Complexe ideeën begrijpen en communiceren

Zie hoe Lucidchart je kan helpen apps van wereldklasse te bouwen en je visie over te brengen.

Offerte aanvragen

Complexe problemen visueel oplossen - in Lucidchart kun je individueel of als team werken om ideeën in te delen en prioriteit te geven, persoonlijke duidelijkheid te krijgen en de beste manier te bepalen voor het bouwen van krachtige toepassingen.

Met een intuïtieve interface en UML-vormbibliotheken, kun je duidelijke documentatie creëren in Lucidchart rondom de processen, code en systemen die van groot belang zijn voor je organisatie. Bewaar alles op één centrale plek die goed toegankelijk is voor iedereen, waardoor training en problemen oplossen eenvoudiger wordt.

In Lucidchart kun je professionele visuals maken die het eenvoudiger maken om met andere engineers te communiceren en projecten uit te leggen aan niet-technische collega's, zonder te diep in de code te duiken. Met onze Jira-integratie kun je diagrammen implementeren om vragen over code en eerdere initiatieven te beantwoorden.

Of je nu met nieuw personeel werkt of personeel dat van team verandert, je kunt Lucidchart gebruiken om visuals te maken die duidelijkheid bieden en personeel op stoom laat komen op het gebied van je codebasis of systemen.

Contact met verkoop

Duidelijk communiceren over technische informatie met elk publiek

Join Pablo Valarezo, Expert Information Security Manager bij Acxiom, om te leren hoe hij Lucidchart gebruikt om technische processen en ideeën te communiceren met een publiek met een verschillende mate van technische expertise. Er is een beperkt aantal plekken, dus reserveer vandaag nog!

Casestudy Datapipe

Software engineers van Datapipe gebruiken diagrammen van Lucidchart om het aanmeldproces te stroomlijnen, code-ontwerp te standaardiseren, complexe technische concepten te communiceren en samen te werken met een geografisch uiteenlopend team.

Ik heb diagrammen in talloze vormen gebruikt voor Fortune 500 bedrijven en voor klanten om het speelveld vrij te maken voor discussie. Een diagram reduceert twee à drie uur gesprekken tot 20 minuten om alle neuzen dezelfde kant in te krijgen en daarna kunnen we het hebben over wat echt belangrijk is.

Patrick McCloy, Sr. Vicepresident Platform Engineering bij Datapipe

Aan de slag

  • Prijzen
  • Individueel
  • Team
  • Bedrijf
  • Contact met sales
PrivacyJuridischCookies

© 2023 Lucid Software Inc.