Gratis Diagram Software & Voorbeelden

Lucidchart biedt de meest intuïtieve en indrukwekkende flowchart software ter wereld. Creëer professionele diagrammen en flowcharts om visueel jouw boodschap over te brengen.

Een diagram maken

99% van de Fortune 500 vertrouwt op Lucidchart om hun teams te helpen samenwerken.

https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-google-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-bmw-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-netflix-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-amazon-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-adobe-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-GE-bluesteel.png

Online diagram-tool

Omdat Lucidchart werkt in uw browser maakt het niet uit wat voor soort computer u gebruikt. Het werkt met Mac, PC en Linux!

flowchart

Ga nu aan de slag met honderden voorbeelden

Gebruik één van de vele sjablonen in jouw flowchart of upload eigen afbeeldingen door ze simpelweg het canvas op te slepen. Onze actieve gebruikers hebben honderden flowchart voorbeelden gedeeld in de Community Library. Blader door de voorbeelden om inspiratie op te doen of gebruik er één als sjabloon om gelijk aan de slag te gaan.

Meer functies

Live samenwerking

De functies van Lucidchart zijn niet beperkt tot het werken op een Mac. De mogelijkheid bestaat om live met iedereen te werken, losstaand van het besturingssysteem. Daarbovenop maken wij het gemakkelijk om jouw flowchart te delen als webpagina, afbeelding of PDF.

Meer functies

Cross-platform compatibiliteit

Ben je onderweg? Wissel gemakkelijk tussen apparaten om een flowchart te creëren of bewerken. Omdat Lucidchart werkt vanuit jouw browser, kunnen jij en jouw teamgenoten moeiteloos wisselen tussen PC, iMac, MacBook en zelfs iPad.

Meer functies

Belangrijkste Functies

Creëer een variëteit aan verschillende flowcharts met de indrukwekkende functies van Lucidchart.

 • Lucid Features

  Makkelijk om mee aan de slag te gaan

  Aangezien de Lucidchart software op onze webpagina te vinden is, kun je het vanaf elke computer bereiken zonder ook maar iets te downloaden of installeren. Met de simpele interface en de drag en drop functionaliteit is er geen sprake van een langdurig leerproces. Begin meteen met het tekenen van jouw flowchart!

 • Lucid Features

  Visio compatibiliteit

  Importeer een Visio bestand (.vdx, .vsd of .vsdx) met maar één muisklik. Zodra het bestand geüpload is kun je het bestand bekijken en bewerken met behulp van onze makkelijk te gebruiken hulpmiddelen. Gebruikers kunnen zelfs documenten exporteren naar een Visio bestand. Wij bieden zelfs een gratis Visio viewer Chrome extensie.

 • Lucid Features

  Volledig geïntegreerd

  Met live samenwerking kun je tegelijkertijd met teamgenoten werken om te verzekeren dat jouw team altijd hetzelfde doel voor ogen heeft. Verder is het gemakkelijk om binnen de bewerker te chatten en berichten achter te laten. Creëer met gemak jouw flowchart online.

 • Lucid Features

  Publiceer en deel

  Bij voltooiing kun je gelijk de flowcharts als PDF of afbeelding publiceren om ze toe te voegen aan een verslag, presentatie of webpagina. Je kunt zelfs diagrammen direct aan een webpagina toevoegen.

Een diagram maken

Creëer diagrammen in Lucidchart

Stroomdiagrammen

Stroomdiagrammen

Organigrammen

Organigrammen

Proceskaarten

Proceskaarten

ER-diagrammen

ER-diagrammen

Netwerkdiagrammen

Netwerkdiagrammen

En meer

En meer