Mockup-tool voor iPhone

Voor designers en developers die aan iOS-apps werken, biedt de cloudgebaseerde software van Lucidchart eenvoudige en intuïtieve tools om vanaf elk platform of apparaat mockups voor iPhone-apps te maken.

Mockup-tool voor iPhone

In de bibliotheek van Lucidchart vindt u een levensecht mockupsjabloon voor iPhone, met bovendien alle vormelementen die u nodig hebt om een volledig werkende en professionele app te ontwerpen.

Probeer het nu
Mockup-tool voor iPhone

Werk samen aan iPhone-mockups

Dankzij de samenwerkingsmogelijkheden van Lucidchart kunt u met uw hele designteam in real time aan iOS-mockups bouwen. Werk tijdens het hele designproces met uw klanten en krijg feedback van anderen, zodat het eindresultaat aan ieders verwachtingen voldoet.

Meer functies

Gratis iPhone-mockups

Start nu een gratis proefperiode om een mockup voor uw iPhone-app te maken. U kunt steeds upgraden naar een professionele account voor extra functies zoals onbeperkte vormen en documenten. We bieden gratis professionele accounts voor onderwijzers en studenten.

Meer functies

iPhone-mockups en meer

Lucidchart beperkt zich niet tot iPhone-mockups. U kunt ook mockups creëren voor iPad en Android, en alle mogelijke diagrammen maken. We hebben volledige vormbibliotheken om uw diagramervaring steeds zo eenvoudig mogelijk te maken.

Meer functies

iPhone-mockups met Lucidchart.

Lucidchart biedt alle tools en functies die u nodig hebt om visueel aantrekkelijke iPhone- en iOS-mockups te maken. Met Lucidchart krijgt u het voor elkaar.

 • Drag and drop

  Gemakkelijk in gebruik

  Met het mockupsjabloon voor iPhone van Lucidchart kunt u gemakkelijk aan de slag - voeg gewoon de elementen toe die u wilt. Versleep de gewenste pictogrammen en afbeeldingen naar de juiste plaats en pas ze snel aan. Iedereen wordt een designer met Lucidchart.

 • Visio Import and Export

  Visio import / export

  Als u vroeger Microsoft Visio gebruikte, of als sommige van uw teamleden nog Visio gebruiken, hoeft u toch nooit dubbel werk te leveren. Met Lucidchart kunt u Visio-bestanden importeren en exporteren, en kunt u geïmporteerde bestanden gewoon bewerken - zo kunt u gemakkelijker en efficiënter werken.

 • Google Drive

  Volledig geïntegreerd

  Lucidchart is volledig geïntegreerd met Google Drive, JIRA, Confluence, Jive, Slack en nog veel meer, zodat u alles bij de hand hebt voor een naadloze designervaring. Maak uw mockup nog sterker met inhoud van andere bronnen, zoals Facebook, Dropbox of YouTube.

 • Share via print or digital

  Presenteren en delen

  Met de demomodus en interactieve laagtechnologie kunt u iedereen laten zien hoe goed uw app is. Laat collega's exact zien hoe de app in de handen van een gebruiker zal werken. U kunt uw mockups in verschillende formaten delen, waaronder op uw eigen website.

Probeer het nu