PINGDOM_CANARY_STRING

Android proefmodellen

Lucidchart biedt ook krachtige tools om mockups te maken voor mobiele apps. Het is de perfecte keuze voor zowel beginnende als ervaren Android-ontwikkelaars en -ontwerpers.

Een diagram maken

99% van de Fortune 500 vertrouwt op Lucidchart om hun teams te helpen samenwerken.

https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-google-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-bmw-bluesteel.png
https://cdn-cashy-static-assets.lucidchart.com/marketing/pages/chart/customers/asana-cool-grey-70.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-amazon-bluesteel.png
https://cdn-cashy-static-assets.lucidchart.com/marketing/logos/t-mobile-grayscale-logo.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-GE-bluesteel.png

Alle vormen die u nodig hebt

Lucidchart biedt een groot aantal apparaattypes en pictogrammen die specifiek voor Android werden gemaakt. Versleep deze vormen naar het doek en gebruik onze intuïtieve technologie voor een perfect eindresultaat.

Een diagram maken
Mockup-tool voor Android

Android-mockups en meer

Naast een groot aantal opties met de mockup-tool biedt Lucidchart ook oplossingen voor al uw diagrambehoeftes - van stroomdiagrammen tot mindmaps en nog veel meer.

Meer functies

Direct samenwerken

Betrek uw collega's bij het ontwerpproces, maar behoud steeds de controle over wie uw bestanden kan bekijken en bewerken. Samenwerken gaat bliksemsnel en naadloos.

Meer functies

Gebruiksvriendelijk

Lucidchart omarmt de filosofie van Leonardo da Vinci: "eenvoud is de ultieme verfijning." U hoeft niet te kiezen tussen professionaliteit en gebruiksgemak.

Meer functies

Hoogtepunten

Lucidchart zit boordevol handige functies om aantrekkelijke en volledig functionerende Android-mockups te bouwen.

 • Lucid Features

  Zonder stress

  Met de intuïtieve interface kunt u vormen en lijnen gewoon verslepen, wat het hele designproces een bijzonder vlotte gebruikerservaring maakt. Lucidchart is ook uitgerust met sneltoetsen en een masterpaginafunctie, zodat u niets twee keer hoeft te doen. Zo wordt uw werk een heel stuk eenvoudiger.

 • Lucid Features

  Visio import / export

  Lucidchart is de meest populaire diagramoplossing op het web, maar kan ook goed met andere producten samenwerken. U kunt Microsoft Visio-bestanden importeren en ze in Lucidchart bekijken of bewerken - en daarna indien nodig gewoon terug naar Visio exporteren. Kies voor een betaalbare en gebruiksvriendelijke diagramervaring, zonder uw werk te verliezen.

 • Lucid Features

  Volledig geïntegreerd

  Het is handig om alles op één plaats te hebben. Lucidchart kan perfect in uw bestaande productiviteitssoftware worden ingepast. Het is toegankelijk vanuit G Suite en volledig geïntegreerd met Google Drive, JIRA, Confluence, Jive en andere productiviteitstools. U kunt zelfs uw bestaande Google-login gebruiken om aan te melden voor uw Lucidchart-account.

 • Lucid Features

  Publiceren en delen

  Lucidchart biedt een gestroomlijnde gebruikerservaring en kwalitatief hoogstaande resultaten, maar dat is nog niet alles. U kunt uw mockup gemakkelijk en stijlvol met anderen delen. Dankzij onze interactieve laagtechnologie en demo-modus kunt u zelfs tonen hoe uw app zich live zal gedragen.

Een diagram maken
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.