PINGDOM_CANARY_STRING

Venn Diagram Maken Online

Lucidchart is een visuele werkruimte voor het maken van diagrammen, voor het visualiseren van gegevens en voor samenwerking om meer inzicht te bieden en innovatie te stimuleren. 

Gratis registreren
Bekijk de video
Venndiagrambouwer

Lucidchart kan meer dan een doorsnee venndiagramgenerator

 • Ga nu aan de slag met sjablonen

  Ga nu aan de slag met sjablonen

  Met slechts enkele muisklikken verandert u in Lucidchart uw lege tekenvel in een doordacht venndiagram. Onze sjablonenbibliotheek helpt u om online op welk apparaat dan ook een venndiagram te maken, zelfs als u onderweg bent. Kies om te beginnen een sjabloon dat past bij uw eisen, bijvoorbeeld om snel producten en diensten te vergelijken of onderlinge verbanden tussen verschillende datasets te zoeken zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

 • Gemakkelijk aanpassen en opmaken

  Gemakkelijk aanpassen en opmaken

  De sleepfunctionaliteit in Lucidchart is erg handig en intuïtief. U hoeft alleen een transparante cirkel te kiezen in de vormbibliotheek voor venndiagrammen, waarmee u uw vormen kunt overlappen. Deel uw ideeën en bevindingen met flair door de kleuren, kleurovergangen, lijndiktes en lettertypen en -grootte aan te passen.

 • Gebruik in de klas

  Gebruik in de klas

  Venndiagrammen zijn niet voor niets gemeengoed in elk klaslokaal en elk schoolboek. Visuele aanwijzingen helpen leerlingen om informatie op te nemen en te onthouden. Deze krachtige grafische hulpmiddelen bieden studenten de mogelijkheid om informatie snel in groepen in te delen en de overeenkomsten en verschillen te bepalen. Met de venndiagramgenerator van Lucidchart kunnen studenten en docenten tekst en vormen combineren voor dieper inzicht in zowel eenvoudige als complexe leeromgevingen.

 • Publiceren met integraties

  Publiceren met integraties

  Publiceer en deel uw venndiagrammen waar, wanneer en met wie u maar wilt. Lucidchart werkt op alle belangrijke besturingssystemen, zoals Windows, macOS en Linux. Communiceer uw ideeën met anderen, zelfs als zij geen Lucidchart-account hebben. Daarvoor hebben we krachtige integraties ontwikkeld met toonaangevende applicaties, zoals G Suite, Microsoft Office, Confluence, Jira en Slack. Exporteer uw diagram of maak een deelbare URL aan om samen te werken met anderen en uw ideeën te communiceren.

Een venndiagram maken in Lucidchart

1

Identificeer centrale ideeën om te vergelijken

Sleep uw cirkels, of verzamelingen, vanuit de vormbibliotheek voor venndiagrammen naar uw tekenvel. U kunt deze vormen dupliceren en ze groter, kleiner of zelfs ovaal maken.

2

Creëer elkaar overlappende cirkels en maak labels aan

Maak labels aan voor beide afzonderlijke verzamelingen. U kunt tekst toevoegen door een tekstvak te verslepen en boven op uw vormen te plaatsen. Gebruik vette of onderstreepte tekst om uw labels te onderscheiden van uw notities.

3

Voer verschillen in die uniek zijn voor elke set

Vergelijk de centrale ideeën en zet ze tegen elkaar af door zo veel mogelijk relevante verschillen te noteren.

4

Voer overeenkomsten in die door elke doorsnede worden gedeeld.

Klik op het pictogram Tekstopties om uw informatie op te maken in opsommingen en lijsten.

5

Publiceren en delen

Deel uw venndiagram online met een deelbare link via e-mail, Slack en sociale media of sluit uw diagram in een wiki in.

Een venndiagram maken

Veelgestelde vragen over venndiagrammen maken met Lucidchart

Zo wordt u een expert in het maken van venndiagrammen met Lucidchart:

Venndiagrambouwer in Lucidchart

Meer dan 15 miljoen gebruikers in 180 landen

"Dit product is echt veel beter dan Visio, XMind en andere vergelijkbare apps. Zelfs de gratis versie is beter en gemakkelijker in het gebruik. En als je het product vaker gebruikt, krijg je meer functies in de gratis versie."

Capterra rating

4,5/5 sterren 650+ recensies

Amazon logo
T-Mobile logo
DocuSign logo
NBC logo
Google logo
Redhat logo

Bekijk sjablonen voor venndiagrammen

Sjabloon voor venndiagrammen

Ontdek waarom 99% van de Fortune 500-bedrijven hun bedrijf veilig schalen met Lucidchart

Meer informatie
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.