Diagramsoftware voor workflows

Uw hele team kan effectiever werken door optimalisatie van werkstromen. Gebruik de intuïtieve diagramsoftware van Lucidchart om uw werkstromen in kaart te brengen en er over te communiceren.

Online werkstroom

Maak, ontwerp en deel eenvoudig werkstroomdiagrammen en werk samen om processen te ordenen en te standaardiseren. Met de cloudgebaseerde software van Lucidchart maakt u diagrammen vanaf ieder platform of apparaat.

Probeer het nu
Stroomdiagram

Gratis werkstroomsoftware

Geef uw werkstromen vandaag nog opnieuw vorm met een gratis Lucidchart-account. U heeft geen creditcard nodig. Als het u bevalt, kunt u later upgraden voor extra functies, zoals de integratie met uw favoriete apps.

Meer functies
Collaboration

Werkstroom-app

Beperk u niet tot de desktop. Download de iOS-apps van Lucidchart en bouw werkstroomdiagrammen terwijl u onderweg bent. U beschikt over dezelfde functies, waar u ook bent.

Meer functies
Drag and Drop

Werkstroombeheer

De intuïtieve interface van Lucidchart biedt de flexibiliteit die u nodig heeft om werkstroomdiagrammen te maken die aansluiten bij uw situatie. Met honderden vormen en opmaakopties weet u zeker dat u vindt wat u nodig heeft.

Meer functies

Werkstroomtools

Nauwkeurige en handige werkstromen maakt u gemakkelijk met Lucidchart.

 • Drag and drop

  Eenvoudige oplossing

  Sommige werkstroomapps kosten meer moeite dan dat ze waard zijn. Met de gebruiksvriendelijke interface van Lucidchart bespaart u tijd op het maken en implementeren van de werkstroom.

 • Visio Import and Export

  Geschikt voor BPMN

  De beste werkstroomsoftware gebruikt BPMN (Business Process Modeling and Notation). Onze complete vormbibliotheek is genoeg voor beginners, maar voldoet ook voor ervaren bouwers van modellen voor bedrijfsprocessen.

 • Google Drive

  Duidelijke compatibiliteit

  Werkstromen bouwen moet niet gewoon een los item op uw takenlijst zijn. Neem ze op in bestaande werkstromen met onze handige add-ons voor Google Drive, Microsoft Office, Slack, Atlassian en meer.

Probeer het nu