Lucidchart vs. Gliffy

Vergelijk de diagramsoftware van Gliffy met die van Lucidchart, de slimme oplossing voor diagrammen. Ontdek hoe Lucidchart Gliffy verslaat op het gebied van geavanceerde diagrammen, samenwerking en meer.

Meld je gratis aan

of verdergaan met

Inloggen met GoogleInloggenInloggen met MicrosoftInloggenInloggen met SlackInloggen
  • Amazon logo
  • General Electric logo
  • Hewlett Packard Enterprise logo
  • McDonalds logo
  • Atlassian logo

Waarom teams voor Lucidchart kiezen

The most intelligent diagramming solution

De slimste diagramoplossing

Met geavanceerde data- en automatiseringsmogelijkheden kun je met Lucidchart visualisaties met grotere complexiteit en diepte maken. Je kunt bijvoorbeeld gegevenskoppeling gebruiken om de stappen van een proces te koppelen aan daadwerkelijke gegevens, of formules met aangepaste gegevensvelden gebruiken voor berekeningen. Gliffy heeft relatief beperktere functies voor geavanceerde diagrammen.

Integrations that go beyond Atlassian

Integraties die verder gaan dan Atlassian

Net als Gliffy integreert Lucidchart naadloos met Confluence en Jira om het maken en onderhouden van documentatie flink te vergemakkelijken. Maar Lucidchart integreert ook met een aantal andere apps die algemenere gebruiksscenario's ondersteunen, zoals BambooHR, LeanIX, Salesforce en ServiceNow. Met de open API kunnen ontwikkelaars ook integraties op maat maken, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

Fully functional anytime, anywhere

Altijd en overal volledig functioneel

Lucidchart is cloudgebaseerd en gebouwd voor verschillende apparaten, browsers en besturingssystemen, waaronder Linux, Mac en Windows. Met de Lucidchart-app voor Android en iOS kun je overal diagrammen maken en openen. De volledige functionaliteit van Gliffy is beperkt tot de desktop, en het is moeilijker om buiten producten van Atlassian diagrammen te maken.

Designed to help teams work together

Ontworpen om teams te helpen samenwerken

Lucidchart verbetert de samenwerking, omdat hele teams diagrammen kunnen maken en tegelijkertijd kunnen bijwerken. Met @mention-opmerkingen en automatisch delen is het eenvoudig om het hele team geïnformeerd te houden, ook als het team vanuit verschillende plaatsen en tijdzones werkt. De samenwerkingsfuncties van Gliffy zijn veel eenvoudiger, vooral buiten Confluence en Jira.

“Met Lucidchart kunnen we content in realtime weergeven in Confluence. Met andere softwareprogramma's moet je het diagram eerst exporteren en dan toevoegen en beheren op een andere bestandsserver. Met Lucidchart hoeft dat allemaal niet. Omdat Lucidchart met Confluence geïntegreerd is, kunnen we veel efficiënter werken.”

Byeongok Ha - BP3-team

"Ik vind het fijn dat ik met Lucidchart objecten correct kan uitlijnen en samenvoegen. Het biedt veel flexibiliteit en ik kan er heel makkelijk een diagram mee maken dat er toch mooi uitziet."

Rahul Amin - Fintech Product Manager bij Uber

Meer hulpbronnen om Lucidchart te vergelijken met Gliffy

Lucidchart maakt alle visualisaties mogelijk die helpen bij het brainstormen en bouwen.

Waarom Lucidchart het beste alternatief voor Gliffy is

Ontdek hoe je team diagrammen en flowcharts naar een hoger niveau kan tillen met de overstap van Gliffy naar Lucidchart.

Wat is slim diagrammen maken?

Ontdek hoe geavanceerde functies van Lucidchart, zoals het koppelen van gegevens, teams in staat stellen om hun beste ideeën te zien, op elkaar af te stemmen en in actie om te zetten.

Sjabloongalerij van lucidchart

Blader of zoek door kant-en-klare sjablonen voor honderden gebruiksscenario's. Visualiseer, deel en documenteer elk idee sneller.

Sjablonen bekijken

Hoe Lucidchart zich verhoudt tot andere concurrenten

Ontdek zelf waarom Lucidchart over de hele linie de beste keuze is.

AirtableBalsamiqBizagiCreately

Veelgestelde vragen over Lucidchart

Start je gratis proefperiode en bouw sneller aan de toekomst met de beste keuze voor slimme diagrammen.

Meld je gratis aan

Aan de slag

  • Prijzen
  • Individueel
  • Team
  • Enterprise
  • Contact met sales
PrivacyJuridischCookies

© 2024 Lucid Software Inc.