Mural jämfört med Lucidchart

Mural fungerar bra som brainstormingverktyg, men de avancerade funktionerna gör Lucidchart till en mer robust programvara för diagram.

Registrera dig gratis

Betrott av branschledande varumärken

 • Google logo
 • Venmo logo
 • Hewlett Packard logo
 • Amazon logo
 • General Electric logo
 • Bridgestone logo

Rätt programvara för att ta dig från idé till genomförande

 1. Verktyg för idéstadiet och vidare

  Murals funktioner gör det till en stark brainstorming- och idéplattform – men sedan har det inte mycket annat att erbjuda. Lucidchart innehåller standardformer och mallar för att formalisera dina idéer, plus processkartor, nätverksdiagram, wireframes och andra visuella objekt för att ta varje projekt hela vägen till förverkligande.
   

 2. Avancerade funktioner som underlättar arbetet med diagram

  Användare av Mural kan bara skapa bilder relaterade till brainstorming och planering. Med Lucidchart kan du skapa diagram över vad som helst, var som helst. Våra avancerade funktioner inkluderar automatiserat diagramskapande, datalänkning och villkorlig formatering, så att du enkelt kan skapa både grundläggande och komplexa diagram.

 3. Användarvänligt diagramarbete utan inlärningskurva

  Med smarta formateringsfunktioner hjälper Lucidchart användare att skapa professionella, välorganiserade diagram snabbt som tanken. Dra-och-släpp-formerna i Mural passar bra till små diagram, men större och mer komplexa diagram kan vara svåra att formatera.
   

 4. Hundratals former och mallar för varje användningsfall

  Med Lucidchart kan du utforska hundratals anpassningsbara mallar och former enligt branschstandard – eller importera dina egna anpassade former och mallar för att låta hela teamet skapa enhetliga visuella objekt. Form- och mallalternativen i Mural är begränsade.
   

 5. Dynamiska integrationer med branschledande appar

  Lucidchart-användare kan dra nytta av integrationer med branschledande appar som Google Workspace, Microsoft Office, Confluence, Jira, Slack och många fler – och nya integrationer läggs regelbundet till. Vårt öppna API gör det också möjligt för användare att utveckla sina egna, interna integrationslösningar. Mural erbjuder endast 11 integrationer.
   

Börja skapa diagram med Lucidchart

Upplev hur du kan se mer, förstå mer och göra mer. Skapa ditt första diagram nu.

Gör ett diagram

Funktionerna som gör Lucidchart bäst

lucidchart-jämförelse

Välj och anpassa en mall

Lucidchart har hundratals mallar i vårt lättnavigerade mallbibliotek. Bland annat finns tankekartor, affinitetsdiagram, fiskbensdiagram och andra brainstormingverktyg, plus andra exempel och diagramtyper för en mängd olika användningsfall. Varje mall är helt anpassningsbar, så att du kan skapa diagram som passar dina exakta specifikationer. Nya mallar läggs till och förfinas varje vecka av vårt team av dedikerade mallspecialister.
 

samarbete i lucidchart

Samarbeta med andra i realtid

Lucidchart skapades med samarbete i åtanke. Med vår visuella arbetsyta kan du dela ett levande dokument som dina medarbetare kan visa, redigera och ge feedback på i realtid. Anpassa diagrambehörigheter för att skilja mellan ägare, redigerare, kommentatorer och läsare – och använd @omnämnanden, chatt inuti redigeraren och samarbetsmarkörer för att hålla reda på vem som gör vad i dokumentet. 

lucidchart-funktioner

Håll enkelt koll på ändringar

Spåra ändringar i dokumentet över tid med hjälp av revisionshistoriken. Lucidchart sparar en fullständig historik över ändringar som görs i varje dokument, så du behöver aldrig oroa dig för att förlora ditt arbete eller glömma tidigare versioner av dina processer eller idéer. Med den här funktionen kan du också återgå till en tidigare version av dokumentet, så det går att ångra eventuella ändringar om det behövs.
 

lucidchart-presentation

Dela och presentera ditt diagram

Med Lucidchart kan du enkelt dela och presentera dina diagram, på dina villkor. Dela diagrammet med publicerade länkar, exportera dokumentet som en bild eller infoga diagrammet direkt i en av dina favoritappar. Lucidchart integreras sömlöst med Google Workspace, Microsoft Office, Atlassian och annan programvara som ditt team använder dagligen. Dessutom kan du använda presentationsläget för att visa upp ditt arbete genom professionella, interaktiva presentationer utan att du någonsin behöver lämna Lucidchart.
 

lucidchart enterprise

Utnyttja ökad säkerhet för företagskunder

Lucidchart erbjuder den enda skalbara diagramlösningen för företag. Våra företagskunder kan öka säkerheten och enkelt hantera användarkonton samtidigt som de har full tillgång till Lucidcharts avancerade funktioner. Med funktioner för enkel inloggning, användaretablering, dedikerad kundsupport och ett enkelt administratörsgränssnitt kan du arbeta med vetskapen att din information är privat och säker medan din organisation växer.
 

Läs mer

Vanliga frågor om Lucidchart

Över 15 miljoner användare i 180 länder

När jag behöver kartlägga en process eller strategi är Lucidchart den programvara jag föredrar. Det har hjälpt mig med många presentationer och med att vinna många avtal genom att hjälpa till att göra mina idéer tydliga.

Gary R. | 26 mars 2019

TrustRadius4 stars out of 5
PCMag4 stars out of 5
Se kundstudier

Jämför Lucidchart

AirtableBizagiCacoo Createlydiagrams.netEdrawGoogle DrawOmniGraffleSmartDrawVismeVisual ParadigmXMind

Utforska våra mallar

mall för arbetsyta för brainstorming

Mall för arbetsyta för brainstorming

Kommunicera med ditt team när som helst, var som helst. Registrera dig för ett kostnadsfritt provabonnemang idag.

Komma igång

 • Priser
 • Individ
 • Team
 • Större företag
 • Kontakta säljare
SekretessRättsligKakor
 • linkedin
 • twitter
 • instagram
 • facebook
 • youtube
 • glassdoor

© 2023 Lucid Software Inc.