PINGDOM_CANARY_STRING

Gliffy vs Lucidchart

Met onze intuïtieve interface en geavanceerde functies kunt u complexe Lucidchart-diagrammen maken in de helft van de tijd die u nodig hebt met Gliffy.

Gratis registreren
Gliffy vs Lucidchart

Maak ook deel uit van de 99% van de Fortune 500 die Lucidchart vertrouwen

Google
BMW
Asana
Amazon
General Electric
T-Mobile

Hoe de krachtige functies van Lucidchart beter presteren dan Gliffy

 1. Tools voor de meest complexe projecten

  Lucidchart voegt wekelijks nieuwe en bijgewerkte functies toe. Hierdoor krijgt u toegang tot geavanceerde gegevenskoppeling, voorwaardelijke opmaak, meerbladige diagrammen, en veel meer. De online diagramfunctionaliteit van Gliffy is niet krachtig genoeg voor complexe diagrammen en samenwerking.
   

 2. Gebruiksvriendelijke opmaak om eenvoudig diagrammen te maken

  De interface van Gliffy is tijdrovend en omslachtig en vereist dat u elke vorm en lijn afzonderlijk plaatst en formatteert. Met de intuïtieve drag-and-drop-functionaliteit en opmaakfuncties van Lucidchart kunt u in de helft van de tijd hetzelfde diagram maken en aanpassen.
   

 3. Integraties die verder gaan dan Atlassian

  Net als Gliffy integreert Lucidchart naadloos met Confluence en Jira, maar onze visuele werkruimte biedt een krachtigere integratie met G Suite, Slack en andere toonaangevende apps. Dankzij de open API van Lucidchart kunnen gebruikers interne integratieoplossingen ontwikkelen, zodat uw mogelijkheden eindeloos zijn.
   

 4. Samenwerkingstools ontwikkeld voor teams

  Lucidchart biedt @mention-opmerkingen, in-editor chatten en automatisch delen om uw volledige team geïnformeerd te houden, of u nu in dezelfde kamer of in verschillende tijdzones werkt. De samenwerkingsfuncties van Gliffy zijn veel eenvoudiger van aard, vooral wanneer u niet met Atlassian-producten werkt.
   

 5. Volledige functionaliteit, altijd en overal

  De volledige functionaliteit van Gliffy is beperkt tot de desktop, en het is moeilijker om buiten Jira en Confluence diagrammen te bouwen. Met de cloud-gebaseerde software en mobiele apps voor iOS en Android van Lucidchart kunt u op elk apparaat uw diagrammen maken, bewerken en delen.
   

Zet uw diagrammen in luttele minuten over vanuit Gliffy

Gebruikt u Gliffy al? Met onze functie voor het importeren van Gliffy-diagrammen kunt u al uw bestaande werk bewaren.

Overstappen naar Lucidchart

Waarom Lucidchart zich onderscheidt van de rest

sjabloongalerij van lucidchart

Sjabloonaanpassing naar behoefte

In onze doorzoekbare sjabloongalerij kunt u gemakkelijk een geschikt diagramsjabloon vinden die aan uw wensen voldoet. Met honderden sjablonen voor stroomdiagrammen, netwerkdiagrammen, organigrammen en meer—en vele nieuwe sjablonen die regelmatig aan de vormbibliotheken worden toegevoegd—is de juiste sjabloon slechts één klik verwijderd.
 

functie voor gegevenskoppeling van Lucidchart

Blijf gekoppeld aan uw live gegevens

Lucidchart maakt het eenvoudig om verbonden te blijven met al uw gegevens van toonaangevende apps zoals Excel, Google Sheets, Zapier, Salesforce en meer. Koppel gewoon uw dataset aan uw diagram en Lucidchart werkt uw diagram automatisch bij wanneer u wijzigingen aanbrengt in uw gegevens.
 

Importfunctie voor Gliffy

Importeer uit Gliffy, Visio, OmniGraffle en draw.io

Stapt u over vanuit andere diagramsoftware? Importeer uw bestaande diagrammen uit Gliffy, OmniGraffle, Visio en draw.io naar Lucidchart, waar u ze kunt bewerken, delen en eraan samenwerken met volledige toegang tot de intuïtieve functies van Lucidchart.
 

Presentatiemodus Lucidchart

Presenteren, delen en publiceren in enkele klikken

Presenteer uw diagrammen precies zoals u wilt, met onze gebruiksvriendelijke opties voor delen. Met Lucidchart kunt u uw werk eenvoudig direct presenteren met onze in-editor presentatiemodus, het delen via automatisch gegenereerde links of publiceren als een PDF-, JPEG- of PNG-bestand.
 

Veelgestelde vragen over Lucidchart

Meer dan 25 miljoen gebruikers in 180 landen

"Ik werk al meer dan een jaar met Lucidchart en zie voortdurend verbeteringen over de hele lijn. Ik heb ook Gliffy en Visio geprobeerd, maar die programma's voelen niet zo natuurlijk aan als Lucidchart."

Mikhail K. | 24 maart 2016

TrustRadius4.0 stars4.0/5
PCMag4.0 stars4.0/5
Bekijk casestudy's van klanten

Lucidchart vergelijken

Ontdek onze sjablonen

sjabloon voor stroomdiagram bedrijfsproces

Sjabloon bedrijfsprocesstroom

Communiceer altijd en overal met uw team. Meld u nu aan voor een gratis proefperiode.

Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.