Mural versus Lucidchart

Mural presteert goed als een brainstormtool, maar dankzij geavanceerde functies is Lucidchart robuuster als diagramsoftware.

Meld je gratis aan

Toonaangevende merken in de industrie vertrouwen erop

 • Google logo
 • Venmo logo
 • Hewlett Packard logo
 • Amazon logo
 • General Electric logo
 • Bridgestone logo

De juiste software om van idee tot uitvoering te komen

 1. Hulpmiddelen voor de ideëenfase en later

  De functies van Mural maken het een sterk platform voor brainstorming en ideeënvorming, maar verder heeft het niet veel te bieden. Lucidchart bevat standaardvormen en sjablonen om uw ideeën vorm te geven, evenals proceskaarten, netwerkdiagrammen, wireframes en andere visuals om elk project tot uitvoering te brengen. 
   

 2. Geavanceerde functies om gemakkelijker diagrammen te maken

  Gebruikers van Mural kunnen alleen visuals maken die te maken hebben met brainstormen en plannen. Met Lucidchart kunt u van alles een diagram maken, waar u ook bent. Onze geavanceerde functies omvatten geautomatiseerde diagrammen, gegevenskoppeling en voorwaardelijke opmaak, zodat u gemakkelijk eenvoudige en complexe diagrammen kunt maken.

 3. Gebruiksvriendelijk diagrammen maken zonder de leercurve

  Met slimme opmaakfuncties helpt Lucidchart gebruikers professionele, georganiseerde diagrammen te maken, net zo snel als de ideeën zich aanbieden. De versleepbare vormen van Mural zijn zeer geschikt voor kleine diagrammen, maar grotere, complexere diagrammen kunnen moeilijk op te maken zijn.

 4. Honderden vormen en sjablonen voor elke gebruikstoepassing

  Met Lucidchart kunt u honderden aanpasbare sjablonen en branchespecifieke vormen verkennen, of uw eigen aangepaste vormen en sjablonen importeren om uniforme visuals voor uw hele team te creëren. De vorm- en sjabloonopties van Mural zijn beperkt.

 5. Dynamische integraties met toonaangevende apps

  Lucidchart-gebruikers kunnen gebruikmaken van integraties met toonaangevende apps zoals G Suite, Microsoft Office, Confluence, Jira, Slack en nog veel meer, waarbij regelmatig nieuwe integraties worden toegevoegd. Met onze open API kunnen gebruikers ook hun eigen interne integratieoplossingen ontwikkelen. Mural biedt slechts 11 integraties.
   

Aan de slag met diagrammen in Lucidchart

Ervaar hoe u meer kunt zien, weten en doen. Maak nu uw eerste diagram.

Een diagram maken

Dankzij deze functies is Lucidchart de beste

vergelijking lucidchart

Kies een sjabloon en pas het aan

Lucidchart biedt honderden sjablonen in een gemakkelijk doorzoekbare sjablonenbibliotheek. Hier vindt u mindmaps, affiniteitsdiagrammen, visgraatdiagrammen en andere brainstormtools, alsook andere voorbeelden en diagramtypes voor uiteenlopende gebruikstoepassingen. Iedere sjabloon is volledig aanpasbaar, zodat u diagrammen kunt maken die exact aan uw specificaties voldoen. Elke week worden nieuwe sjablonen toegevoegd en verfijnd door ons team van toegewijde sjabloonspecialisten.

lucidchart samenwerking

In real time met anderen samenwerken

Lucidchart is ontworpen met het oog op samenwerking. Met onze visuele werkruimte kunt u een dynamisch document delen dat uw medewerkers in real time kunnen bekijken, bewerken en van feedback voorzien Pas diagramrechten aan om te bepalen wie de eigenaar is van een document, en wie het kan bekijken, bewerken of opmerkingen kan plaatsen. Gebruik @-vermeldingen, de chatfunctie in de editor en de samenwerkingscursors om bij te houden wie wat doet in uw document.

functies van lucidchart

Eenvoudig wijzigingen bijhouden

Houd documentwijzigingen bij met de revisiegeschiedenis. Lucidchart bewaart een volledige geschiedenis van wijzigingen die in elk document zijn aangebracht, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat u uw werk kwijtraakt of eerdere versies van uw processen of ideeën vergeet. Met deze functie kunt u ook terugkeren naar een eerdere versie van uw document, zodat het indien nodig mogelijk is om eventuele wijzigingen ongedaan te maken.
 

lucidchart-presentatie

Uw diagram delen en presenteren

Met Lucidchart kunt u uw diagrammen gemakkelijk delen en presenteren, zoals u dat wilt. Deel uw diagram met gepubliceerde links, exporteer uw document als afbeelding of voeg uw diagram rechtstreeks in een van uw favoriete apps in. Lucidchart integreert zonder problemen met programma's zoals G Suite, Microsoft Office, Atlassian en andere software die uw team dagelijks gebruikt. Met de presentatiemodus kunt u bovendien professionele, interactieve presentaties maken zonder Lucidchart te verlaten. 
 

Lucidchart Enterprise

Verbeterde beveiliging voor zakelijke klanten

Lucidchart biedt de enige schaalbare diagramsoftware voor bedrijven Onze zakelijke klanten kunnen de beveiliging versterken en eenvoudig gebruikersaccounts beheren, terwijl ze volledige toegang hebben tot de geavanceerde functies van Lucidchart. Met mogelijkheden voor eenmalige aanmelding, provisioning van gebruikers, toegewijde klantondersteuning en een eenvoudige beheerinterface kunt u werken in de wetenschap dat uw informatie privé en veilig is terwijl uw organisatie blijft groeien.

Meer informatie

Veelgestelde vragen over Lucidchart

Meer dan 15 miljoen gebruikers in 180 landen

Als ik een proces of strategie in kaart moet brengen, gebruik ik altijd Lucidchart. Het heeft me geholpen met veel presentaties en om deals te sluiten door mijn ideeën duidelijk te maken.

Gary R. | 26 maart 2019

TrustRadius4 stars out of 5
PCMag4 stars out of 5
Bekijk casestudy's van klanten

Lucidchart vergelijken

AirtableBalsamiqBizagiCreatelydiagrams.netGliffyGoogle DrawMindManagerMiroSmartDrawVisioVismeVisual ParadigmXMind

Ontdek onze sjablonen

sjabloon voor brainstormbord

Sjabloon voor brainstormbord

Communiceer altijd en overal met uw team. Meld u nu aan voor een gratis proefperiode.

Aan de slag

 • Prijzen
 • Individueel
 • Team
 • Enterprise
 • Contact met sales
PrivacyJuridischCookies
 • linkedin
 • twitter
 • instagram
 • facebook
 • youtube
 • glassdoor

© 2023 Lucid Software Inc.