PINGDOM_CANARY_STRING

Alternatief voor SmartDraw

Als u een webgebaseerd alternatief voor SmartDraw wilt, is Lucidchart de perfecte oplossing. Het is voordeliger, gebruiksvriendelijker en is ook compatibel met alle besturingssystemen.

Gratis registreren
SmartDraw Lucidchart

Besturingssystemen

Windows MacWindowsLinux

Delen, chatten en in real-time samenwerken

(zonder bijkomende producten)

controleer

Visio importeren en exporteren

(inclusief Visio-stencils)

vinkje controleer

Webgebaseerde software

controleer

Mockups en wireframes

controleer
Probeer het nu
Stroomdiagram

Geen downloads of updates

Gedaan met downloads die te veel plaats innemen of tijdrovende installaties. Met Lucidchart kunt u onmiddellijk diagrammen bouwen in uw eigen browser. Productupdates worden direct geleverd, zonder dat de gebruiker er iets voor hoeft te doen.

Meer functies

Webgebaseerde software

Met Lucidchart ervaart u het gemak van werken in de cloud. Krijg toegang tot uw documenten vanaf elk apparaat en werk in real time samen aan projecten. Met live chat en onmiddellijke synchronisatie van bewerkingen kunt u heel gemakkelijk met anderen samenwerken.

Meer functies

Werkt op Mac

In tegenstelling tot SmartDraw is Lucidchart compatibel met de Mac. U hoeft geen aparte versie te downloaden om Lucidchart op een ander besturingssysteem te kunnen gebruiken. Het werkt zelfs op kleinere apparaten zoals iPads en op Windows-, Mac- en Linux-besturingssystemen.

Meer functies

De hoogtepunten

De intuïtieve functies van Lucidchart zorgen ervoor dat diagrammen maken vanaf dag één gemakkelijk is.

 • Lucid Features

  Gemakkelijke diagrammen

  Diagrammen maken hoeft niet moeilijk te zijn. Lucidchart is onmiddellijk toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken, zonder leerproces. Geniet van de vele voordelen zoals thema-opmaak, aanpasbare sjablonen, drag-and-drop technologie om objecten gemakkelijk te verslepen en een strakke intuïtieve interface.

 • Lucid Features

  Compatibel met Visio

  Lucidchart is niet alleen compatibel met Mac, maar ook met Visio. Dat betekent dat u uw VDX-, VSDX- en VSD-bestanden direct kunt importeren in de editor. U kunt ook bestanden terug naar Visio exporteren als u ze moet leveren aan gebruikers die Lucidchart nog niet gebruiken.

 • Lucid Features

  Volledig geïntegreerd

  Dankzij de integraties is Lucidchart de perfecte oplossing voor uw team. Als u Google Apps gebruikt, kunt u uw domein integreren met Lucidchart en uw team op die manier organiseren. We bieden ook een gemakkelijk te gebruiken venster voor teambeheer.

 • Lucid Features

  Eenvoudig delen

  Lucidchart draait volledig online, dus wordt delen een fluitje van een cent. U kunt een grappig stroomdiagram delen op sociale media, of een gevoelig document veilig via e-mail versturen. Bovendien kunt u uw diagrammen in een aantal verschillende afbeeldingsformaten downloaden, om ze zo te delen of af te drukken.

Probeer het nu
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.