Gå från att se till att göra.

Lucidchart är den intelligenta diagramplattformen som sammanför team så att de kan fatta bättre beslut och bygga framtiden.

Registrera dig gratis med e-post

Kom igång snabbare med:

Börja med Google.Börja med Slack.Börja med Microsoft.
  • Amazon logo
  • General Electric logo
  • Hewlett Packard logo
  • Google logo
  • NBC logo
Skapa en bild av den gemensamma visionen

Skapa en gemensam vision.

Visualisera snabbt processer, system och organisationsstruktur för ditt team. Med intelligenta diagram visualiseras komplexa idéer snabbare, tydligare och mer samarbetsbaserat.

Bild med alla på samma sida

Få alla på samma sida, bokstavligen.

Ett gemensamt visuellt språk fördjupar samarbetet och förbättrar kommunikationen. Det är lättare att samordna – och förbli samordnade – när alla samarbetar på samma plats. Lucidchart gör det enkelt att involvera rätt personer för att fatta rätt beslut.

Bild – blås liv i planerna

Blås liv i planerna.

Även de bästa idéerna behöver hjälp för att förverkligas. Med Lucidchart kan du behålla fokus och jobba intensivt mot målet. Blås liv i planerna som kommer att driva ditt företag framåt.

Okta-logotyp

Todd McKinnon

CEO och medgrundare till Okta

Lucidchart hjälper användare att rita och dela proffsiga flödesdiagram som passar till allt från brainstorming till projektledning. Jag tror inte att tillräckligt många har sett hur användbar den här tekniken kan vara. Det har jag – jag ritade några av de första arkitektur- och produktskisserna för Okta med Lucidchart.

Visa fallstudier
Bild som visar säkerhet över alla domäner.

Redo för stora företag

Varje team kan dra nytta av intelligenta diagram – och Lucidchart erbjuder organisationer ett säkert, skalbart sätt att skapa dem.

Läs mer
Lucid Software-logotyp

Del av programsviten för visuellt samarbete

Lucidchart blir ännu kraftfullare när det kombineras med Lucidspark, vår virtuella whiteboard. Tillsammans hjälper de här produkterna team att föreställa sig framtiden – och sedan skapa den.

Läs mer
Illustration som visar nära integration med andra ledande program och verktyg

Integrerat med branschledande appar

Kommunicera visuellt och synkronisera team på de ställen där ni redan jobbar. Anslut till Google Workspace, Microsoft, Atlassian, Slack med mera.

Läs mer

Utnyttja kraften i intelligenta diagram med Lucidchart.

Registrera dig gratis

Komma igång

  • Priser
  • Individ
  • Team
  • Större företag
  • Kontakta säljare
SekretessRättsligKakor

© 2023 Lucid Software Inc.