bekijk de video
Plattegrondsoftware

Maak optimaal gebruik van uw ruimte met onze plattegrondbouwer

 • Plattegrondsoftware voor alle projecten en gebruikers

  Plattegrondsoftware voor alle projecten en gebruikers

  Gebruik Lucidchart om professionele plattegronden op schaal voor uw grootste of kleinste projecten te maken, ongeacht uw expertiseniveau. Onze plattegrondbouwer maakt het gemakkelijk om te experimenteren en eventuele problemen in uw unieke ruimte op te lossen. Zo kunt u verschillende mogelijkheden verkennen voor de renovatie van uw huis of de optimale looproutes bepalen voor een beurs of conferentie. Maak een getrouwe, tot op de laatste potplant nauwkeurige kopie van uw ruimte om er zeker van te zijn dat uw renovatie of evenement vlekkeloos verloopt.

 • Gebruik vormbibliotheken en plattegrondsjablonen

  Gebruik vormbibliotheken en plattegrondsjablonen

  Met onze eenvoudig aan te passen sjablonen en uitgebreide vormbibliotheken kunt u elk type ruimte gemakkelijk reproduceren en opnieuw indelen. Kies uit onze sjabloongalerij plattegrondsjablonen voor uw huis, kantoor, evenement, receptie of magazijn, wijzig zonodig hun schaal en pas ze aan uw wensen aan. Plaats vaste elementen op uw plattegrond, zoals open haarden en deuren. Voeg vervolgens symbolen toe voor keukenapparatuur, sanitair of meubilair om ervoor te zorgen dat de looproutes en zichtlijnen in uw ruimte optimaal blijven.

 • Nauwkeurigheid garanderen met schaalhulpmiddelen

  Nauwkeurigheid garanderen met schaalhulpmiddelen

  Een van de grootste uitdagingen bij het maken van een plattegrond is het creëren van een nauwkeurige weergave van uw ruimte in de juiste verhoudingen. Met behulp van het schaalhulpmiddel in onze plattegrondsoftware kunt u uw muren en vormen de juiste verhoudingen geven en zo het interieurontwerpproces stroomlijnen. Nadat u vormen in de ruimte hebt geplaatst, kunt u het meetobject gebruiken om alle afmetingen te controleren. Als u uw plattegrond wilt presenteren of afdrukken, kunt u het meetobject ook opnemen als referentiepunt.

 • Samenwerken en delen

  Samenwerken en delen

  Er zijn diverse deelopties, waarmee u de meest actuele versie van uw plattegrond op vrijwel elke plek kunt delen. U kunt samenwerken met uw interieurontwerper of evenementplanner door uw plattegrond per e-mail of een gepubliceerde link te versturen. Via de handige functies voor opmerkingen en chatten in de editor kunt u ook om feedback vragen. Bij het delen en bewerken van oude diagrammen op verschillende platforms maken de im- en exporthulpmiddelen van onze plattegrondbouwer het gemakkelijk om uw plattegrond te migreren naar en van andere platforms, zoals Visio en Gliffy.

 • Draag uw visie uit in de presentatiemodus

  Draag uw visie uit in de presentatiemodus

  De presentatiemodus in onze editor laat u snel omschakelen van bewerken naar presenteren. Gebruik de presentatiemodus in onze plattegrondbouwer om zelfs de kleinste details van uw plattegrond te bespreken met uw team of uw interieurontwerper. Deel uw plattegrond op in verschillende dia's, zodat u de aandacht van uw publiek kunt vestigen op specifieke aspecten van uw blauwdruk. Als u tussendoor dingen wilt bewerken, schakelt u gemakkelijk terug naar uw tekenvel in de Lucidchart-editor.

Online een plattegrond tekenen

1

Maak een wensenlijst

Bepaal het gebied dat moet worden getekend en maak een lijst met kenmerken, wensen en eisen om op te nemen in de plattegrond van de ruimte die u wilt bouwen of opnieuw wilt indelen.

2

Meet uw ruimte op

Neem de exacte afmetingen op van alle ruimtes en van de bestaande meubels en kenmerken (open haarden, deuren, ramen enzovoorts) van elke ruimte.

3

Maak een ruwe opzet

Pas een sjabloon aan of maak een eigen plattegrond door individuele muren of ruimtes naar uw tekenvel te slepen. Breng zo nodig wijzigingen aan om de plattegrond precies op schaal te maken.

4

Neem belangrijke onderdelen op

Voeg meubels, technische voorzieningen en apparaten toe vanuit onze vormbibliotheken voor plattegronden. Als u meer opties nodig hebt, kunt u in de zoekbalk van de toolbox naar vormen, afbeeldingen of pictogrammen zoeken of uw eigen afbeeldingen uploaden en op het tekenvel aanpassen aan de schaal van uw plattegrond.

5

Uw werk delen

Vraag iemand anders om uw plattegrond na te kijken en bruikbare suggesties te doen voor mogelijke wijzigingen of verbeteringen.

Een plattegrond maken

Veelgestelde vragen over onze plattegrondbouwer

Ontwerp of reproduceer elke ruimte met onze online plattegrondbouwer

tutorial online plattegrondbouwer

Gebruikt door miljoenen over de hele wereld

"Ik gebruik Lucidchart voor zakelijke grafieken en diagrammen, werkstromen en plattegronden bij mijn renovatieprojecten. Het is gebruiksvriendelijk en levert duidelijke, inzichtelijke resultaten op."

Capterra rating

4,5/5 sterren 650+ recensies

Amazon logo
T-Mobile logo
DocuSign logo
NBC logo
Google logo
Redhat logo

Voorbeeld gedetailleerde kantoorindeling

Ontdek waarom 99% van de Fortune 500-bedrijven hun bedrijf veilig schalen met Lucidchart

Meer informatie
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.