PINGDOM_CANARY_STRING

Diagram Maken Online

Lucidchart is een visuele werkruimte voor het maken van diagrammen, voor het visualiseren van gegevens en voor samenwerking om meer inzicht te bieden en innovatie te stimuleren. 

Een diagram maken
Bekijk de video
diagrambouwer

Software voor diagrammen voor elke gebruiker, in elke situatie

 • maak doelgerichte, professionele diagrammen

  Leren, connecteren en organiseren met doordachte diagrammen

  Het is bewezen dat diagrammen ertoe bijdragen dat informatie aanzienlijk sneller en beter begrepen en onthouden wordt in vergelijking met alleen maar tekst. Ongeacht of u uw diagram in de klas, de vergaderzaal of voor IT-doeleinden gebruikt, het is het hulpmiddel dat u nodig hebt om uw publiek te bereiken. Met onze krachtige diagrambouwer kunt u doelgerichte en professionele stroomdiagrammen, organigrammen, netwerkdiagrammen en andere nuttige visualisaties aanmaken om onmisbare informatie te structureren, inzicht te verschaffen en ideeën om te zetten in actie.

 • maak diagrammen aan volgens uw behoeften

  Stem uw diagram af op uw behoeften met behulp van onze vormen en sjablonen

  Met behulp van onze diagramtool kunt u, ongeacht uw ervaringsniveau, de benodigde grafieken ontwerpen volgens uw wensen. Om aan de slag te gaan, selecteert u een diagramspecifiek sjabloon dat u naar wens kunt aanpassen of sleept u een enkele vorm naar uw leeg tekenvel. Onze ontwerpbibliotheken bevatten een uitgebreide collectie vormen die voldoen aan de industriële standaard en wereldwijd erkend zijn om te garanderen dat uw diagram volledig aan uw eisen beantwoordt. U kunt uw ontwerp verder aanpassen door te experimenteren met de opmaak en de thema's of door afbeeldingen rechtstreeks naar uw diagram te uploaden.

 • samenwerken met onze diagrambouwer

  Nu sneller en eenvoudiger samenwerken dan ooit tevoren

  Samenwerking verloopt het best als deze organisch en regelmatig plaatsvindt. Met onze diagrambouwer kunt u uw diagrammen eenvoudig bewerken en delen—met iedereen, wanneer u maar wilt. Werk gelijktijdig en met realtime updates in hetzelfde document met verschillende bijdragers, of u zich nu in dezelfde ruimte of in verschillende tijdzones bevindt. Wanneer u klaar bent om uw diagram te publiceren, kunt u dit in enkele klikken naar specifieke gebruikers sturen of integreren in een website of collaboratief platform zoals Microsoft Teams of Slack.

 • diagrammen delen in presentatiemodus

  Eenvoudig uw werk tonen in presentatiemodus

  Presenteer uw diagram trots aan collega's, klasgenoten of andere medewerkers met onze gebruiksvriendelijke, intuïtieve presentatiemodus. Onze presentatiemodus, die compatibel is met elk willekeurig apparaat, leidt u direct van uw tekenvel naar een overzichtelijk, volledig scherm. In presentatiemodus kunt u inzoomen op bepaalde onderdelen van uw diagram om individuele vormen of tekst duidelijker zichtbaar te maken of om te wisselen tussen verschillende pagina's van een presentatie. Wanneer uw presentatie klaar is, schakelt u gewoon terug over naar uw tekenvel om uw diagram te delen of verder te bewerken.

 • diagrammen in G Suite

  Maak gebruik van de krachtige uitbreidingen voor Lucidchart in G Suite

  Overweeg opnieuw hoe u uw diagrammen deelt, opent en opslaat met de veelzijdige G Suite-integraties van Lucidchart. Onze krachtige uitbreidingen stellen u in staat om uw diagrammen rechtstreeks op te nemen in Google Docs, Sheets en Slides om zware tekstdocumenten op te splitsen en uw beeldmateriaal overzichtelijker te presenteren. Met onze integraties voor Google Drive kunt u uw Lucidchart-diagrammen synchroniseren, back-uppen, delen en er toegang toe krijgen zonder ooit de handige interface van Google Drive te hoeven verlaten.

Aan de slag met onze dynamische diagrambouwer

1

Bepaal het soort diagram dat u wilt gebruiken

Bepaal welk diagram u het beste kunt gebruiken om uw ideeën te organiseren en open vervolgens een blanco tekenvel. Om snel diagrammen aan te maken, kunt u een sjabloon kiezen in onze sjabloongalerij.

2

Voeg vormen toe aan uw diagram

Met behulp van onze handige interface kunt u objecten op uw tekenvel slepen en neerzetten. Klik op de afzonderlijke vormen om ze naar wens te verplaatsen, te draaien of te herschalen.

3

Vormen verbinden

Klik op het rode knooppunt op een willekeurige vorm en sleep naar een andere vorm om beide te koppelen. Dubbelklik op de lijnen om tekst toe te voegen of gebruik de eigenschappenbalk om de opmaak te bewerken.

4

Maak uw diagram op

Pas het uiterlijk van uw diagram aan door de lay-out te perfectioneren en waar nodig de vul- en randkleuren van uw vormen en lijnen aan te passen.

5

Samenwerken, analyseren, perfectioneren en delen

Deel uw diagram met uw team of binnen uw organisatie om met anderen in contact te komen en ideeën te bespreken, brainstormsessies te houden en actiepunten uit te voeren.

Een diagram maken

Veelgestelde vragen over onze diagrambouwer

Maak gebruik van Lucidchart om een specialist te worden in het maken van diagrammen

Word een specialist in het maken van diagrammen

Meer dan 15 miljoen gebruikers in 180 landen

"Dit is de beste diagramsoftware op de markt. We laten de concurrenten achter ons."

Capterra rating

4,5/5 sterren 650+ recensies

Amazon logo
T-Mobile logo
DocuSign logo
NBC logo
Google logo
Redhat logo

Bekijk de diagramsjablonen

Leads verwerken en kwalificeren

Leads verwerken en kwalificeren

Ontdek waarom 99% van de Fortune 500-bedrijven hun bedrijf veilig schalen met Lucidchart

Meer informatie
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.