Lucidchart vs. Mural

Vergelijk het online whiteboard van Mural met Lucidchart, de slimme oplossing voor diagrammen. Zie hoe Lucidchart Mural verslaat op het gebied van geavanceerde diagramfuncties, integraties en meer.

Meld je gratis aan

of verdergaan met

Inloggen met GoogleInloggenInloggen met MicrosoftInloggenInloggen met SlackInloggen
  • Amazon logo
  • General Electric logo
  • Hewlett Packard Enterprise logo
  • McDonalds logo
  • Atlassian logo

Waarom teams voor Lucidchart kiezen

Intelligent, dynamic diagramming

Slimme, dynamische diagrammen maken

Lucidchart gaat veel verder dan het maken van eenvoudige diagrammen. Het biedt bibliotheken met standaardvormen, maar je kunt ook aangepaste vormen maken en aangepaste vormgegevens toevoegen. Schakel tussen lagen om de huidige en toekomstige staat te bekijken en te vergelijken, en om automatisch verschillen ten opzichte van een vorige versie te markeren. Mural ondersteunt geen lagen, terwijl die cruciaal zijn voor het maken van dynamische diagrammen.

Data and automation for actionable insights

Gegevens en automatisering voor bruikbare inzichten

Met de geavanceerde gegevens- en automatiseringsfuncties van Lucidchart kun je complexe gegevens omzetten in bruikbare inzichten. Pas formules met aangepaste gegevensvelden toe voor berekeningen, of gebruik gegevenskoppeling om de stappen van een proces te koppelen aan de eigenlijke gegevens. Mural biedt deze gegevensmogelijkheden niet en kan niet concurreren met Lucidchart op het gebied van gegevens en automatisering.

Integrations to help you do more

Integraties die je helpen meer te doen

Lucidchart integreert naadloos met een aantal toonaangevende apps, zoals Google Workspace, Microsoft 365, Slack en nog veel meer. Maar het biedt ook integraties ter ondersteuning van bredere toepassingen (zoals geautomatiseerde organigrammen) die Mural niet biedt. Hieronder vallen BambooHR, ERD-import en -export vanuit SQL, LeanIX, Salesforce en ServiceNow.

Intuitive and easy to use

Intuïtief en gebruiksvriendelijk

De interface van Lucidchart en het eenvoudige slepen en neerzetten zijn ontworpen om de ingebruikname te versnellen door het gebruiksgemak te maximaliseren. Mural heeft daarentegen een steile leercurve en kan lastig in gebruik zijn. Voor veel nieuwe gebruikers is een begeleide training nodig om het meeste uit de functies van Mural te halen.

"Wij maken UML-diagrammen, process flows en databaseontwerpen. We weten dat samenwerken en innoveren in realtime essentieel is en daarom vertrouwen we op Lucidchart voor al deze cruciale artefacten."

David Hardwick - CTO bij BetterCloud

"Ik vind het fijn dat ik met Lucidchart objecten correct kan uitlijnen en samenvoegen. Het biedt veel flexibiliteit en ik kan er heel gemakkelijk een diagram mee maken dat er toch mooi uitziet. Ik gebruik het steevast als ik iets moet uitleggen."

Rahul Amin - Fintech Product Manager bij Uber

"We vinden de mobiliteit van Lucidchart fijn. Als we een link delen met iemand in China, Montreal of Redwood City weten dat we allemaal op één lijn zitten. Het is geweldig om op meerdere platforms via de browser te kunnen werken en toch hetzelfde beeld te zien.”

Pablo Valarezo - Expert Information Security Manager bij Acxiom

Meer resources om Lucidchart te vergelijken met Mural

Lucidchart maakt alle visualisaties mogelijk die helpen bij het brainstormen en bouwen.

Wat is slim diagrammen maken?

Zie hoe geavanceerde functies van Lucidchart, zoals het koppelen van gegevens, teams in staat stellen om hun beste ideeën te zien, op elkaar af te stemmen en in actie om te zetten.

Gids: visuele samenwerkingsplatforms evalueren

Ontdek hoe visuele samenwerkingsmogelijkheden belangrijke initiatieven kunnen versnellen en krijg een checklist voor het kiezen van het beste platform.

Sjabloongalerij van lucidchart

Blader of zoek door de kant-en-klare sjablonen voor honderden gebruiksscenario's. Visualiseer, deel en documenteer elk idee sneller.

Sjablonen bekijken

Hoe Lucidchart zich verhoudt tot andere concurrenten

Ontdek zelf waarom Lucidchart over de hele linie de beste keuze is.

AirtableBalsamiqBizagiCreately

Veelgestelde vragen over Lucidchart

Start je gratis proefperiode en bouw sneller aan de toekomst met de beste keuze voor slimme diagrammen.

Meld je gratis aan

Aan de slag

  • Prijzen
  • Individueel
  • Team
  • Enterprise
  • Contact met sales
PrivacyJuridischCookies

© 2024 Lucid Software Inc.