Lucidchart vs. Visual Paradigm

Vergelijk de UML-diagramsoftware Visual Paradigm met Lucidchart, de slimme oplossing voor diagrammen. Ontdek hoe Lucidchart Visual Paradigm verslaat op het gebied van samenwerking, gebruiksgemak en meer.

Meld je gratis aan

of verdergaan met

Inloggen met GoogleInloggenInloggen met MicrosoftInloggenInloggen met SlackInloggen
  • Amazon logo
  • General Electric logo
  • Hewlett Packard Enterprise logo
  • McDonalds logo
  • Atlassian logo

Waarom teams voor Lucidchart kiezen

Collaboration for speed and agility

Samenwerking voor snelheid en wendbaarheid

Lucidchart is gemaakt voor flexibele samenwerking. Maak in real time diagrammen met je team, geef feedback met @mention-opmerkingen en publiceer of exporteer je werk eenvoudig. Hoewel betaalde versies van Visual Paradigm synchrone samenwerking mogelijk maken, mist de Community Edition functies voor realtime samenwerking en teamsamenwerking, waardoor er problemen met feedback en versiebeheer ontstaan.

Advanced diagramming with less complexity

Geavanceerde diagrammen met minder complexiteit

Met Lucidchart kunnen technische gebruikers snel diepgaande diagrammen maken, met formules voor berekeningen, dynamische vormen en aan gegevens gekoppelde dashboards en rapporten. Maar het is er niet alleen voor technische experts. Iedereen kan gemakkelijk vormen slepen en neerzetten, tekst toevoegen, links naar afbeeldingen invoegen en kleuren bewerken. Daarentegen is Visual Paradigm zo complex dat nieuwe gebruikers snel afhaken.

Works when and where you do

Werkt waar en wanneer je maar wil

Als cloudplatform werkt Lucidchart op verschillende apparaten, browsers en besturingssystemen, waaronder Linux, Mac en Windows. Met Lucidchart-apps voor Android en iOS kun je overal diagrammen maken en openen. De software van Visual Paradigm moet worden gedownload, wat betekent dat je het risico loopt op verouderde versies en verloren bestanden. Je kunt ook productupdates missen.

Integrations that support broader use cases

Integraties die bredere use cases ondersteunen

Lucidchart integreert met toonaangevende productiviteitsapps zoals Google Workspace, Microsoft 365 en Slack. Maar het integreert ook met favoriete apps van IT-, engineering- en projectmanagementteams, zoals Asana, AWS, Confluence, Jira, LeanIX, Microsoft Azure, Notion, ServiceNow, UVexplorer en meer.

“We gebruiken Lucidchart voor het beheren van ons scrum board en het maakt het organiseren en beheren van het werk veel concreter. Elke dag als we onze dagelijkse stand-up meeting hebben, beginnen we nu met Lucidchart.”

Dave Paolicelli - Directeur bij Definitive Logic

“Het grote voordeel voor mij is dat het geen tool is die is gekoppeld aan een specifiek besturingssysteem. Ik kan op mijn Mac, mijn Linux-laptop of Windows werken, en die toegankelijkheid is fantastisch. Je hoeft niets op je computer geïnstalleerd te hebben om je documenten te openen.”

Leo Ramsamy - Enterprise Architect bij Flybuys Australia

Meer bronnen om je te helpen Lucidchart te vergelijken met Visual Paradigm

Lucidchart maakt alle visualisaties mogelijk die helpen bij het brainstormen en bouwen.

Wat is slim diagrammen maken?

Ontdek hoe geavanceerde functies van Lucidchart, zoals het koppelen van gegevens, teams in staat stellen om hun beste ideeën te zien, op elkaar af te stemmen en in actie om te zetten.

Sjabloongalerij van Lucidchart

Blader of zoek door kant-en-klare sjablonen voor honderden gebruiksscenario's. Visualiseer, deel en documenteer elk idee sneller.

Sjablonen bekijken

Een toolkit voor Agile-vergaderingen met een hybride team

Ontdek hoe Lucidchart-tools en -sjablonen je team kunnen helpen Agile-werkwijzen aan te passen aan een hybride omgeving.

Hoe Lucidchart zich verhoudt tot andere concurrenten

Ontdek zelf waarom Lucidchart over de hele linie de beste keuze is.

AirtableBalsamiqBizagiCreately

Veelgestelde vragen over Lucidchart

Start je gratis proefperiode en bouw sneller aan de toekomst met de beste keuze voor slimme diagrammen.

Meld je gratis aan

Aan de slag

  • Prijzen
  • Individueel
  • Team
  • Enterprise
  • Contact met sales
PrivacyJuridischCookies

© 2024 Lucid Software Inc.