Lucidchart voor Atlassian

Lucidchart biedt krachtige, onbeperkte integratie met Confluence, JIRA en HipChat. Alle add-ons zijn gratis bij aankoop van een team- of bedrijfsaccount, in tegenstelling tot andere bedrijven, waar aparte kosten gelden per integratie.

Probeer Lucidchart
  • Eenvoudig in te stellen:


  • 1 Start een teamaccount
  • 2 Installeer in Confluence / JIRA
  • 3 Link account aan Lucidchart

HipChat

Gebruikers kunnen hun diagrammen vanuit Lucidchart delen met openbare HipChat-rooms of met individuele HipChat-gebruikers. Stimuleer gesprekken en deel kennis door processen, werkstromen en ideeën naar HipChat te delen.

Alleen Lucidchart kan synchroniseren met Confluence, JIRA, en HipChat, en biedt via Atlassian de mogelijkheid om kennis te verwerken en delen. Hou ideeën gemakkelijk visueel bij met HipChat en breng ze vervolgens naadloos over naar Confluence voor later, of voeg ze aan JIRA-issues toe.

Gebruikers van HipChat kunnen nu het commando /lucidchart gebruiken om snel diagrammen te creëren en delen. Typ /lucidchart in een HipChat-room en we posten daar een link voor een nieuw diagram dat iedereen kan bewerken.

Ontdek Lucidchart Integratie met HipChat

Confluence

Lucidchart biedt webgebaseerde integratie met Confluence Cloud en Server, waardoor gebruikers binnen de wiki-omgeving diagrammen kunnen aanmaken, bewerken en inbedden. Op zoek naar een oplossing achter de firewall? Er is ook een lokale editie beschikbaar.

Met het flexibele licentieplan kunt u op elk moment meer gebruikers toevoegen en een onderscheid maken tussen betaalde teamleden en alleen-lezengebruikers. Lucidchart is niet alleen geïntegreerd met Confluence - het is ook compatibel met G Suite, Jive, MS Office en JIRA.

U hoeft nooit meer te betalen voor integratie met JIRA voor cloud en server. Gebruik het in combinatie met Confluence om al uw diagrammen op één handige locatie te organiseren.

Ontdek Lucidchart Integratie met Confluence

JIRA

Met de naadloze JIRA-integratie kunt u diagrammen rechtstreeks aan issues toevoegen, voor gemakkelijke communicatie met het hele team. U kunt zelfs de presentatiemodus van Lucidchart gebruiken om dia's aan issues toe te voegen.

Naast onze integratie met Confluence biedt Lucidchart ook fantastische mogelijkheden voor samenwerking, inclusief het bijhouden van wijzigingen, chatten binnen de editor en @name-vermeldingen in commentaren.

Meer dan 4 miljoen gebruikers uit alle sectoren vertrouwen op Lucidchart als de beste manier om diagrammen te maken in Atlassian.

Ontdek Lucidchart Integratie met JIRA

Nog niet overtuigd door Lucidchart? Vergelijk ons dan met onze concurrenten. Ontdek hoe we het doen op het vlak van samenwerkingsopties, prijs, premiumfuncties en nog veel meer.

Lucidchart vergelijken