PINGDOM_CANARY_STRING

Mockup-generator

Lucidchart is een visuele werkruimte voor het maken van diagrammen, voor het visualiseren van gegevens en voor samenwerking om meer inzicht te bieden en innovatie te stimuleren. 

Een diagram maken
Bekijk de video
mockup-generator

Een mockup-tool om snel en eenvoudig websites te testen

 • mockup-tools

  Ontwerp mockups om uw gebruikersstroom te visualiseren en te verbeteren

  Mockups zijn cruciaal bij het ontwerpen van uw software of website om inzicht te bieden in het totaalplaatje. Door mockups te creëren en voortdurend uw ontwerpen te testen, kunnen u en uw bijdragers gebruikersstromen in kaart brengen en beoordelen, ontwerpen evalueren voordat ze geïmplementeerd worden en weloverwogen besluiten nemen voordat u kostbare tijd en energie investeert in het uiteindelijke ontwerp. Met onze mockup-software kunnen ontwerpers gemakkelijk multifunctionele mockups voor software en websites maken, hoe eenvoudig of complex het ontwerp ook is.
   

 • mockup-tool voor website

  In real time met teamleden creëren en samenwerken

  Onze intuïtieve functies zijn ideaal om snel en gemakkelijk prototypes te testen, of u nu alleen of samen met anderen mockups ontwerpt. Uw mockup verschijnt even snel op het tekenvel als u deze kunt bedenken, door vormen te verslepen of te selecteren met auto-prompt en gebruik te maken van slimme opmaakfuncties om objecten in uw mockup te creëren, op te maken en onderling te verbinden. Dankzij realtime samenwerking kunt u samen met uw webontwikkelaars, marketingmanagers en andere belanghebbenden aan dezelfde mockup werken, revisies bekijken, notities achterlaten en onmiddellijk feedback krijgen op uw UI-mockup.
   

 • UI-mockup

  Selecteer sjablonen en vormen voor aangepaste mockups

  De sjablonengalerij en de vormbibliotheken van Lucidchart bevatten een grote verscheidenheid aan sjablonen en vormen waarmee u uw mockup of wireframe kunt ontwerpen. Of u nu werkt aan de gebruikersstroom van een mobiele app of de wireframe van een startpagina vanaf uw desktop wilt vereenvoudigen, met onze mockup-sjablonen kunt u gemakkelijk aan de slag. In onze speciale vormbibliotheken vindt u vormen zoals containers voor mobiele apparaten, tablets of desktopapparaten en UI-elementen zoals knoppen en menu's. Maar u kunt ook uw eigen vormen en elementen importeren.
   

 • UI-ontwerptools

  Presenteer en deel uw werk om betere inzichten te verkrijgen

  Met onze mockup-maker kunt u uw mockup presenteren en delen met productmanagers, UX-ontwerpers, webontwikkelaars en andere belanghebbenden, zodat zij uw concepten en ontwerpen kunnen visualiseren en begrijpen. Maak een interactieve presentatie met hotspots en lagen om eenvoudig de functionaliteit van een app of andere software te demonstreren zodra uw ontwerpen zijn geïmplementeerd. Met Lucidchart kunt u uw mockup ook exporteren naar verschillende bestandstypen of uw werk rechtstreeks invoegen met behulp van onze integraties voor apps zoals G Suite, Microsoft Office, Jira, Slack en meer.
   

Een mockup maken

1

Open een nieuw document of een mockup-sjabloon

Open een leeg tekenvel en versleep vormen om zelf uw eigen mockup te maken, of selecteer een mockup-sjabloon of wireframe in onze sjablonengalerij om snel aan de slag te gaan.

2

Open vormbibliotheken voor UI- en iOS-mockups

Gebruikers van Pro-, Team- en Ondernemingsaccounts kunnen vormbibliotheken voor UI-, iOS- en Android-mockups openen voor een grote verscheidenheid aan specifieke vormen voor UX-/UI-ontwerp.

3

Voeg elementen toe en importeer indien nodig extra vormen/afbeeldingen

Alle gebruikers kunnen extra elementen zoals eigen afbeeldingen en extra vormen importeren om verschillende elementen in uw mockup beter te illustreren.

4

Werk samen met anderen om uw ontwerp te voltooien

Plaats uw elementen en afbeeldingen op de gewenste locatie. Als u klaar bent, loop dan samen met uw team door uw mockup om te controleren of de ontworpen gebruikersstroom goed functioneert.

5

Presenteren en delen

Gebruik de presentatiemodus om uw mockup als dia's weer te geven, zodat uw publiek uw voorgestelde ontwerp beter kan begrijpen. U kunt uw mockup ook naar verschillende bestandsindelingen exporteren of invoegen in een van onze geïntegreerde apps.

Een mockup maken

Veelgestelde vragen over onze mockup-software

Aan de slag met onze mockup-generator

Mockup-tool van Lucidchart

Meer dan 15 miljoen gebruikers in 180 landen

"Ik gebruik Lucidchart als basis voor online samenwerking bij het ontwikkelen van datamodellen en UI-mockups om te delen met klanten. Het is heel handig om een meervoudige bewerkingsomgeving te hebben waarin we aan verschillende delen tegelijk kunnen werken."

Capterra rating

4,5/5 sterren 650+ recensies

Amazon logo
T-Mobile logo
DocuSign logo
NBC logo
Google logo
Redhat logo

Ontdek onze sjablonen

sjabloon voor eenvoudig wireframe

Eenvoudig wireframe

Ontdek waarom 99% van de Fortune 500-bedrijven hun bedrijf veilig schalen met Lucidchart

Meer informatie
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.