Creately versus Lucidchart

De geavanceerde functies en de functionaliteit in de cloud van Lucidchart geven gebruikers flexibiliteit om te creëren en te delen waar Creately niet aan kan tippen.

Meld je gratis aan

Toonaangevende merken in de industrie vertrouwen erop

 • Google logo
 • Venmo logo
 • Hewlett Packard logo
 • Amazon logo
 • General Electric logo
 • Bridgestone logo

Intelligente functies om sneller en gemakkelijker diagrammen te maken

 1. Een gebruiksvriendelijke interface zonder leercurve

  De vormen van Creately zijn prima om eenvoudige diagrammen mee te maken, maar door het onvoorspelbare vormgedrag en de onhandige opmaak is het gebruik lastig. Met de slimme opmaakfuncties van Lucidchart, zoals automatische prompts, creëert u gemakkelijk heldere, professionele diagrammen.
   

 2. Geavanceerde functies die u sneller inzicht bieden

  Gebruikers van Lucidchart beschikken over geavanceerde functies zoals geautomatiseerde diagrammen, gegevenskoppeling en aangepaste vormbibliotheken waarmee ze snel visuele beelden kunnen maken die gegevens in context plaatsen. Creately is beperkt in functionaliteit en is daardoor vooral geschikt voor eenvoudige diagrammen.
   

 3. Integratie met de toonaangevende apps van nu

  Creately biedt geen integratiemogelijkheden met andere apps. Lucidchart is volledig geïntegreerd met meer dan 20 toonaangevende apps zoals G Suite, Microsoft Office en Slack. Daardoor kan uw team diagrammen gemakkelijk openen en delen met hun vertrouwde programma's.
   

 4. Samenwerkingsfunctionaliteit die met uw team werkt

  In Lucidchart kunnen gebruikers snel en gemakkelijk in real time samenwerken met opmerkingen voor specifieke vormen, @-vermeldingen en bijdragercursors die aangeven wie wat heeft gedaan in uw document. De samenwerkingsfuncties van Creately zijn beperkt.
   

 5. Mobiele apps om overal te creëren en te delen

  De software van Creately moet gedownload worden en is alleen beschikbaar voor desktopcomputers. De software in de cloud van Lucidchart is toegankelijk via desktopcomputers en mobiele apparaten, ongeacht het besturingssysteem. Bovendien zijn er gratis apps voor Android en iOS.

Aan de slag met diagrammen in Lucidchart

Sluit u aan bij 99% van de Fortune 500-bedrijven die Lucidchart gebruiken. Maak uw eerste diagram.

Een diagram maken

Dankzij deze functies is Lucidchart de beste

creately versus lucidchart

Kies een sjabloon om aan te passen

De sjabloonbibliotheek van Lucidchart bevat honderden sjablonen waarmee u sneller en eenvoudiger diagrammen kunt maken. Elke sjabloon is volledig aanpasbaar, zodat u de inhoud kunt wijzigen en specifieke vormen voor uw toepassing kunt toevoegen. We breiden onze galerij elke week uit met nieuwe sjablonen die door ons team van sjabloonexperts worden ontworpen.

lucidchart versus creately

Integreer met de apps die u dagelijks gebruikt

Dankzij meer dan 20 interne en partnerintegraties kunnen u en uw team met Lucidchart gebruik blijven maken van de apps waarin u al geïnvesteerd hebt. Zo is onze software volledig geïntegreerd met onder andere G Suite, Microsoft Office, Confluence, Jira, Slack en Dropbox Paper. Onze integraties zijn gemakkelijk in te stellen, zodat u uw werk direct kunt invoegen en delen.
 

Meer informatie
alternatief voor creately

Presenteer, publiceer en deel binnen enkele seconden

Maak eenvoudig duidelijke, professionele presentaties via de presentatiemodus in onze editor of sluit uw werk in Google Presentaties of PowerPoint in. U kunt uw documenten ook publiceren in verschillende typen bestanden of via automatisch gegenereerde links delen op sociale media of uw website.
 

vergelijking lucidchart creately

Importeer uw gegevens om ze gemakkelijk te visualiseren

Gebruik onze functie voor gegevenskoppeling om uw live datasets vanuit Excel-, Google Spreadsheets- of CSV-bestanden rechtstreeks in een diagram te importeren. U kunt ook gegevens van Salesforce, Zapier, BambooHR en andere platforms koppelen. Als u wijzigingen in uw dataset aanbrengt, werkt Lucidchart uw diagram bij, zodat u uw gegevens gemakkelijk kunt visualiseren in de context van uw processen en systemen.
 

Veelgestelde vragen over Lucidchart

Meer dan 15 miljoen gebruikers in 180 landen

Lucidchart maakt het heel gemakkelijk voor ons team om de stroom van onze activiteiten te communiceren. Ik heb ook ervaring met andere software, maar die was voor mij en het team niet zo gemakkelijk om te gebruiken.

Geverifieerde beoordelaar | 26 maart 2019

TrustRadius4 stars out of 5
PCMag4 stars out of 5
Bekijk casestudy's van klanten

Lucidchart vergelijken

AirtableBalsamiqBizagidiagrams.netGliffyGoogle DrawMindManagerMiroMuralSmartDrawVisioVismeVisual ParadigmXMind

Ontdek onze sjablonen

sjabloon voor een swot-analyse

Sjabloon voor een swot-analyse

Communiceer altijd en overal met uw team. Meld u nu aan voor een gratis proefperiode.

Aan de slag

 • Prijzen
 • Individueel
 • Team
 • Enterprise
 • Contact met sales
PrivacyJuridischCookies
 • linkedin
 • twitter
 • instagram
 • facebook
 • youtube
 • glassdoor

© 2023 Lucid Software Inc.