PINGDOM_CANARY_STRING

Toegewijde manager klantensucces

Haal alles uit uw licenties dankzij uw eigen speciale ondersteuningsteam

Offerte aanvragen
asana
google
amazon
microsoft
whole foods
general electric
Haal alles uit LucidchartVolg gepersonaliseerde trainingenRechtstreekse feedback

Haal alles uit Lucidchart

Elke ondernemingsklant kan rekenen op een speciaal team met een accountmanager, een klantsuccesmanager en een trainer om uw werknemers te helpen het meeste uit Lucidchart te halen. Zo bespreken we nieuwe functies die worden uitgebracht en helpen we u bij het instellen van integraties met G Suite, Confluence, Slack en andere toonaangevende applicaties.

Volg gepersonaliseerde trainingen

Werknemers gebruiken de tools die ze het beste kennen. Daarom helpen we die kennis te vergroten met gepersonaliseerde webinars en trainingen voor beheerders en eindgebruikers. We kunnen zelfs naar uw team of bedrijf toekomen. Bekijk zelf hoe Lucidchart uw teams productiever kan maken en ervoor zorgt dat iedereen over dezelfde gegevens beschikt.

Rechtstreekse feedback

We zijn doorlopend bezig om een product te maken dat aansluit op de wensen van onze gebruikers. Laat ons weten hoe we het doen! Uw accountmanager en klantsuccesmanager zijn contactpersonen aan wie teamleden hun wensen voor eventuele wijzigingen of toevoegingen aan het product kunnen doorgeven. Wij geven deze suggesties dan door aan ons productteam. Doordat we elke twee weken een update vrijgeven, kan uw feedback snel geïmplementeerd worden.

+31 202-251-570

Een offerte nodig voor een bedrijfsaccount?

Bel ons vandaag nog op en ontdek waarom miljoenen gebruikers op Lucidchart vertrouwen voor professionele diagrammen.

Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.