Visual Paradigm vs Lucidchart

De cloudgebaseerde software van Lucidchart heeft onbeperkte creatieve mogelijkheden en samenwerkingsmogelijkheden, en presteert daarmee beter dan de gedateerde desktopsoftware van Visual Paradigm.

Meld je gratis aan

Toonaangevende merken in de industrie vertrouwen erop

 • Google logo
 • Venmo logo
 • Hewlett Packard logo
 • Amazon logo
 • General Electric logo
 • Bridgestone logo

Intuïtieve diagramfuncties die u verder brengen dan de desktop

 1. Cloudgebaseerde functionaliteit die werkt waar u ook bent

  Dankzij de cloudgebaseerde software van Lucidchart hebt u uw werk altijd bij de hand, op elk apparaat of besturingssysteem. De software van Visual Paradigm moet worden gedownload, wat betekent dat u het risico loopt op verouderde versies en verloren bestanden. U kunt ook productupdates missen.
   

 2. Een moderne en eenvoudige interface

  Met onhandige vormen om te verslepen, een overweldigende hoeveelheid functies en een verouderde interface kost het u ook behoorlijk wat tijd om met Visual Paradigm te leren werken. Dankzij de intuïtieve interface van Lucidchart kunt u in de helft van die tijd aan de slag met diagrammen maken, opmaken en aanpassen.
   

 3. Realtime samenwerking om uw team gesynchroniseerd te houden

  Met Visual Paradigm moeten gebruikers hun documenten opslaan en naar elkaar sturen, waardoor er problemen kunnen ontstaan met feedback en versiebeheer. In Lucidchart kunt u in real time samenwerken met anderen, @-vermeldingen toevoegen en uw werk gemakkelijk publiceren of exporteren.
   

 4. Dankzij integraties wordt delen en samenwerken nog gemakkelijker

  Visual Paradigm biedt maar beperkte connectiviteit met andere applicaties, waardoor u bijna volledig binnen hun omgeving moet werken. Lucidchart is daarentegen volledig geïntegreerd met toonaangevende applicaties zoals G Suite, Microsoft Office, Slack en Atlassian.
   

 5. Mobiele ondersteuning voor onbeperkte toegang tot uw diagrammen

  Lucidchart-gebruikers kunnen hun diagrammen altijd en overal bekijken, bewerken en delen met mobiele apps voor iOS en Android. Met Visual Paradigm kunt u alleen op uw computer werken.
   

Aan de slag met diagrammen in Lucidchart

Sluit u aan bij de 99% van de Fortune 500-bedrijven die Lucidchart gebruiken. Maak uw eerste diagram.

Een diagram maken

De Lucidchart-functies die u geweldig zult vinden

Lucidchart-sjablonen

Pas een sjabloon uit onze galerij aan

Kies uit meer dan 900 aanpasbare sjablonen voor elk diagramtype, van stroomdiagrammen tot organigrammen en netwerkdiagrammen. U navigeert gemakkelijk door onze sjabloongalerij en elke week voegt ons team sjabloonspecialisten nieuwe sjablonen toe.

app-integraties van Lucidchart

Maak een koppeling met de vertrouwde apps van uw team

Dankzij onze dynamische integraties kunt u uw werk bekijken en delen via de apps waar uw team al bekend mee is, zoals G Suite, Microsoft Office, Slack, Confluence, Dropbox en vele andere. Al onze integraties zijn gemakkelijk in te stellen en eenvoudig te gebruiken, zodat u meteen aan de slag kunt.
 

Meer informatie
Presentatiemodus Lucidchart

Presenteer, publiceer en deel uw diagrammen eenvoudig

Laat uw visuals eenvoudig zien via de presentatiemodus in onze editor of sluit uw document in Google Presentaties of PowerPoint in. U kunt uw document ook publiceren als PDF, JPEG, PNG of een ander bestandstype, of u kunt de automatisch gegenereerde links gebruiken om uw werk te delen en in te sluiten waar u maar wilt.
 

Gegevens koppelen in Lucidchart

Koppel live gegevens uit iedere spreadsheet

Koppel live gegevenssets direct aan uw diagram. Door gegevens te koppelen in Lucidchart kunt u belangrijke statistieken en gegevens voor processen en systemen visualiseren zonder handmatig gegevens te hoeven invoeren. Importeer gegevenssets uit Excel, Google Spreadsheets, Zapier, Salesforce en meer. Wanneer u wijzigingen aanbrengt in uw gegevensset, werkt Lucidchart uw diagram automatisch bij.
 

Veelgestelde vragen over Lucidchart

Meer dan 15 miljoen gebruikers in 180 landen

Ik gebruik Lucidchart voor complexe netwerkdiagrammen, systeemwerkstroomdiagrammen, processtromen, dataflowdiagrammen, enz. Ik gebruik het al jaren en zie geen reden om over te stappen op een ander product.

Aaron C. | 29 september 2019

TrustRadius4 stars out of 5
PCMag4 stars out of 5
Bekijk casestudy's van klanten

Lucidchart vergelijken

AirtableBalsamiqBizagiCreatelydiagrams.netGliffyGoogle DrawMindManagerMiroMuralSmartDrawVisioVismeXMind

Ontdek onze sjablonen

erd-sjabloon

Sjabloon voor entiteit-relatiediagram

Communiceer altijd en overal met uw team. Meld u nu aan voor een gratis proefperiode.

Aan de slag

 • Prijzen
 • Individueel
 • Team
 • Enterprise
 • Contact met sales
PrivacyJuridischCookies
 • linkedin
 • twitter
 • instagram
 • facebook
 • youtube
 • glassdoor

© 2023 Lucid Software Inc.