Lucidchart voor Atlassian

Confluence Jira Bitbucket Hipchat

Lucidchart maakt uw ideeën, informatie en processen inzichtelijk, vanaf elke werkplek. Probeer onze krachtige, onbeperkte integraties met Confluence, JIRA en HipChat. Al deze apps zijn gratis bij aankoop van een team- of bedrijfsaccount, in tegenstelling tot andere bedrijven, waar aparte kosten gelden per integratie.

Video afspelen
Probeer Lucidchart

of neem contact op met onze verkoopafdeling: +1 (877) 210-9890

Eenvoudig in te stellen:

  1. Start een teamaccount
  2. Installeer apps
  3. Link account aan Lucidchart
Confluence integration

Confluence

Lucidchart biedt webgebaseerde integratie met Confluence Cloud en Server, waardoor gebruikers binnen de wiki-omgeving diagrammen kunnen aanmaken, bewerken en inbedden. Op zoek naar een oplossing achter de firewall? Er is ook een lokale editie beschikbaar.

Met het flexibele licentieplan kunt u op elk moment meer gebruikers toevoegen en een onderscheid maken tussen betalende teamleden en alleen-lezengebruikers. Bovendien is Lucidchart niet alleen geïntegreerd met Confluence: het is ook compatibel met G Suite, Jive, MS Office en JIRA Software.
U hoeft nooit meer te betalen voor uw integratie met JIRA Software voor cloud en server. Gebruik het in combinatie met Confluence om al uw diagrammen op één handige locatie te organiseren.
Ontdek Lucidchart Integratie met Confluence
Jira Software integration

Jira Software

Met de naadloze JIRA Software-integratie kunt u diagrammen rechtstreeks aan issues toevoegen, voor gemakkelijke communicatie met het hele team. U kunt zelfs de presentatiemodus van Lucidchart gebruiken om dia's aan issues toe te voegen.
Naast onze integratie met Confluence biedt Lucidchart ook fantastische mogelijkheden voor samenwerking, inclusief het bijhouden van wijzigingen, chatten binnen de editor en @name-vermeldingen in commentaren.
Meer dan 4 miljoen gebruikers uit alle sectoren vertrouwen op Lucidchart als de beste manier om diagrammen te maken in Atlassian.
Ontdek Lucidchart Integratie me Jira Software
Bitbucket integration

Bitbucket

Met onze Bitbucket-integratie, kunt u uw code direct omzetten in een UML-klassendiagram voor een handig overzicht van uw softwareontwerp. Lucidchart vereenvoudigt en versnelt het hele proces, van opleiding tot implementatie.
Ontdek Lucidchart Integratie met Bitbucket
Hipchat integration

Hipchat

Gebruikers kunnen hun diagrammen vanuit Lucidchart delen met openbare HipChat-rooms of met individuele HipChat-gebruikers. Stimuleer gesprekken en deel kennis door processen, werkstromen en ideeën naar HipChat te delen.
Alleen Lucidchart kan synchroniseren met Confluence, Jira Software en HipChat, en biedt via Atlassian de mogelijkheid om kennis te verwerken en delen. Hou ideeën gemakkelijk visueel bij met HipChat en breng ze vervolgens naadloos over naar Confluence om ze later nog eens te bekijken, of voeg ze aan Jira Software-issues toe.
Gebruikers van HipChat kunnen nu het commando /lucidchart gebruiken om snel diagrammen te creëren en delen. Typ /lucidchart in een HipChat-room en we posten daar een link voor een nieuw diagram dat iedereen kan bewerken.
Ontdek Lucidchart Integratie met Hipchat

+1 (877) 210 9890

Bel ons vandaag nog en ontdek waarom miljoenen gebruikers op Lucidchart vertrouwen voor professionele diagrammen.

Offerte aanvragen