Integratie met Lucidchart

Verbind Lucidchart met al uw favoriete toonaangevende apps.

Gratis registreren Vragen? +1 (877) 210-9890

Google

Ontdek de krachtige integraties met Docs, Drive en Sheets, en stuur uw Lucidchart-team aan via G Suite.

Meer informatie

Atlassian

Lucidchart biedt integratie met Atlassian. U kunt diagrammen insluiten in Confluence-wiki's, Jira-issues en Hipchat-rooms of UML-diagrammen automatisch genereren op basis van code in Bitbucket.

Meer informatie

Microsoft

Door de integratie met Microsoft Word, Excel en Powerpoint kunt u context toevoegen aan uw diagrammen. Beheerders kunnen hun teams direct toegang geven via Gecentraliseerd beheer.

Meer informatie

Quip

U kunt bestaande Lucidchart-diagrammen insluiten in Quip-documenten of direct in Quip een diagram aanmaken met onze ingesloten editor. Zo stimuleert u helderheid en samenwerking tijdens elk project.

Meer informatie

Salesforce

Importeer uw contactpersonen uit Salesforce naar Lucidchart en sleep ze naar het tekenvel om uw accounts op een krachtige wijze in kaart te brengen en de beste verkooproute te bepalen.

Meer informatie

Slack

Door middel van een eenvoudige opdracht deelt u diagrammen in Slack of maakt u een nieuw Lucidchart-document aan waar iedereen in uw kanaal toegang toe heeft.

Meer informatie

AWS

Binnen enkele minuten is uw AWS-architectuur gevisualiseerd. Onze functie voor het importeren van AWS toont automatisch uw VPC's voor een eenvoudigere netwerkdocumentatie.

Meer informatie

Jive

Creëer een nieuw diagram of voeg een bestaand diagram in vanuit het Apps Dashboard. Lucidchart maakt de samenwerking en communicatie die Jive biedt nog beter.

Meer informatie

OneDrive

Wilt u foto's en merkactiva toevoegen aan uw diagrammen? Met deze integratie kunt u afbeeldingen uit uw OneDrive-account importeren voor gebruik in uw Lucidchart-documenten.

Meer informatie

Door partners ontwikkelde integraties

AuditBoard

Tover langdradige verhalen om in eenvoudige stroomdiagrammen. Met deze integratie kunt u Lucidchart-diagrammen insluiten naast uw andere auditdocumentatie in AuditBoard.

Meer informatie

Nextpond

Stimuleer groei en efficiëntie in uw hele bedrijf. Ontwerp uw werkstromen in Lucidchart en klik op een stap om te ontdekken hoe u de taak afmaakt in Nextpond.

Meer informatie

UVexplorer

UVexplorer detecteert netwerkapparaten en brengt uw netwerk automatisch in kaart. Deze netwerkkaarten kunt u daarna met Lucidchart gemakkelijk bewerken en delen.

Meer informatie

Verbind Zoho

Synchroniseer Lucidchart en Zoho Connect om uw diagrammen direct met het netwerk of in uw groep te delen of werk met groepsleden samen aan een nieuw diagram.

Meer informatie

Importeren en exporteren

Visio importeren / exporteren

Stap over op de cloud zonder uw bestaande diagrammen kwijt te raken. Met Lucidchart kunt u massaal Visio-bestanden importeren en zelfs exporteren (voor mensen die nog niet zijn overgestapt) en krijgt u toegang tot een gratis Visio-viewer voor Google Chrome.

Meer informatie

Draw.io importeren (bèta)

Door te importeren uit draw.io profiteert u van de automatisering, integraties en geavanceerde beveiliging die Lucidchart biedt. Het is heel simpel: u importeert uw diagrammen en kunt direct aan de slag gaan.

Meer informatie

OmniGraffle importeren

In tegenstelling tot Omnigraffle werkt Lucidchart op pc, Mac en Linux. Converteer uw Omnigraffle-bestanden en uw gebruikers kunnen op elk besturingssysteem samenwerken aan diagrammen.

Meer informatie

Gliffy importeren

Stapt u over van Gliffy? Met Lucidchart is dit proces eenvoudig: onze functie voor het massaal importeren van Gliffy-bestanden converteert zelfs alle diagrammen in een Confluence-ruimte tegelijk.

Meer informatie

Eenmalige aanmelding (SSO) en provisioning

Authenticatie met SSO

Lucidchart ondersteunt veilige authenticatie en machtiging van gebruikers via elke identiteitsprovider die gebruikmaakt van SAML, waaronder Google, Okta, OneLogin, Ping, ADFS, Centrify en Shibboleth.

Meer informatie

Automatische licentieprovisioning

Met SCIM kunt u automatisch Lucidchart-licenties toevoegen (met wijzigingsbevoegdheden of alleen-lezentoegang) als iemand veranderingen aanbrengt binnen uw identiteitsprovider.

OKTA en OneLogin


Mobiele apps

iOS-app

Bouw diagrammen waar u maar wilt met onze krachtige app voor iPad en iPhone met intuïtieve besturingselementen voor het bekijken, aanmaken, bewerken en annoteren van uw Lucidchart-documenten.

Meer informatie

Android-app

Krijg waar u maar wilt toegang tot uw Lucidchart-documenten. Android-gebruikers kunnen altijd en overal bestaande diagrammen bekijken en bewerken, of nieuwe diagrammen aanmaken om processen, ideeën en systemen te visualiseren.

Meer informatie

+1 (877) 210 9890

Geïnteresseerd in Lucidchart voor uw bedrijf?

Bel ons vandaag nog op en ontdek waarom miljoenen gebruikers op Lucidchart vertrouwen voor professionele diagrammen.