Online Krachtige Diagrammen Maken

Lucidchart is een visuele werkruimte voor het maken van diagrammen, voor het visualiseren van gegevens en voor samenwerking om meer inzicht te bieden en innovatie te stimuleren.

Een diagram maken
Bekijk de video
diagram maker

Software om diagrammen te maken. Voor elke gebruiker, in elke situatie

 • maak doelgerichte, professionele diagrammen

  Leren, verbinden en organiseren met doordachte diagrammen

  Het is bewezen dat door diagrammen te maken informatie aanzienlijk sneller en beter begrepen en onthouden wordt in vergelijking met alleen maar tekst. Ongeacht of jij je diagram in de klas, de vergaderzaal of voor IT-doeleinden gebruikt, het is het hulpmiddel dat je nodig hebt om je publiek te bereiken. Met onze krachtige diagram maker kun je doelgerichte en professionele stroomdiagrammen, organigrammen, netwerk diagrammen en andere nuttige visualisaties aanmaken om onmisbare informatie te structureren, inzicht te verschaffen en ideeën om te zetten in actie.

 • maak diagrammen aan volgens jouw behoeften

  Stem je diagram af op je behoeften met behulp van onze vormen en sjablonen

  Met behulp van onze diagram tool kun je, ongeacht je ervaringsniveau, de benodigde grafieken ontwerpen volgens jouw wensen. Om aan de slag te gaan, selecteer je een specifiek sjabloon dat je naar wens kunt aanpassen of sleep je een enkele vorm naar je lege canvas. Onze ontwerp bibliotheken bevatten een uitgebreide collectie vormen die voldoen aan de industriële standaard en wereldwijd erkend zijn om te garanderen dat je diagram volledig aan je eisen beantwoordt. Je kunt jouw ontwerp verder aanpassen door te experimenteren met de opmaak en de thema's of door afbeeldingen rechtstreeks naar je diagram te uploaden.

 • samenwerken met onze diagrambouwer

  Nu sneller en eenvoudiger samenwerken dan ooit tevoren

  Samenwerking verloopt het best als deze organisch en regelmatig plaatsvindt. Met onze diagram maker kun jij je diagrammen eenvoudig bewerken en delen—met iedereen, wanneer je maar wilt. Werk gelijktijdig en met realtime updates in hetzelfde document met verschillende bijdragers, of jullie je nu in dezelfde ruimte of in verschillende tijdzones bevindt. Wanneer je klaar bent om je diagram te publiceren, kun je dit in enkele klikken naar specifieke gebruikers sturen of integreren in een website of samenwerkingsplatform zoals Microsoft Teams of Slack.

 • diagrammen delen in presentatiemodus

  Eenvoudig je werk tonen in presentatie modus

  Presenteer je diagram trots aan collega's, klasgenoten of andere medewerkers met onze gebruiksvriendelijke, intuïtieve presentatie modus. Onze presentatie modus, die compatibel is met elk willekeurig apparaat, leidt je direct van je canvas naar een overzichtelijk, volledig scherm. In presentatie modus kun je inzoomen op bepaalde onderdelen van je diagram om individuele vormen of tekst duidelijker zichtbaar te maken of om te wisselen tussen verschillende pagina's van een presentatie. Wanneer je presentatie klaar is, schakel je gewoon terug over naar je canvas om je diagram te delen of verder te bewerken.

 • diagrammen in G Suite

  Maak gebruik van de krachtige uitbreidingen voor Lucidchart in G Suite

  Overweeg opnieuw hoe jij je diagrammen deelt, opent en opslaat met de veelzijdige G Suite-integraties van Lucidchart. Onze krachtige uitbreidingen stellen je in staat om je diagrammen rechtstreeks op te nemen in Google Docs, Sheets en Slides om zware tekstdocumenten op te splitsen en je beeldmateriaal overzichtelijker te presenteren. Met onze integraties voor Google Drive kun jij je Lucidchart diagrammen synchroniseren, back-uppen, delen en er toegang toe krijgen zonder ooit de handige interface van Google Drive te hoeven verlaten.

Stappen voor het maken van diagrammen met onze krachtige software

 1. Bepaal het soort diagram dat je wilt maken

  Bepaal welk diagram je het beste kunt maken om je ideeën te organiseren en open vervolgens een blanco canvas. Om snel diagrammen aan te maken, kun je een sjabloon kiezen in onze sjabloon galerij.

 2. Voeg vormen toe aan je diagram

  Met behulp van onze handige interface kun je objecten op het canvas slepen en neerzetten. Klik op de afzonderlijke vormen om ze naar wens te verplaatsen, te draaien of te herschalen.

 3. Verbind vormen

  Klik op het rode knooppunt op een willekeurige vorm en sleep naar een andere vorm om beide te koppelen. Dubbelklik op de lijnen om tekst toe te voegen of gebruik de eigenschappen balk om de opmaak te bewerken.

 4. Maak je diagram op

  Pas het uiterlijk van je diagram aan door de lay-out te perfectioneren en waar nodig de vul- en randkleuren van vormen en lijnen aan te passen.

 5. Werk samen, analyseer, perfectioneer en deel je diagram

  Deel je diagram met je team of binnen je organisatie om met anderen in contact te komen en ideeën te bespreken, brainstormsessies te houden en actiepunten uit te voeren.

Een diagram maken

Veelgestelde vragen over onze diagram maker

Word een specialist in het maken van diagrammen met Lucidchart

Word een specialist in het maken van diagrammen

Gebruikt door miljoenen over de hele wereld

"Dit is de beste diagramsoftware op de markt. We laten de concurrenten achter ons."

Capterra rating

4,5/5 sterren 650+ recensies

 • Amazon logo
 • Bridgestone logo
 • Siemens logo
 • NBC logo
 • Google logo
 • PUBG Mobile logo

Bekijk de diagram sjablonen

Leads verwerken en kwalificeren

Leads verwerken en kwalificeren

Ontdek waarom 99% van de Fortune 500-bedrijven hun bedrijf veilig schalen met Lucidchart

Meer informatie

Aan de slag

 • Prijzen
 • Individueel
 • Team
 • Bedrijf
 • Contact met sales
PrivacyJuridischCookies
 • linkedin
 • twitter
 • instagram
 • facebook
 • youtube
 • glassdoor

© 2023 Lucid Software Inc.