Förstå och kommunicera komplexa idéer

Se hur Lucidchart kan hjälpa dig att utveckla appar i världsklass och förmedla din vision.

Kontakta säljare

Lös komplexa problem visuellt – i Lucidchart kan du arbeta individuellt eller med ett team för att organisera och prioritera idéer, skapa personlig tydlighet och bestämma det bästa sättet att bygga kraftfulla applikationer.

Med ett intuitivt gränssnitt och UML-formbibliotek kan du skapa tydlig dokumentation i Lucidchart av processerna, koden och systemen som är grundläggande för din organisation. Lagra allt i ett centralt arkiv som är lättillgängligt för alla, vilket förenklar utbildning och felsökning.

I Lucidchart kan du skapa proffsiga bilder som gör det enklare att kommunicera med andra ingenjörer och förklara projekt för icke-tekniska kollegor utan att behöva gå in på programmeringskod. Med vår Jira-integration kan du bädda in diagram för att besvara frågor om kod och tidigare initiativ.

Oavsett om du arbetar med nyanställda eller medarbetare som byter team internt kan du använda Lucidchart för att ta fram förklarande bilder som hjälper till att snabbt få åhörarna uppdaterade om kodbas eller system.

Kontakta säljare

Kommunicera teknisk information tydligt till vilken publik som helst

Följ Pablo Valarezo, Expert Information Security Manager på Acxiom, för att lära dig hur han använder Lucidchart för att kommunicera tekniska processer och idéer med åhörare som har olika nivåer på sin tekniska kunskap. Antalet platser är begränsat, så boka din plats redan idag!

Fallstudie om Datapipe

Programvaruingenjörer på Datapipe använder Lucidchart-diagram för att effektivisera introduktionsprocessen, standardisera koddesign, kommunicera komplexa tekniska koncept och samarbeta inom ett geografiskt utspritt team.

Jag har använt diagram i olika former med Fortune 500-företag och med kunder för att skapa en gemensam förståelse inför en diskussion. Med hjälp av ett diagram kan vi, istället för att behöva diskutera i två eller tre timmar, gå igenom allt det viktiga på under 20 minuter; sedan kan vi alla prata om det som är viktigt.

Patrick McCloy, Sr. Vice President of Platform Engineering på Datapipe

Komma igång

  • Priser
  • Individ
  • Team
  • Större företag
  • Kontakta säljare
SekretessRättsligKakor

© 2023 Lucid Software Inc.