PINGDOM_CANARY_STRING

Creëer een visie voor je architectuur

Zie hoe je met Lucidchart processen en oplossingen voor je bedrijf en voor je klanten kunt ontwerpen.

Offerte aanvragenDemo aanvragen
browserbarhttps://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/pages/chart/cloud-insights-2020/2-filter-save-views-@2x.png
browserbarhttps://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/pages/chart/solutions/new-architects/share-best-practices-with-your-team@2x-v2.png
browserbarhttps://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/pages/chart/solutions/new-devops/devOps-image-2-@2x.png
browserbarhttps://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/pages/chart/solutions/new-architects/map-business-processes.png
Offerte aanvragen
browserbarVisualiseer je netwerkinfrastructuur

Bij het ontwerpen en optimaliseren van je netwerkarchitectuur helpt Lucidscale je automatisch om de huidige staat in kaart te brengen, zodat je effectief een toekomstige staat voor je bedrijf of voor klanten kunt plannen. Lucidscale biedt de mogelijkheid om automatisch diagrammen van AWS-, GCP- en Azure-netwerken te genereren, en beschikt voor elk van die netwerken over gestandaardiseerde vormbibliotheken, zodat je complexe diagrammen kunt bouwen die je aanbevelingen duidelijk communiceren.

Meer informatie
browserbarDeel best practices met je team

Gebruik visuals om tijd te besparen en je collega-architecten vertrouwd te maken met bestaande best practices en je codebasis, bedrijfsprocessen en systeemarchitectuur. In Lucidchart kun je aangepaste vormen en sjablonen voor teams instellen om met nieuwe teamleden te delen en efficiënter te werken.

browserbarCommuniceer je visie met anderen

Door professionele visuals in Lucidchart te maken, kun je andere architecten, niet-technische collega's en het management duidelijk inzicht bieden in je visie en uitleggen wat er nodig is om die te realiseren. Krijg de ondersteuning die je nodig hebt en houd iedereen op een lijn terwijl je je plan ten uitvoer brengt.

browserbarBreng bedrijfsprocessen in kaart voor je organisatie

Verenig IT met de rest van het bedrijf door Lucidchart te gebruiken om je bedrijfsprocessen voor de hele organisatie in kaart te brengen. Door iedereen toegang te geven tot deze visuals, zorg je ervoor dat ze correct worden geïmplementeerd, zodat alle teams naadloos kunnen samenwerken.

On-demand webinar: Je AWS architecture visualiseren met Lucidchart

Ontdek samen met Collin Mangum en Jerry Hargrove hoe Jerry Lucidchart gebruikt om AWS-architecturen te ontwerpen en ideeën duidelijk te communiceren. Er is een beperkt aantal plekken, dus reserveer vandaag nog!

 

Waarin Lucidchart beter is dan Visio

Ontdek hoe Lucidchart verschilt van Visio

Ik kan iets nemen en dat keer op keer hergebruiken, er steeds weer opnieuw meerdere iteraties van hebben. Dat is het verschil tussen alleen een basisworkflow maken en ervoor zorgen dat die basisworkflow elders in het bedrijf gebruikt kan worden.

Nate McBride, CIO en SVP Innovation Architects bij AMAG Pharmaceuticals

Communiceer altijd en overal met uw team. Meld u nu aan voor een gratis proefperiode.

Gratis registreren
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.