Visio voor Mac

Lucidchart is een visuele werkruimte voor het maken van diagrammen, voor het visualiseren van gegevens en voor samenwerking om meer inzicht te bieden en innovatie te stimuleren.

Een diagram maken
Bekijk de video

Het slimmere, snellere en inclusievere Visio-alternatief voor Mac

 • Work on any device—no downloads or virtual machines necessary

  Werk op elk apparaat, zonder downloads of virtuele machines

  Hoewel Visio Online wordt aangeprezen als de Microsoft Visio voor Mac-gebruikers, gaat die nieuwe compatibiliteit voor veel gebruikers ten koste van waardevolle functionaliteit. Met Lucidchart hoeft u zich nooit zorgen te maken over verminderde functionaliteit of compatibiliteit tussen de apparaten van verschillende bijdragers. Onze software in de cloud werkt hetzelfde op alle besturingssystemen: macOS, Windows, Linux, Android en iOS. U hoeft niets extra's te downloaden en hebt geen virtuele machines om naar om te kijken. U kunt dus direct aan de slag met het maken, delen en presenteren van uw diagrammen.

 • Stop training and start creating with Lucidchart

  Stop met trainen en ga gewoon diagrammen maken met Lucidchart

  Wij vinden dat gemakkelijk te begrijpen diagrammen ook gemakkelijk gemaakt moeten kunnen worden. Visio vereist een flinke investering in tijd en middelen om ermee te leren werken en er de voordelen van te kunnen benutten. Lucidchart is zo ontworpen dat zowel ervaren als beginnende gebruikers er gemakkelijk diagrammen voor zakelijke, educatieve of technische doeleinden mee kunnen maken, zonder die steile leercurve. Met onze versleepbare vormen, volledig aanpasbare sjablonen en geautomatiseerde functies maakt u sneller en gemakkelijker dan ooit tevoren zelfs de meest complexe diagrammen.

 • Collaborate instantly with stakeholders—anywhere, anytime

  Direct samenwerken met belanghebbenden, waar en wanneer u maar wilt

  Hetzelfde Visio-bestand bijwerken, opslaan en heen en weer sturen naar alle belanghebbenden is nergens meer voor nodig. Met Lucidchart kunt u al uw bijdragers aan hetzelfde Lucidchart-document laten werken, waarbij alle revisies en opmerkingen automatisch worden opgeslagen en gesynchroniseerd. Onze software in de cloud ondersteunt realtime samenwerking, of u nu allemaal in dezelfde ruimte of in verschillende tijdzones werkt. Dat betekent dat al uw bewerkingen, opmerkingen en chatberichten direct worden bijgewerkt op de schermen van uw bijdragers.

 • Improve, don’t lose, your Visio Mac diagrams

  Raak uw Visio Mac-diagrammen niet kwijt, maar verbeter ze

  Als u overstapt van Visio naar Lucidchart, betekent dat niet dat u helemaal opnieuw moet beginnen. Gebruik onze importfunctie om al uw VDX-, VSDX- en VSD-bestanden om te zetten naar uw Lucidchart-account, waar u ze verder kunt bewerken. Als uw collega's nog niet zijn overgestapt, kunt u uw Lucidchart-diagrammen ook exporteren naar VDX-bestanden om samen verder aan te werken op verschillende platformen. Zelfs met een gratis Lucidchart-account kunt u onze diagramsoftware gebruiken als gratis Visio-viewer voor Mac, zodat uw werk overal en voor iedereen toegankelijk is.

 • Access, edit, and share your diagrams with powerful integrations

  Open, bewerk en deel uw diagrammen met krachtige integraties

  Lucidchart biedt dynamische integraties met Microsoft Office 365, G Suite, Jira, Confluence, Slack en andere populaire apps. Deel en presenteer uw diagrammen zelfs nog efficiënter dan u met Microsofts eigen Visio kunt doen. Met onze invoegtoepassingen voor Microsoft Word, Excel en PowerPoint kunt u de flexibiliteit en kracht van Lucidchart gebruiken om uw tekstdocumentatie te illustreren en uw gegevens in context te plaatsen. Synchroniseer en back-up uw werk automatisch naar Google Drive of gebruik onze invoegtoepassingen voor Presentaties, Spreadsheets en Documenten om uw werk gemakkelijk in te voegen in documenten. 

Onze import- en exportfunctie voor Visio voor Mac gebruiken

 1. Bepaal welk Microsoft Visio-diagram u wilt uploaden

  U kunt al uw VDX-, VSDX- en VSD-bestanden rechtstreeks vanuit Visio importeren naar uw Lucidchart-account, waar u ze verder kunt bewerken en aanpassen.

 2. Importeer uw Visio-bestanden in Lucidchart

  Klik op de pagina 'Mijn documenten' op Importeren > Visio importeren en selecteer het Visio-bestand dat u wilt uploaden naar uw Lucidchart-account. Selecteer vervolgens 'Document bekijken' om uw diagram te openen.

 3. Bewerk het zoals u gewend bent

  Nadat u uw Visio-bestand in Lucidchart hebt geopend, kunt u uw diagrammen in real time verder bewerken zonder helemaal opnieuw te hoeven beginnen.

 4. Exporteer uw document indien nodig naar een Visio-bestand

  Open het diagram dat u wilt exporteren en ga dan naar Bestand > Downloaden als > Visio (VDX). Uw document wordt als VDX-bestand naar uw apparaat gedownload.

Aan de slag met Lucidchart

Veelgestelde vragen over ons Visio-equivalent voor Mac

Organisieren Sie Ihre nächste Idee mit unserer Concept Map Software

Organisez vos prochaines idées avec notre logiciel gratuit de carte conceptuelle

Gebruikt door miljoenen over de hele wereld

"Lucidchart is zeer gebruiksvriendelijk en heeft veel onmisbare integraties. Als je het eenmaal gebruikt, wil je nooit meer terug naar Visio."

Capterra rating

4,5/5 sterren 650+ recensies

 • Amazon logo
 • Bridgestone logo
 • Siemens logo
 • NBC logo
 • Google logo
 • Hybecorp logo

Lucidchart-diagramsjablonen bekijken

Jira-dashboard op prioriteit

CI/CD-dashboard slimme containers

Voorbeeld UML-klassediagram online winkelwagentje

Diagram UML-interactieoverzicht

Voorbeeld eenvoudig ER-diagram

Opmaakvoorbeeld prijs en type AWS

AWS Atlassian Standard Infrastructure

Diagram met meerdere ISG's van Cisco

Voorbeeld activiteitendiagram met zwembanen

Ontdek waarom 99% van de Fortune 500-bedrijven hun bedrijf veilig schalen met Lucidchart

Meer informatie

Aan de slag

 • Prijzen
 • Individueel
 • Team
 • Enterprise
 • Contact met sales
PrivacyJuridischPrivacykeuzes voor cookiesCookiebeleid
 • linkedin
 • twitter
 • instagram
 • facebook
 • youtube
 • glassdoor
 • tiktok

© 2024 Lucid Software Inc.