Mockup-tool voor website

Lucidchart's software voor website-mock-ups biedt u een naadloze webdesignervaring. U maakt eenvoudig professionele mockups die u kunt delen en testen.

Mockup-tool voor website

Wireframe voor website

Het ontwerpen van website-mock-ups gaat eenvoudig en gemakkelijk met de cloudgebaseerde software van Lucidchart. Gebruik onze sjablonen of vormbibliotheken en bouw vanaf ieder platform of apparaat, zowel vanaf pc, Linux als Mac.

Gebruiksvriendelijke mock-ups voor webdesign

Lucidchart's UI-software voor mock-ups is eenvoudig en intuïtief voor iedereen. Ga aan de slag met ons sjabloon voor website-mock-ups en versleep vormen om uw ontwerp aan te passen.

Wireframe voor website

UI-mock-up voor samenwerking

U kunt geen succesvolle mock-ups van websites maken zonder input van anderen. Met Lucidchart kunt u uw documenten delen zodat u tijdens iedere stap in het proces real-time feedback ontvangt over uw ontwerpen.

Gratis website-mock-up

Ontdek de UI-mock-uptools van Lucidchart door een gratis account te maken. Om gebruik te maken van extra functies kunt u upgraden naar een professionele account. Als u een student of onderwijzer bent, krijgt u een gratis professioneel account!

Mock-ups met Lucidchart

Kies Lucidchart en ontwerp professionele en visueel aantrekkelijke mock-ups van websites.

Verslepen

Mock-ups van websites & meer

Lucidchart voldoet aan al uw behoeften voor ontwerpen en diagrammen bouwen. Maak alles, van iOS-mock-ups en -wireframes tot stroomdiagrammen en organigrammen. We hebben sjablonen en robuuste vormbibliotheken om u te helpen met ieder project.

Visio importeren en exporteren

Visio import / export

Met Lucidchart kunt u Microsoft Visio-bestanden importeren zodat u nooit dubbel werk hoeft te doen. Bewerk uw geüploade bestanden net als ieder ander diagram. U kunt uw Lucidchart-documenten ook exporteren voor collega's die nog met Visio werken.

Google Drive

Geïntegreerde mock-up-tool

Lucidchart is volledig geïntegreerd met verschillende cloudgebaseerde productiviteitssoftware, zoals G Suite, Confluence, JIRA en Slack. Deze integraties maken het gemakkelijk om diagrammen voor ieder type werkzaamheden te gebruiken.

Deel gedrukt of digitaal

Presenteren & publiceren

Lucidchart biedt verschillende mogelijkheden voor het delen van uw ontwerpen. Gebruik de interactieve presentatiemodus van Lucidchart om demo's van uw werk aan collega's te laten zien. U kunt uw document ook e-mailen, delen op sociale media, downloaden of insluiten op uw website.